Anonymous: Facebook će biti uništen 5.11.2011 zaključana tema

poruka: 647
|
čitano: 164.170
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 201
OriginalEXE kaže...
M_dipl. kaže...

Hoćeš reči- želi dobro. Kakvo je zlo u propadanju facebooka lijepo te molim? Oni koji ga koriste u pametne svrhe preči će na alternativu. Ovi ostali kojima je facebook cijeli život možda progledaju. A možda su u šumi...

Baš si ludacha {#}

loodacha

noob

17 godina
Stoja kaže...

Neznam što ljudima toliko smeta taj facebook..

Je*o im sve po spisku..zovem frenda van....ne može..kako ne možeš...igram Frontierville i Mafia Wars pa ne stignem...

idiot blesavi..

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Stoja kaže...

Neznam što ljudima toliko smeta taj facebook..

Je*o im sve po spisku..zovem frenda van....ne može..kako ne možeš...igram Frontierville i Mafia Wars pa ne stignem...

idiot blesavi..

I stvarno mislis da je problem u facebooku, a ne u prijatelju? Zamisli se malo...

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
Cerina15 kaže...

zašto smrtu njemu? pa lik je pametan, i zarađuje milijarde s tim da ništa neradi

kad bi ti bia na njegovon mistu j*ba mi mater ovim hakerima

Prodaje privatne informacije korisnika korporacijama.

ja nebih bio na njegovom mjestu niti želim biti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Cerina15 kaže...

zašto smrtu njemu? pa lik je pametan, i zarađuje milijarde s tim da ništa neradi

Onaj tko na facebook stavlja privatne informacije za koje ne zeli da drugi znaju, taj je, blago receno, idiot.

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
Relno, Face je spreman za ovo :)
DUMP Udruga mladih programera
16 godina
neaktivan
Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 2011

realno facebook će biti uništen, kao da ja sad napišem da će 21 5 2012 biti smak svijeta,a utjecaj te organizacije je kao i moj
nikad nisam ni čuo za njih{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Cerina15 kaže...

pa šta, lik ima para ko blata i niko mu nemože ništa, ti se nemoraš opterećivati s tim jer nemoš na to nikako utjecat

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
14 godina
protjeran

Koliko naivnih i neiskusnih balonja ovdje. Strašno.

9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Bypass kaže...

Koliko naivnih i neiskusnih balonja ovdje. Strašno.

Užas, ne sjećam se kad sam zadnji put doživio ovolike izljeve seljaštva i primitivizma na nekoj temi.

pa kad je zaključana tema šta se događa u našem društvu{#}
i sad moram pisat o facebooku kojeg ne koristim jer mi je dosadan i besmislen,možda da sam mlađi i blesaviji

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Žalosno je jedino što će nakon "fejsa" doći neka druga socijalno-destruktivna mreža tipa Google Circles.

A možda Google i financira hakere? Hmm...

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Užas, ne sjećam se kad sam zadnji put doživio ovolike izljeve seljaštva i primitivizma na nekoj temi.

Ah djeca. Naučit će valjda kroz život da se zlo samo zlom vraća.

Ali što više očekivati od generacije "ja google-am, dakle pametan sam".

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nebi mi puno falio da se raspadne, no da ga mrzim, nemam zašto, ova ekipa što pjeni zbog nemogućnosti socjaliziranja sa drugima očekuje da bi im bilo drugačije da nema fejsa, da je on kriv, kad skuže da je problem u njima možda se propamete i promjene nešto.

Moje stajalište je da nitko nema razloga mrziti fejs, možeš mrziti ljude na njemu, no onda to nema veze s fejsom, nego je do tebe i do njih.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bypass kaže...
M_dipl. kaže...

Ah djeca. Naučit će valjda kroz život da se zlo samo zlom vraća.

neki su preljeni i za to..Pa onda ono što prvo nađu uzmu za istinu...

Straight Edge
16 godina
vexx5555 kaže...

Žalosno je jedino što će nakon "fejsa" doći neka druga socijalno-destruktivna mreža tipa Google Circles.

A možda Google i financira hakere? Hmm...

onda bi mato vec imo dva nova traktora

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
odjavljen
Bypass kaže...

Google je zla megalomanska kompanija koji je jedini cilj prikupiti što više informacija o sve i svačemu, uključujući i korisnicima njihovih i usluga.

Nepouzdan je čak i kao izvor informacija, a kamoli bilo što drugo. 

14 godina
Assassin kaže...

Kao prvo, jel vi stvarno mislite da ce se ovo dogiditi? I sto vam uopce znaci da ce facebook biti UNISTEN? Facebook je internetski servis, internetska drustvena mreza. Kao takav, ne moze biti unisten, moze samo biti ugasen od strane tvrtke koja ga odrzava (sto se nece dogiditi) ili moze biti srusen NA NEKO VRIJEME (sto je potpuno drukcije od "unisten").

Kao drugo, nikad necu shvatiti kako itko moze mrziti facebook. Jasno mi je kako ga netko moze voljeti, ako je na njemu upoznao neke zanimljive ljude i slicno... Ali kako mozete mrziti nesto na sto vas nitko ne tjera da koristite? Isto kao kad netko "mrzi" odredjenu hranu, i onda se veseli (hipotetska situacija) kad te hrane nema u trgovini. Kakve veze ima? Jel vas netko tjera da koristiite? Ne. Jel imate neke lose posljedice od nekoristenja istog, koje ne bi imali kada facebook nebi postojao? Nemate. A to sto nemate pametnijeg posla nego bit tudji dusebriznici, i drugima govorit kako lose iskoristavaju svoje slobodno vrijeme, samo govori o tome kako ga vi odlicno znate iskoristit.

Ne ne mislim da će se ovo stvarno dogoditi ali željno isčekujem razvoj situacije. Nitko me ne tjera niti da ubijam, pa svejedno mrzim ubojice. Tjeraju me da koristim jer inače nisam in, nisam u modi itd. Naravno da nemam loše posljedice od nekorištenja facebooka, zar je to bilo upitno?

16 godina
neaktivan

daj nek netko nešto suvislo napiše tko si ti anonimusi,oni su srušili neke vlade,pokrenuli demokratsku revoluciju u sjevernoj africi,vuku konce svjetske politike,šta ti rade?
možda mi je jednostavno to promaklo{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 0:01 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja mislim da oni od toga žele izvuč pare od FB-a... ucjenjivat će ih i ovi bi mogli pristat...ako ih do onda ne uhvate...

a i ako ništa od toga ne bude opet neće uništiti FB...

(baš sam party breaker :D)

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
seneka kaže...

daj nek netko nešto suvislo napiše tko si ti anonimusi,oni su srušili neke vlade,pokrenuli demokratsku revoluciju u sjevernoj africi,vuku konce svjetske politike,šta ti rade?
možda mi je jednostavno to promaklo{#}

Grupa hakera koja je srusila PSN i milim da nemaju neke veze s demokratskom revolucijom :D

Straight Edge
14 godina
protjeran

Zašto bi moja fan page sa 2000 fanova trebala biti uništena? Gdje ljudi svakodnevno primaju vrlo korisne informacije, komentiraju i raspravljaju.

To ovi balavci ne mogu shvatiti. Oni samo vide idiote na face-u.

E pa draga klinčadijo, znate (vjerojatno čak i ne znate) kako ide: s kim si takav si ;) .

Moji prijatelji na facebook-u su sasvim normalni i izvor korisnih informacija i zajebancije.

Zašto bi to trebalo biti uništeno?

Privatnost? Obrišite mlijeko sa usta djeco. Privatnost na internetu je san. A i internet nije zamišljen da bude igralište za razno razne nesocijalne idiote koji se vole tamo skrivati. Takvi su i vaši heroji anonimci. Balavci bez realnih prijatelja. Pogledajte si jednog od vođe koji je uhićen. Klinac od 17-18 godina, 35 kila sa vojničkim krevetom koji sa mamicom živi.

Privatnost.. Jedan posjet google-ovoj tražilici i vaša privatnost je otišla niz vodu (jer vjerojatno niste ni čuli za slavni google-ov cookie). I zašto si zamišljate da ste nešto posebno, i da vaši "privatni" podaci zanimaju nekog??? I policija ima sve vaše podatke koji mogu ili jesu "dilali" nekom. Trebamo zato i policiju srušiti.

Ponavljam, internet nije igralište. Pročitajte malo povijest istog, kad već visite toliko na njemu.

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

pa ljudi nije kriv fejs za neizlaženje

ljudi koji mislu izlazit vanka izlazit će vako i nako, ko neće neće

fejs je tu za zejebanciju kad se ljudi nemogu vidit u rl

tako mogu i ja želit smrt bug forumu jer ima 897452654 tema od IT-u kojeg nezanima večinu omladine

vidiš da je ovima domagoju i miri iz buga palo napamet tamo devedesetih ajmo napravit neku mrežu di se ljudi međusobno zejebavaju i chataju sad bi imali milijarde

opet kažem fejs nije kriv ničemu, kako bi reka onaj forumaš maloprije želim onom zuckebergu ili kako se već piše rak na mozgu, pa lik je dobija genijalnu ideju i sad vrti milijarde, osigura se za sljedećih 10 života

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ajde mi onda odgovori na jedno pitanje. Jel Facebook donio više dobra ili zla? Meni je to dovoljno.

Ne želim loše ljudima, želim im dobro, zato i želim da Facebook propadne. To bi bilo DOBRO za ljude, ne loše.

Lajkajte mi post {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 0:13 (OriginalEXE).

5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Zaključak je sljedeći, live and let live, nemojte svoje probleme svaljivati na Facebook, nemojte htjeti loše ljudima samo zato jer koriste neki vama omraženi servis i pobogu razmislite dvaput prije nego što si dopustite izljeve sadizma i mržnje ovako po forumu!

LN

malo pretjeruješ,čak si i patetičan
kakvu bi to štetu trpjeli ljudi da nestane ta socijalna mreža?
ispunjavali bi dokolicu na drugi način ili se prebacili na neku drugu,i to s korisnosti facebooka je također maksimalno precijenjeno
to su priče za malu djecu

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

fejsbuk neće nikad propast, ako i propadne zaminit će ga neka druga mreža tako da si opet na istom ako ga mrziš :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
OriginalEXE kaže...

Ajde mi onda odgovori na jedno pitanje. Jel Facebook donio više dobra ili zla? Meni je to dovoljno.

Ne želim loše ljudima, želim im dobro, zato i želim da Facebook propadne. To bi bilo DOBRO za ljude, ne loše.

Lajkajte mi post {#}

Koje zlo je to facebook donio? Da ljudi mogu igrat igrice? Čuti se rodbinom iz australije...

Strašna zla je donio fejsbuk

16 godina
protjeran
seneka kaže...
M_dipl. kaže...

Zaključak je sljedeći, live and let live, nemojte svoje probleme svaljivati na Facebook, nemojte htjeti loše ljudima samo zato jer koriste neki vama omraženi servis i pobogu razmislite dvaput prije nego što si dopustite izljeve sadizma i mržnje ovako po forumu!

LN

ispunjavali bi dokolicu na drugi način ili se prebacili na neku drugu,i to s korisnosti facebooka je također maksimalno precijenjeno

Pretjerivanje, sto je to?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
odjavljen

Ajme meni, treba počet plakate ljepit.... Ko oni za smak svijeta, dalo bi se tu i love zaraditi...

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

A zašto nam se taj "fejs" stalno nemeće? Kad god me netko pita da mu dam (ili nešto toga tipa) fejs, digne mi se kosa na glavi. Da bi mogao sudjelovati u npr. nagradnoj igri moraš imat fejs, moraš ga imati čak i da bi pošao neke testove pri upisi na npr. Algebru. Ono, OMG, daj više GTFO sa tim fejsom.

Kada sam si stavljao custom rom na X1, jedan sam iste sekunde preflashao jer je imao retardirani fejs (dolazi je sa romom kao default aplikacija i nije se dao maknuti).

Znam ljude koji komuniciraju isključvo preko maila, nemaju ni mobitel ni telefon, zašto se taj fejs tako forsa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
seneka kaže...

Kakvu štetu? Pas evo ja novčanu, jer bi sa većinom prijatelja morao početi slati sms poruke koje koštaju...jer nažalost većina prijatelja ima samo facebook kao IM servis, svega par mi ima msn/skype i slične, dok svi ostali na face-u, i to mi omogućuje besplatnu komunikaciju sa njima. I ja ne bi bio sretan da zbog nekih mulaca koji mrze face ili štajaznam šta pa ga idu rušiti da ja kao obični korisnik ispaštam i moram početi trošiti na nešto što koristim besplatno evo već godinu dana{#}

Stoja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice