Dali ce od nova godine svi programi bit u 16:9 formatu?
ne
hmm pogledaj sad RTL i rtldanas koda da mi se čini da je u 16:9 :D
ne
Pa kod mene (Vinkovci) kapital network nije nigdje ni otišao (osim na drugi kanal)
ne
Pa je,katastrofa,samo unište sliku,da još tako filmovi budu uništilo bi i titlove
pogledaj te Kapital Network,slika je užasna zbog suženih titlova
ne
LOOOL... je vidi... ima letterboxa... nisam ni primjetio... meni ne smeta...
Ja sam odgovarao na pitanje i odgovor stoji :)
RTL2 i Doma će ići u 16x9 formatu.
RTL i Nova će postepeno preći na 16:9 format tokom 2011. godine, za početak u letterbox verziji.
HTV neće do 2012. godine, barem po posljednjim informacijama.
RTL i Nova će postepeno preći na 16x9 format tokom 2011. godine, za početak u letterbox verziji.
Onda ostajem samo na Htv-u... do 2012e
Ja se opremio širokim ekranima tako da samo čekam kada ćemo napokon napustiti 4:3 format :)
Zato sam ja uzeo LCD televizor u 5 do 12
ma *ebe mi se za tv kanale, kad su prestali emitirat emisliju na HRT-u Liga petice za mene tv vise ne postoji
Jedan veliki nuklearni facepalm svima onima koji se žale na dodavanje novih koncesija.
Čitao sam da analitičari(znači oni pravi profesionalci) procjenjuju da bi nam optimalno bilo 7 nacionalnih tv kanala a ne 5 koliko ih danas imamo(novat,rtl,htv1 i2 i kapitalnet),a ja još od kada znam za sebe gledam i njemački satelit i iskreno mogu reći da je kod nas kvaliteta programa jednaka kao u njemačkoj,ali ono šta oni imaju a mi nemamo je kvantiteta,jer oni svoje tv kanale broje u stotinama.A i nije li logičnije da je cilj onima iz tv kompanija da ne odbijaju od tv-a nego da nas pod scaku cijenu drže 24/7 za tv-om?
iako da se ne radi o tv-u ovaj post bi napisao više antikapitalistički....
Jedan veliki nuklearni facepalm svima onima koji se žale na dodavanje novih koncesija.
Čitao sam da analitičari(znači oni pravi profesionalci) procjenjuju da bi nam optimalno bilo 7 nacionalnih tv kanala a ne 5 koliko ih danas imamo(novat,rtl,htv1 i2 i kapitalnet),a ja još od kada znam za sebe gledam i njemački satelit i iskreno mogu reći da je kod nas kvaliteta programa jednaka kao u njemačkoj,ali ono šta oni imaju a mi nemamo je kvantiteta,jer oni svoje tv kanale broje u stotinama.A i nije li logičnije da je cilj onima iz tv kompanija da ne odbijaju od tv-a nego da nas pod scaku cijenu drže 24/7 za tv-om?
Ja rado gledam mađarske kanale,kad nema ništa na našima šaltam na mađare
RTL i Nova će postepeno preći na 16:9 format tokom 2011. godine, za početak u letterbox verziji.
Onda cu vidit da predem na novi tv, a htv ni negledam :D
Tko ima ima, tko nema nema
Ljudi navodno kreće i hrt 3 i 4 evo dakle svi programi koji su zabilježeni (ukljućujuči i stare)
HRT1
HRT2
HRT3
HRT4
RTL
RTL2
NOVA TV
DOMA TV
KAPITAL NETWORK
Pa tko će to sve gledati...
nije važna kvantiteta nego kvaliteta
Ljudi navodno kreće i hrt 3 i 4 evo dakle svi programi koji su zabilježeni (ukljućujuči i stare)
HRT1
HRT2
HRT3
HRT4
RTL
RTL2
NOVA TV
DOMA TV
KAPITAL NETWORK
Pa tko će to sve gledati...
Prva 4 programa ok, druga 4 programa smeće, KN super. Još dodamo JabukaTV, TV4Rijeke.....
Jabuka me ne zanima Z1 jos manje Net pogotovo a ni Tv4R od Rtl 2 ne ocekujem puno a DOMA Tv bi mogla bit dobra
Jabuka me ne zanima Z1 jos manje Net pogotovo a ni Tv4R od Rtl 2 ne ocekujem puno a DOMA Tv bi mogla bit dobra
Daj me nemoj zezat. To je za ženske. Šeherezada i Onur to the max!!! Ne bih to gledao da mi plate.
Samo neka natrpaju spanskih sapunica i seherzadi i gumusa i meni dusha na mjestu xD xD xD
ak gledaš sapunice 0-24 i pratiš lifestyle emisije
To dobiješ ako odgledaš 1001 noć do kraja.
Ne kad odgledas do kraja dobijes proljev i PTSP
a sta nije najbolje da na rtl 2 npr budu samo turske i spanjolske sapunice a na normalnom postene stvari?
na rtl su po danu bar normalne sapunice,jedino navecer turska sr.nja,a o novoj da ne govorim kakvih glupih serija ima,hvala Bogu da na rtl2 nebude tolko sapunica