Anonymous: Facebook će biti uništen 5.11.2011 zaključana tema

poruka: 647
|
čitano: 164.052
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 2011

Priznajem da sam ovisan o fejsbuku ali bilo bi mi drago kad bi ga ovi Anonymous napali {#}

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 201
Stoja kaže...

Kakvu štetu? Pas evo ja novčanu, jer bi sa većinom prijatelja morao početi slati sms poruke koje koštaju...jer nažalost većina prijatelja ima samo facebook kao IM servis, svega par mi ima msn/skype i slične, dok svi ostali na face-u, i to mi omogućuje besplatnu komunikaciju sa njima. I ja ne bi bio sretan da zbog nekih mulaca koji mrze face ili štajaznam šta pa ga idu rušiti da ja kao obični korisnik ispaštam i moram početi trošiti na nešto što koristim besplatno evo već godinu dana{#}

A da koristiš skype? Besplatni video pozivi su preloši za tebe? Radije bi tipkao?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

A zašto nam se taj "fejs" stalno nemeće? Kad god me netko pita da mu dam (ili nešto toga tipa) fejs, digne mi se kosa na glavi. Da bi mogao sudjelovati u npr. nagradnoj igri moraš imat fejs, moraš ga imati čak i da bi pošao neke testove pri upisi na npr. Algebru. Ono, OMG, daj više GTFO sa tim fejsom.

Kada sam si stavljao custom rom na X1, jedan sam iste sekunde preflashao jer je imao retardirani fejs (dolazi je sa romom kao default aplikacija i nije se dao maknuti).

Znam ljude koji komuniciraju isključvo preko maila, nemaju ni mobitel ni telefon, zašto se taj fejs tako forsa?

Smatra se da je svatko dovoljno inteligentan da zna ukucati e-mail i password.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
16 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
Stoja kaže...

Kakvu štetu? Pas evo ja novčanu, jer bi sa većinom prijatelja morao početi slati sms poruke koje koštaju...jer nažalost većina prijatelja ima samo facebook kao IM servis, svega par mi ima msn/skype i slične, dok svi ostali na face-u, i to mi omogućuje besplatnu komunikaciju sa njima. I ja ne bi bio sretan da zbog nekih mulaca koji mrze face ili štajaznam šta pa ga idu rušiti da ja kao obični korisnik ispaštam i moram početi trošiti na nešto što koristim besplatno evo već godinu dana{#}

A da koristiš skype? Besplatni video pozivi su preloši za tebe? Radije bi tipkao?

+mogućnost besplatnog striptiza od neke frendice - neprocjenjivo..

Straight Edge
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
seneka kaže...

malo pretjeruješ,čak si i patetičan
kakvu bi to štetu trpjeli ljudi da nestane ta socijalna mreža?
ispunjavali bi dokolicu na drugi način ili se prebacili na neku drugu,i to s korisnosti facebooka je također maksimalno precijenjeno
to su priče za malu djecu

Kakvu štetu? Pas evo ja novčanu, jer bi sa većinom prijatelja morao početi slati sms poruke koje koštaju.

{#}oprosti,na to nisam mislio,to bi bio nenadoknadiv gubitak
usput, navodno ne postoji ni jednan provider ili aplikacija koja ti to može nadoknaditi{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 0:32 (seneka).
14 godina
Bypass kaže...
OriginalEXE kaže...

Ajde mi onda odgovori na jedno pitanje. Jel Facebook donio više dobra ili zla? Meni je to dovoljno.

Ne želim loše ljudima, želim im dobro, zato i želim da Facebook propadne. To bi bilo DOBRO za ljude, ne loše.

Lajkajte mi post {#}

Koje zlo je to facebook donio? Da ljudi mogu igrat igrice? Čuti se rodbinom iz australije...

Strašna zla je donio fejsbuk

Zaglupljivanje ljudi, iskorištavanje istih za nečiju vlastitu dobit, dilanje podacima...

I ne serite stalno o komunikaciji sa dalekom rodbinom, pričate kao da je to facebook donio i da bi on to i u 'grob' ponesao. Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 0:39 (OriginalEXE).
15 godina

kakvih gluposti u ovoj raspravi ima, lol

pa ako ti ne ne sviđa, nemoj ga koristit i točka. i ja sam jedno vrijeme prihvaćo sve zahtjeve prijateljstava, zahtjeve za stranice itd. ali to je bilo tek kad sam ga napravio... nakon što sam skužio kakvih koza i glupana ima na toj socijalnoj mreži ljepo sam krenio brisat prijatelje, sad ih imam 200-tinjak i super.. i vi koji se živcirate kad vidite neki glup status il tak neš i onda se nervirate niste baš svoji... obrišeš tog prijatelje i jedna muka manje :D

baš me zanima odgovor zuckerberga na ovo.

fejsbuk je dobar ali samo u određenoj količini i treba ga znati koristit,  kao i većinu svari u životu (npr. alkohol)...

0_o
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

A zašto nam se taj "fejs" stalno nemeće? Kad god me netko pita da mu dam (ili nešto toga tipa) fejs, digne mi se kosa na glavi. Da bi mogao sudjelovati u npr. nagradnoj igri moraš imat fejs, moraš ga imati čak i da bi pošao neke testove pri upisi na npr. Algebru. Ono, OMG, daj više GTFO sa tim fejsom.

Kada sam si stavljao custom rom na X1, jedan sam iste sekunde preflashao jer je imao retardirani fejs (dolazi je sa romom kao default aplikacija i nije se dao maknuti).

Znam ljude koji komuniciraju isključvo preko maila, nemaju ni mobitel ni telefon, zašto se taj fejs tako forsa?

Nameće se zato jer polovica ljudi koji koriste internet su na fejsbuku.

Mislim da je oko toga sve jasno.

Da 700M ljudi koristi iskricu kao socijalnu mrežu i ona bi iskakala svugdje.

A i nije jedina opcija, ako nisi vidio (što sumnjam). Uvijek imaš više opcija.

16 godina
@Bypass - prije sam te mrzija, ali nakon ovog posta bi te zagrlija i vika tvoje ime kao nejebana curica. Usrecija si mi dan i noc! :D

@prištavi klinci, ljubitelji hakera - jadni ste.
DUMP Udruga mladih programera
14 godina
neaktivan

Ako bi bio uništen bilo bi mi žao zbog supruge koja ga ponekad koristi. Osobno mi nikad nije palo na pamet otvoriti account na facebooku ili slicnim servisima.

Sumnjam da ce ovako najavljeno unistavanje uspjeti. Mogu ih blokirati neko vrijeme ali unistiti, ne vjerujem. Ako je to unistavanje zamisljeno u smislu diskreditiranja tj. objave nekih podataka zbog kojih bi korisnici mogli prestati koristiti taj servis, onda podrzavam.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nema šanse da oni totalno unište fejsbuk

možda ga mogu malo 'oštetit' ali da ga doslovno uništit nema šanse

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Bypass kaže...

Nameće se zato jer polovica ljudi koji koriste internet su na fejsbuku.

Mislim da je oko toga sve jasno.

Da 700M ljudi koristi iskricu kao socijalnu mrežu i ona bi iskakala svugdje.

A i nije jedina opcija, ako nisi vidio (što sumnjam). Uvijek imaš više opcija.

Još si malo i rekao. Prije će biti 70 %.

Ne znam što je iskrica.

Baš nisam vidio izbor kada mi netko uleti sa onim nekim prihvaćanjem na fejsu. Možda da napravim bedž na kojem piše nemam fejs?

Na netu općenito izbjegavam socijalno destruktivne mreže.

Imao sam fejk profil na fejsu samo istraživanja radi i ubio sam ga prije par mjeseci. Pod fejk mislim predstavljanje pod drugim imenom i prezimenom.

Off:

Najbolja društvena mreža je gajba pive. XD

16 godina
Karton vina pwna gajbu pive. Al dobro, ja san Dalmoš
15 godina

evo jedan super post, apsolutno se slažem sa svime što je čovjek reko

http://quark.blog.hr/2011/01/1628788387/definicija-facebooka.html

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ph3nom_gamer kaže...

evo jedan super post, apsolutno se slažem sa svime što je čovjek reko

http://quark.blog.hr/2011/01/1628788387/definicija-facebooka.html

Moja jefinicija FB-a:

Socijalna (?) mreža izmišljena da bi ljudi  koji nemaju pojma o radu na računalu imali razloga da ga koriste.

Da, znam da definicija ne obuhvaća sve korisnike Fb-a i da je nepotpuna i loša, ali još nisam upoznao osobu IRL za koju ta definicija nije točna.

16 godina
Vexx, tvoji postovi su za plakat, a razmisljanja za rigat. Djeca kad ostanu bez argumenata pocnu cvilt i izvlacit se, vrijedjajuci sto vise mogu. Aj dimi s ove teme dok ne ohladis glavu.
16 godina
odjavljen
Fearless kaže...
Vexx, tvoji postovi su za plakat, a razmisljanja za rigat. Djeca kad ostanu bez argumenata pocnu cvilt i izvlacit se, vrijedjajuci sto vise mogu. Aj dimi s ove teme dok ne ohladis glavu.

Molim te da me ne vrijeđaš jer ja ne vrijeđam ni tebe. Ako nemaš neki argument za pokriti to što si napisao onda nemoj ni postati.

Da ne deren bezveze tipkovnicu:

Djeca kad ostanu bez argumenata počnu cvilit i izvlačit se, vrijeđajući što više mogu.

16 godina
vexx5555 kaže...

Pa ja ga koristim i video pozivi su odlični...ali što mi vrijedi ako imam svega 5 ljudi na skype-u a imam 100 ljudi na facebooku? Neću sada tlačiti sve ljude da instaliraju skype i naprave account da bi se dopisivali kao što to sada radimo preko facebooka, samo zato jer neke budale imaju namjeru srušiti face...

Stoja
16 godina
odjavljen
Stoja kaže...

Pa ja ga koristim i video pozivi su odlični...ali što mi vrijedi ako imam svega 5 ljudi na skype-u a imam 100 ljudi na facebooku? Neću sada tlačiti sve ljude da instaliraju skype i naprave account da bi se dopisivali kao što to sada radimo preko facebooka, samo zato jer neke budale imaju namjeru srušiti face...

Poznata mi je ta situacija. Ali ja i kolega samo znali imati i instrukcije preko skype-a i zbog te brutalne jednostavnosti mi i je odličan.

15 godina
protjeran

Zašto ste ovakvu radost pretvorili bezveznu i nepotrebnu raspravu?

Kao da za Božić raspravljamo zašto slavimo Božić? Zašto neki ljudi ne slave Božić? etc.

http://adf.ly/29wTl --- vaš klik čini čuda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Assassin kaže...

Kao prvo, jel vi stvarno mislite da ce se ovo dogiditi? I sto vam uopce znaci da ce facebook biti UNISTEN? Facebook je internetski servis, internetska drustvena mreza. Kao takav, ne moze biti unisten, moze samo biti ugasen od strane tvrtke koja ga odrzava (sto se nece dogiditi) ili moze biti srusen NA NEKO VRIJEME (sto je potpuno drukcije od "unisten").

Kao drugo, nikad necu shvatiti kako itko moze mrziti facebook. Jasno mi je kako ga netko moze voljeti, ako je na njemu upoznao neke zanimljive ljude i slicno... Ali kako mozete mrziti nesto na sto vas nitko ne tjera da koristite? Isto kao kad netko "mrzi" odredjenu hranu, i onda se veseli (hipotetska situacija) kad te hrane nema u trgovini. Kakve veze ima? Jel vas netko tjera da koristiite? Ne. Jel imate neke lose posljedice od nekoristenja istog, koje ne bi imali kada facebook nebi postojao? Nemate. A to sto nemate pametnijeg posla nego bit tudji dusebriznici, i drugima govorit kako lose iskoristavaju svoje slobodno vrijeme, samo govori o tome kako ga vi odlicno znate iskoristit.

Ne ne mislim da će se ovo stvarno dogoditi ali željno isčekujem razvoj situacije. Nitko me ne tjera niti da ubijam, pa svejedno mrzim ubojice.Tjeraju me da koristim jer inače nisam in, nisam u modi itd.Naravno da nemam loše posljedice od nekorištenja facebooka, zar je to bilo upitno?

Zuto: zalosno je sto ovo smatras dobrom usporedbom, i dobrim argumentom. Oni koji imaju face stete ISKLJUCIVO (ako im stete, u sto sumnjam) odima koji imaju face. Dakle, analogija s ubojicama koji stete onima koji NE ubijaju, nema apsolutno nikakve veze sa zdravom pameti.

Zeleno: ako ti je toliko vazno biti u modi, onda si povodljiv. Ako si povodljiv, opet si si sam kriv, a nije ti kriv facebook ili onaj tko ga je napravio.

Bold: Ako nemas lose posljedice od nekoristenja (iako izgleda da ga koristis, tako da ovdje pricamo o tome "kad ga nebi koristio"), a ocito smatras da facebook koristenjem donosi niz losih posljedica, zasto ga ne obrises? Da, zato sto onda ne bi bio in pa se vracamo ba ono zeleno...

Btw, boldano i zeleno je u kontradikciji, prvo navedes negativnu stranu nekoristenja, onda kazes da nekoristenje nema negativnih strana...

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
odjavljen
beno101 kaže...

Kao da za Božić raspravljamo zašto slavimo Božić? Zašto neki ljudi ne slave Božić? etc.

Ne bih znao.

Zar ti smatraš da se servis na netu može uspoređivati sa vjerskim blagdanom? {#}

17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
beno101 kaže...

Ne bih znao.

Zar ti smatraš da se servis na netu može uspoređivati sa vjerskim blagdanom? {#}

Oh, ne, zar se usudio reci nesto protiv religije?

(ispricavam se za OT :D )

on topic:

Ovi hakeri mi se iskreno gade. Kao prvo, odvratno su prepotentni i narcisoidni. Kao drugo, ponasaju se kao neka tajna organizacija koja upravlja svime, valjda su previse Assassin's Creed igrali, pa imaju takve parole (ako postoje od prije AC-a, onda su vjerojatno previse citali knjige Dana Browna). I kao trece, stete obicnim ljudima, koji ih podrzavaju jer je to cool, kad vec nemaju facebook, pa da na neki drugi nacin budu in (sarkazam...).

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 1:24 (Assassin).
16 godina
odjavljen
Assassin kaže...

Fulao si poantu. Nisam vjernik. ;)

Ja bih radije usporedio fb sa pušenjem cigareta. Može biti ovisnost a i ne mora, a ako je ovisnost onda je štetno.

Kao nepušač se osjećam uvrijeđenim ako netko puše dim po meni, a isto se tako osjećam uvrijeđenim sa tim traženjem mog fb-a.

17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Assassin kaže...

Fulao si poantu. Nisam vjernik. ;)

Ja bih radije usporedio fb sa pušenjem cigareta. Može biti ovisnost a i ne mora, a ako je ovisnost onda je štetno.

Kao nepušač se osjećam uvrijeđenim ako netko puše dim po meni, a isto se tako osjećam uvrijeđenim sa tim traženjem mog fb-a.

Ok, ispricavam se onda, samo sam cekao da dodje dezurni dusebriznik pa da odrzi propovjed, pa sam mislio da si to ti...

Sto se tice usporedbe, nebi se slozio, jer fb profil u tom konkretnom slucaju ima neku korist, dok udahnuti dim nema...

15 godina
neaktivan

ko hebe facebook, ko hebe twitter, ko hebe sve ostale...

ZIVIO BUG!

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Assassin kaže...

Ok, ispricavam se onda, samo sam cekao da dodje dezurni dusebriznik pa da odrzi propovjed, pa sam mislio da si to ti...

Sto se tice usporedbe, nebi se slozio, jer fb profil u tom konkretnom slucaju ima neku korist, dok udahnuti dim nema...

Ne govorim o postojanju profila i postojanju same mreže. postoje i tvornice i trgovine koje prodaju cigarete.

Ali meni smeta to doslovno lupanje fb-om u glavu. Čemu, mislim?

Ako se fb reklamira, onda neka se reklamira na neki drugi način a ne da mi iskače po netu kao policajci na cesti iz neke busije.

Još malo pa ćemo da bi se logirali na BOL morati imati fb profil (nadam se da neće biti tako).

15 godina

de vexxx previše se živciraš, zapali cigau da dođeš sebi {#}

tak ti je to danas... fejsbuk je važan dio interneta i navikni se.. bezveze se živciraš

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
U cemu je problem? Sad moras imat email, a gle čuda, na svakom mail servisu imas i svoj profil. Mislim da tebi nisu neke stvari bas jasne, imas potpuno krive stavove, ali to ces i sam shvatit s vremenom.
16 godina
odjavljen
ph3nom_gamer kaže...

de vexxx previše se živciraš, zapali cigau da dođeš sebi {#}

tak ti je to danas... fejsbuk je važan dio interneta i navikni se.. bezveze se živciraš

Hehe. Dobra, dobra. ;)

Hm, ne volim forsiranje, ja sam bez fb-a a nadam se da će i tako ostati. Radije bih krugove nego fb ako već MORAM birati.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice