Nadzorna kamera - nekoliko pitanja

poruka: 3
|
čitano: 11.042
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

E ovako, trebao bi uvesti nadzorni sustav na jedan mali kompleks. E sad nije mi potrebno ništa profi, nego jedna (pokretna) ili dvije (nepokretne) kamere da čisto se vidi da se snima. Zanima me ako se kupe ove kamere tak po tim centrima (točnije Metro) što se tu dobije u paketu i i treba li mi još išta uz to. Nisam baš neki stručnjak, ali zbog uštede bi sam to ugradio, pa me i to zanima koliko je to kompleksno. Da li tu dolazi i neko softversko rješenje uz to, ili ne ? Eto unaprijed hvala na savjetima.

Samsung Galaxy SIII mini :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imaš dosta jeftinih IP kamera s raznim mogućnostima između ostaloga i okretanje kamere. software je čisto solidan i prihvatljiv i možeš korisiti više kamera odjednom. instalacija je vrlo jednostavna. treba ti samo jedan utp kabel i mali adapter za kameru. makar možeš i bez adaptera koristeći utp kabel, al onda postaje komplicirano. sve u svemu vrlo je jednostavno.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nadzorna kamera - nekoliko pitanja

Pogledaj video nadzornu opremu HD snimak, super povoljnu za danu kvalitetu: http://www.videonadzori.eu/presidio-hd-video-nadzor.html

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice