varaš se :D evo baš sam završio neke testove sa 7770 i ukratko, bottlenecka ;) Mislim dobro se maleni i drži još, fps je u prosjeku 45 al eto osjete se padovi i BN, vjerujem u malo "žešćim" igrama bi se to još više pokazalo
Radi se o Lost Planet, FullHD/High postavke
R7 240 2Gb ddr3 prolazi bez problema, sada budem iduci tjedan nabavio nešto izmedju, 250 ili 7750 pa budem i s njom odvrtio
inače danas vrtim 5h testove već :D dosta mi za danas, budem sve to kasnije bacio u jedan post pa da se vidi sve
Pa normalno da bottlenecka jel,
pa ko je uopče rekel da neče bit usko jesam ja to rekel nisam.No poanta je da se može normalno igrat neka igrica, pa čak i na HD 7770 to je ono najbitnije u praksi kaj ne.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.

kolko zapravo malo struje troši cijela AM1 konfiguracija sa Athlon 5350 u različitim situacijama.Dosta testera na internetu spomenulo je sljedeče, AMD hladnjak koji ide uz AM1 APU procesore je vrlo tih i neprimjetan u radu.S obzirom da su do sad svi AMD stock hladnjaci bili prvenstveno itekako bučni, a loše hlađenje da ne spominjemo ovo je svakako drastična razlika. Dakle eto napokon jednog AMD stock CPU hladnjaka za kojeg se može reči da je odličan fučkaj ga sad.

Iako, 
Ni sam neznam kaj da napravim. Sviđa mi se omjer potrošnje struje performansi i cijene, al mi je to sve jos uvijek malo pre slabo a bojim se da ako uzmem jos i 750ti bit ce bottlenecka, a ako uzmem neku grafu od AMD-a sa matelom onda mi previse trosi tak da fakat neznam. Recite bar za sta bi se vi odlucili pa da mi malo pomognete.