Dijamantni iPhone - 8 milijuna dolara

poruka: 74
|
čitano: 11.843
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Dijamantni iPhone - 8 milijuna dolara
Kečko kaže...
pbandov kaže...
fight kaže...

ma dajte ljudi iphone je goli kur. nebih ga uzeo ni za 0 kn.

sranje u boji s dijamatima.

a zašto je loš ? dobro ovo s dijamantima je pretjerano ali sam uređaj je vrlo kvalitetan i #1 izbor za poslovnjake.

nope, za poslovnjake je i dalje blackberry no1

http://cell-phones.toptenreviews.com/smartphones/

vidim kak je no1   -.-"

Dont bug me!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 19:58 (pbandov).
16 godina
neaktivan

ja to zovem - bolest

-.-'

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

cena je prava sitnica......odma narucujem jedno stotinak komada, za prvu ruku.....Smijeh

bojan
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
xxxxx kaže...
HBomb kaže...

hmm šta se dogodi ako isklizne iz ruku i poljubi pod? Smijeh

Jedino ekran može puknuti, dijamantno kućište sigurno neće...

Zašto to kažeš?

17 godina
neaktivan

Pa dijamanti sigurno nece puknuti (No shit Sherlock) jedino može popucati metalni okvir na kojem su dijamanti naljepljeni. Ovisi koliko su fino postavljeni dijamanti - koliki je razmak između njih.

Anarchists of the world, unite!
15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Pa dijamanti sigurno nece puknuti (No shit Sherlock) jedino može popucati metalni okvir na kojem su dijamanti naljepljeni. Ovisi koliko su fino postavljeni dijamanti - koliki je razmak između njih.

ma garant su fejk dijamanti, nebi ni staklo rezalo Smijeh

Dont bug me!
15 godina
wyks kaže...

Ma odakle vi vadite ove zaključke ljudi? Zašto dijamant nebi puknuo pri nekom jačem padu ili udaru? Pa nije dijamant guma

17 godina
neaktivan

Pa dijamanti se koriste na vrhovima bušilica pa ne mislim da bi ga pad s nekoliko metara oštetio.

A i radi se o zbilja malim dijamantima.

Ako čelik ne pukne zašto bi puknuo najtvrđi materijal na Zemlji?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 20:05 (wyks).
15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
wyks kaže...

Ma odakle vi vadite ove zaključke ljudi? Zašto dijamant nebi puknuo pri nekom jačem padu ili udaru? Pa nije dijamant guma

Diamond

Mohs Scale

evo pa se malo educiraj.

15 godina
neaktivan

ili primjena dijamanta kao zaštita od provale (muzejski primjerci)

haha, čak i sama riječ na grčkom ti sve govori Smijeh 

#diamond (from the ancient Greekαδάμας– adámas "unbreakable")

Dont bug me!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 20:11 (pbandov).

0 0 hvala 0
15 godina
wyks kaže...

Pa dijamanti se koriste na vrhovima bušilica pa ne mislim da bi ga pad s nekoliko metara oštetio.

dipstick kaže...
miki1981 kaže...
wyks kaže...

Diamond

Mohs Scale

evo pa se malo educiraj.

pbandov kaže...

ili primjena dijamanta kao zaštita od provale (muzejski primjerci)

Pa onda se malo bolje informirajte...to što su najtvrđi ne znači da neće puknut...oni jesu tvrdi ali su i krti...tj pucaju. Kad dijamantno svrdlo iz primjera na vrhu naleti na nešto tvrdo, na neku promjenu u tvrdoći onoga što buši onda će puknut.

Tvrdoća znači da šta god stavite na dijamant i pritisnete dijamant će se utisnut u to nešto, to je tvrdoća.

Ali s druge strane, vi možete uzeti najobičniji željezni čekić i jedan dijamant i mlatnuti po njemu i dijamant će puknuti...Čekić će imati otisak određeni od tog dijamanta, ali dijamant će puknuti. Ne miješajte najtvrđe i neslomljivo. Jest da je otporan jako i najtvrđi element koji imamo, ali on puca kad ga se mlatne.

15 godina
wyks kaže...

Evo i ovo je vezano uz to...zato jer čelik ima i određenu elastičnost...daleko veću nego dijamant. Ne veliku, ali i dalje mnogostruko veću nego dijamant

EDIT: a i naravno čelik može puknuti...sve ovisi o primjeni

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 20:18 (miki1981).
15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Pa onda se malo bolje informirajte...to što su najtvrđi ne znači da neće puknut...oni jesu tvrdi ali su i krti...tj pucaju. Kad dijamantno svrdlo iz primjera na vrhu naleti na nešto tvrdo, na neku promjenu u tvrdoći onoga što buši onda će puknut.

Tvrdoća znači da šta god stavite na dijamant i pritisnete dijamant će se utisnut u to nešto, to je tvrdoća.

Ali s druge strane, vi možete uzeti najobičniji željezni čekić i jedan dijamant i mlatnuti po njemu i dijamant će puknuti...Čekić će imati otisak određeni od tog dijamanta, ali dijamant će puknuti. Ne miješajte najtvrđe i neslomljivo. Jest da je otporan jako i najtvrđi element koji imamo, ali on puca kad ga se mlatne.

Priznajem, u pravu si. Moj grijeh

15 godina
dipstick kaže...
miki1981 kaže...

ma ničiji grijeh, samo kad je nešto krivo izjavljeno volim ispravit, ako znam. Ne želim nikome pametovat, ali isto mi je glupo vidjet da nešto pišete a da nije točno, pa ako znam onda ću vas ispravit. Ima masu stvari na forumu koje sam izvalio ali su me poslije ispravili, pa čovjek uvijek nauči neš novo.

Ovo za dijamante znam, za sigurno, iz iskustva, na više područja.

15 godina
neaktivan
dipstick kaže...
miki1981 kaže...

Moj preveliki grijeh...Sramim se

Dont bug me!
15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
dipstick kaže...
miki1981 kaže...

ma ničiji grijeh, samo kad je nešto krivo izjavljeno volim ispravit, ako znam. Ne želim nikome pametovat, ali isto mi je glupo vidjet da nešto pišete a da nije točno, pa ako znam onda ću vas ispravit. Ima masu stvari na forumu koje sam izvalio ali su me poslije ispravili, pa čovjek uvijek nauči neš novo.

Ovo za dijamante znam, za sigurno, iz iskustva, na više područja.

Bad wikipedia, prva rečenica te već krivo uputi Belji se, aj lega svaka čast što nisi puko, ja znam kad meni 10 ljudi konstatira jedno......^^

Dont bug me!
15 godina
pbandov kaže...

Bad wikipedia, prva rečenica te već krivo uputi Belji se, aj lega svaka čast što nisi puko, ja znam kad meni 10 ljudi konstatira jedno......^^

ma već sam se naviknuo...8 mjeseci na forumu, kalio sam se na temama o paypalu i ebayu, uz Dannya, on j moj Yoda što se tiče smirenog odgovaranja i konstatiranja dok 50 ljudi oko njgea grakće jedno te isto post za postom... hehe  Danny legenda

EDIT: ali dosta OT, mogli bi navuć na sebe tmurne oblake moderatora teme...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 20:31 (miki1981).
17 godina
neaktivan

Začudo u Apple temi offtopičarimo o dijamantima...

Progress...Smijeh

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
pbandov kaže...

ma već sam se naviknuo...8 mjeseci na forumu, kalio sam se na temama o paypalu i ebayu, uz Dannya, on j moj Yoda što se tiče smirenog odgovaranja i konstatiranja dok 50 ljudi oko njgea grakće jedno te isto post za postom... hehe  Danny legenda

EDIT: ali dosta OT, mogli bi navuć na sebe tmurne oblake moderatora teme...

Well said Cool

Dont bug me!
16 godina
odjavljen
pbandov kaže...

)

Šit-ništa od jailbrake-a!!! Smijeh

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
neaktivan
pbandov kaže...
Kečko kaže...
pbandov kaže...
fight kaže...

a zašto je loš ? dobro ovo s dijamantima je pretjerano ali sam uređaj je vrlo kvalitetan i #1 izbor za poslovnjake.

http://cell-phones.toptenreviews.com/smartphones/

vidim kak je no1   -.-"

ti to smatraš ozbiljno? isključujem se iz rasprave...

15 godina
Kečko kaže...
pbandov kaže...
fight kaže...

zato sto je promasen proizvod!kad je kod nas doslo vrjeme mobitela imao sam krasnu nokiu, malo veliku a svi su imali neke male mobitele

jedva da vidis slova a meni su prigovarali za veliki mobitel,a danas izade ova velika cigla od iphone, pa im izade novi proizvod 4 sminke koji gubi signal,

a ja kupi nokiu n97 koja je triput bolja od iphone cak i brza pa se sad pitaj zasto je los.Smijeh

15 godina
neaktivan
fight kaže...
Kečko kaže...
pbandov kaže...
fight kaže...

zato sto je promasen proizvod!kad je kod nas doslo vrjeme mobitela imao sam krasnu nokiu, malo veliku a svi su imali neke male mobitele

jedva da vidis slova a meni su prigovarali za veliki mobitel,a danas izade ova velika cigla od iphone, pa im izade novi proizvod 4 sminke koji gubi signal,

a ja kupi nokiu n97 koja je triput bolja od iphone cak i brza pa se sad pitaj zasto je los.Smijeh

ovo ponajviše mrzim kad tak svatko izražava čisto subjektivno mišljenje."Ovaj je 100 put bolji od ovog, ne nego ovaj je bolji od ovog, ja sam čuo da je ovaj bolji od onog".Kad malo zbrojiš ispadne da su svi bolji od svih, ili se "pokrati".Što se iPhone tiče, nemam ga, cijena paprena, ali savjetujem ljudima da ga uzmu jer je vrlo kvalitetan i praktičan, i naravno, barem po mom, najbolji izbor za one koji vole tač skrin.A činjenice uvijek govore svoje, prema specifikacijama, iPhone drži vodu, jedina mu je mana, opet po mom a vjerujem i svima drugima, je to što su baterija i memorija zapečačeni, nemožeš mjenjati, i to što trenutno nepodržava flash, što automatski ograničava ušminkane web stranice.

i da se razumijemo, N97 je odličan mobitel, ali ako gledaš specs. , nemože prestići iPhone.

A i općenito, cijena sve govori, kolko platiš tolko dobiješ.Nemoraš biti neki geek da bi to znao.Neodlučan

Dont bug me!
15 godina
pbandov kaže...
fight kaže...
Kečko kaže...
pbandov kaže...
fight kaže...

ovo ponajviše mrzim kad tak svatko izražava čisto subjektivno mišljenje."Ovaj je 100 put bolji od ovog, ne nego ovaj je bolji od ovog, ja sam čuo da je ovaj bolji od onog".Kad malo zbrojiš ispadne da su svi bolji od svih, ili se "pokrati".Što se iPhone tiče, nemam ga, cijena paprena, ali savjetujem ljudima da ga uzmu jer je vrlo kvalitetan i praktičan, i naravno, barem po mom, najbolji izbor za one koji vole tač skrin.A činjenice uvijek govore svoje, prema specifikacijama, iPhone drži vodu, jedina mu je mana, opet po mom a vjerujem i svima drugima, je to što su baterija i memorija zapečačeni, nemožeš mjenjati, i to što trenutno nepodržava flash, što automatski ograničava ušminkane web stranice.

i da se razumijemo, N97 je odličan mobitel, ali ako gledaš specs. , nemože prestići iPhone.

A i općenito, cijena sve govori, kolko platiš tolko dobiješ.Nemoraš biti neki geek da bi to znao.Neodlučan

kolega! ma daj nitko ne izrazava subjektivno mišljenje, svi dobro znamo sto je nokia a sto je iphone, ne može nešto sto se tek pocelo proizvodit novo,bit bolje od necega sto se proizvodi godinama.

a dobro se zna da je iphone samo sminka i konkurencija i da je s novom 4 usro stvar jer gubi signal,a u stvari nije dovršena do kraja a naivni ljudi padaju na sminku i bacaju pare na glupost.

da se razumjemo kakav se tu mora gledat specs, kad ga nokia n 97,  vec u samom startu prestigla dokazano iz pouzdanih izvora.a što se tice cjene! nije neka razlika prevelika između nokia n97 i iphone,

osim sto je nokija n97 ima zbog same kvalitete, a iphone zbog sminke i konkurencije i sporosti, za one koji ne znaju.Smijeh

15 godina
neaktivan
fight kaže...
pbandov kaže...
fight kaže...
Kečko kaže...
pbandov kaže...
fight kaže...

kolega! ma daj nitko ne izrazava subjektivno mišljenje, svi dobro znamo sto je nokia a sto je iphone, ne može nešto sto se tek pocelo proizvodit novo,bit bolje od necega sto se proizvodi godinama.

a dobro se zna da je iphone samo sminka i konkurencija i da je s novom 4 usro stvar jer gubi signal,a u stvari nije dovršena do kraja a naivni ljudi padaju na sminku i bacaju pare na glupost.

da se razumjemo kakav se tu mora gledat specs, kad ga nokia n 97,  vec u samom startu prestigla dokazano iz pouzdanih izvora.a što se tice cjene! nije neka razlika prevelika između nokia n97 i iphone,

osim sto je nokija n97 ima zbog same kvalitete, a iphone zbog sminke i konkurencije i sporosti, za one koji ne znaju.Smijeh

Nisam Apple fan niti volim iPhone, ali ovo nije istina, ovo su gluposti. iPhone je brz i sigurno nije spor i vrlo je pouzdan i dobar mobitel, samo što gubi signal. Nokia N97 je promašaj i nemože se mjeriti s iPhoneom, ali neki drugi nokijini mobiteli se mogu mjeriti s njim i prije ću uzeti neku dobru nokiju nego iPhone.

15 godina
neaktivan

naravno, nekažem ja da je nokia loša, dapače, odlična je, ali činjenice uvijek govore svoje.I nemojte me shvatiti krivo, ja koristim Sony Ericssone već 4 godine, iako imaju jednu veliku manu koja mi već na ku*ac ide, a sigurno i svima, a to je onaj njihov banalni univerzalni konektor.Umjesto da su stavili za sluške klasični 3.5 mm, oni moraju sve skopčat na jedno, a ti adapter se uvijek pokidaju nakon 2 mjeseca korištenja.Ok....malo sam skrenio, oću reći da cijenim i noiku i iPhone jednako i gledam objektivno jer ih ni ne koristim, ali, poznajem ljude naravno koji koriste obije vrste i svi su jednako zadovoljni.Tako da je svejedno, kupuješ ono što ti se sviđa a ne što ti netko kaže Cool

Dont bug me!

0 0 hvala 0
15 godina
nj0fra kaže...
fight kaže...
pbandov kaže...
fight kaže...
Kečko kaže...
pbandov kaže...
fight kaže...

Nisam Apple fan niti volim iPhone, ali ovo nije istina, ovo su gluposti. iPhone je brz i sigurno nije spor i vrlo je pouzdan i dobar mobitel, samo što gubi signal. Nokia N97 je promašaj i nemože se mjeriti s iPhoneom, ali neki drugi nokijini mobiteli se mogu mjeriti s njim i prije ću uzeti neku dobru nokiju nego iPhone.

to su glupostio sto ti govoris! jer se ne razumjes, prvo isprobaj pa onda mozes da pricas  to sto govoris, jer su cak i e serije nokija losije od n97, tako da

o tome ne mozes s menom da razgovaras jer je nokija n97 za iphone i ostale nokije zasad malo racunalo, prema tome nemam sto vise o toj temi da

raspravljamo, prvo kupi i jedan i drugi model i sprobaj, jer ti trgovci nude ono sto

najvise ide, a ne ono sto je kvalitetno i dobro, potvrdeno iz pouzdanih

izvora jer trgovci ti prodaju izgled,sminku i sto bolje ide a karakteristike i kvalitetu ne, tako je i s racunalima, ako nisi znao ,bar nesto

bez ljutnje nauci iz ovoga.Smijeh

15 godina
protjeran

Prodaš ciganima...

Oni cijene željezo...

Toliko sam očajan da moram u potpis stavit oglas da prodajem fotoaparat... http://www.bug.hr/forum/topic/fotoaparati-kamere-tv-hi-fi/prodaja-sony-dsc-650-hitno/72240.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Prodaš ciganima...

Oni cijene željezo...

neznam baš da bi nešto puno dobio, iPhone ti praktički ni nema željezo, sve je od plastike i silicija.....

Dont bug me!
17 godina
neaktivan

Porez na budale.

There is no spoon.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice