Galaxy S4 od sada službeno

poruka: 417
|
čitano: 80.445
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Čitate li vi?
Ovo je DUOS, ne Galaxy S IV.
O DUOS-u se već dosta vremena govori.

P.s. nekoliko novih vijesti.

• Novi Samsung Galaxy S IV Teaser video

• A ovdje je poduži članak u kojem se govori o PHOLED-u, novom vrlo vjerojatnom zaslonu u Galaxyu S IV.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 15:00 (sudy_freak).
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina

Koliko bih volio Exynos proc toliko i ne bih znajuci da Samsung nije pustio source istog tako da je developerima tesko raditi sa njime. Sa druge strane imamo Qualcomm koji je odlican sta se toga tice. Ako bude octa ocekujem jos vise problema za developere. Lako je kad je uredaj nov, updateovi izlaze relativno brzo i sa Samsungove strane, ali kasnije... Govorim o pravim updateovima, ne napravljeni preko one stvari (S2 recimo, uskoro i S3). 

Ja se iskreno nadam da nece izgledati ni blizu S3 jer je taj dizajn vec dobrano izlizan (pogledajte koliko samo modela imaju dizajnirano na istu shemu). Vrijeme je za nesto novo...

S2, CM10.1 Nightly - Android 4.2.2
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Galaxy S linija, sve po starom...

Najbolji hardware od svih android flagshipova + prosječan dizajn + plastično kučište= najprodavaniji android svake godine {#}

Našli su recept koji pali kod kupnje...

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Galaxy S4 od sada službeno

Neka žena napisala: 'can't wait! My boyfriend is excited'

{#}

12 godina
neaktivan

Tko će gledati ovo uživo? Pocketnow radi live coverage 

u 7 PM Eastern Standard Time, znači to je kod nas u 1 ujutro(?).

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 10:43 (kpavl).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
13 godina
neaktivan

WTF???

http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/pages/Samsung-Galaxy-S4/436596896423500

1 0 hvala 0
13 godina

Kada je Samsung objavio "službenu" sliku?
Nikada!
Samo podgrijavaju i pale narod.
Sjetite se samo priče sa S III-com, a razlikovala se po svemu od svih tih teaser/leaked photos.

Ja očekujem non-S III look i znam da sam u pravu.
Ekšli, New York je 5 sati iza nas.
Znači 19:00 H+5 H = 00:00 H kod nas. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
7 0 hvala 4
15 godina
neaktivan

Pa, ovaj ''teaser'' sa Samsung Mobile stranice daje hint, da ne govorim više... 

Ovo za NYC, ovisi jel DST ili nije, ako nije DST, onda je u 01:00 po našem vremenu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Pa, ovaj ''teaser'' sa Samsung Mobile stranice daje hint, da ne govorim više... 

Ovo za NYC, ovisi jel DST ili nije, ako nije DST, onda je u 01:00 po našem vremenu.

http://lmgtfy.com/?q=time+in+NY

NHF {#}

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
12 godina
neaktivan

Nitko nije rekao hoće li gledati?{#} haha

Ja hoću.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kpavl kaže...

Nitko nije rekao hoće li gledati?{#} haha

Ja hoću.

Jel to uopće upitno?!
Fuks mi je u 8 u petak, ali nema veze.

Jer gledam mobitel koji ću kroz nekoliko mjeseci (nadam se), imati u rukama. 

12 godina
neaktivan

Za tebe nije upitno haha.

Jedva čekam.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hm hm hm... 

Koliko se vi god protivili, da, ovo je jedna verzija S IV, doduše, ovo je vrlo vjerojatno testno kućište u kojem se često vide presampleovi (radi debljine), a nadam se i testni software. Sad, linije uređaja gore na twitter teaseru se lijepo poklapaju, tako da će uređaj vrlo vjerojatno slično izgledati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 23:17 (Mitsuoka).

0 4 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

Kada je Samsung objavio "službenu" sliku?
Nikada!
Samo podgrijavaju i pale narod.
Sjetite se samo priče sa S III-com, a razlikovala se po svemu od svih tih teaser/leaked photos.

Ja očekujem non-S III look i znam da sam u pravu.
Ekšli, New York je 5 sati iza nas.
Znači 19:00 H+5 H = 00:00 H kod nas. 

.

DST je počeo 10.3 tako da imas pravo!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 23:08 (Mitch).
12 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

hm hm hm... 

Gledao sam Verge-ov podcast večeras i kometirali su S4 i taj video. Kažu da vjeruju da će se Samsung zadržati na takvom dizajnu (S3, Note 2, Note 8*...), te da Samsung želi nešto reći sa teaserom koji su objavili.

* Zbog njega naglašavaju da ne vjeruju da će promijeniti dizajn jer su ga nedavno predstavili sa S3/Note2 dizajnom (ne znam kako da nazovem taj dizajn).

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 23:23 (kpavl).
13 godina
neaktivan

Je, može bit, meni je dizajn oke... ali isto tako nemora značiti..

Samsung je i ranije znao zavaravati prototipovima i sakriti dizajn sve do zadnjeg trenutka.. Možda nas samo mami da svi mislimo da će bit takav pa nas iznenadi ;)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
13 godina

Ništa nećemo znati do 15. ožujka u 00:00 sati!

Rugaju se!

15 godina
neaktivan

Sammobile != Samsung Mobile.  

13 godina

Bome su si dali truda!

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 10:23 (sudy_freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prema tim svim reklamama samsung priprema nesto sto bi trebalo potuc konkurenciju... da toliko mogu skretat paznju na sebe .. hmm
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
PC - stručnjak kaže...
Prema tim svim reklamama samsung priprema nesto sto bi trebalo potuc konkurenciju... da toliko mogu skretat paznju na sebe .. hmm

Da, jer ovo sve, ovoliki marketing stvarno nagovještava nešto JAKO VELIKO!

Jedva čekam predstavljanje, psmtr.

Ako stvarno ne razočara ni po čemu, kako se čini sa svim ovim reklamama, onda će 100 milijuna primjeraka koliko su si zacrtali prodati biti donja granica prodaje.

15 godina
neaktivan

Realno, prošlogodišnji marketing je bio daleko bolji... Baš imamo internu raspravu, a neki od komentara upravo potvrđuju to: 

Such a waste of time to watch this and a waste of resources from Samsung to make it.

It seems like a half-arsed job this year, but they'll launch a great device so we can ignore all this s***e.

I dont feel like Samsung is pushing hard enough for the unpacked event tomorrow. Especially Samsung USA was doing much more memorable pre-event promotions.

Al najjače mi je kako ljudi snimaju sa iPhoneovima Nevinašce

6 0 hvala 0
13 godina
Mitsuoka kaže...

Realno, prošlogodišnji marketing je bio daleko bolji... Baš imamo internu raspravu, a neki od komentara upravo potvrđuju to: 

Such a waste of time to watch this and a waste of resources from Samsung to make it.

It seems like a half-arsed job this year, but they'll launch a great device so we can ignore all this s***e.

I dont feel like Samsung is pushing hard enough for the unpacked event tomorrow. Especially Samsung USA was doing much more memorable pre-event promotions.

Al najjače mi je kako ljudi snimaju sa iPhoneovima Nevinašce

Da, to je najbolja stvar svega.
Neka 10% iP korisnika S IV privuče, Samsung je u SAD-u napravio dobar posao.
A taj postotak bi mogao biti još veći.

Ne znam, mislim da si u krivu. Ti se ne želiš pomiriti s tim, jer S III si ipak vidio prvi uživo, imao ga među prvima u rukama i bio sam protiv tebe,

kada si govorio da je dobar, nisam to prihvaćao dok ga nisam uzeo u ruke, sve sumnje su nestale. Uvjerljivo dostojan nasljednik S II-ice, koji mi je

ipak dizajnom malo bolji od S III. S III je preobal, veličina ne predstablja problem, jer imam veliku ruku, ali svejedno, nije me nešto pretjerano očarao.

Ali, sutra ćemo sve vidjeti! 

13 godina

Evo, ovdje možete pratiti livestream!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Svakako pročitajte članak na gadgeterija.net

15 godina
neaktivan

Ma ne kažem ja da će bit loš, nego jednostavno se Samsung ove godine nije potrudio kao prošle godine nego živi na staroj slavi. Ja sam već ranije rekao da mi se dizajn S III sviđa masu i da mi S IV neće bit loš ako ostane sličnog dizajna. S II mi je kao što znaš, jedan od ružnijih uređaja Smijeh 

Ja sam jedino za malo premium detalja poput recimo kvalitete plastike 8S-a, jer koliko god plastika na S III bila izdržljiva i kvalitetna, gloss finish (Hyperglaze) je pomalo jeftinjava pod rukom, i sam znaš koliko bijeli S II u ruci izgleda nekvalitetnije i jeftinije od crnog, samo radi stražnje stranice. 

S IV čak možda i kupim, al to ću odlučit nakon što ga dobijem na test malo, pošto mi je HTC One ružan, kao i Xperia Z. Oblici su dobri, ali zvučnici na HTC-u i ona 2 cm ispod Xperiinog ekrana mi nisu sjeli. 

13 godina
protjeran

Eh, da je nesto slicno kao ovaj koncept sa slike, to bi bilo savrseno.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Da, jer ovo sve, ovoliki marketing stvarno nagovještava nešto JAKO VELIKO!

Jedva čekam predstavljanje, psmtr.

Ako stvarno ne razočara ni po čemu, kako se čini sa svim ovim reklamama, onda će 100 milijuna primjeraka koliko su si zacrtali prodati biti donja granica prodaje.

bojim se da jako veliko tu ne bude samo dijagonala ekrana {#}

realno, ekran bi mogao bit vrhunska stvar, ove softwareske gluposti sta najavljuju su ko i dosad manje-vise gimmick, za disableat uglavnom. 

nek bar rijese osnovne funkcije (tel.,sms, imenik) da ne budu laggave ko na sgs3, nek baterija nesto duze traje i ja zadovoljan. kuciste moze plasticno al nek bar ne skripi ko meni na sgs3.

bilo bi lijepo i da su stavili 3-4 gige rama, cisto nek se nadje za buducnost a i da se iskupe sta su nas zeznuli sa sgs3.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice