Uredski alat za evidenciju ugovora

poruka: 3
|
čitano: 1.992
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Uredski alat za evidenciju ugovora

Pozdrav svima!

Trebao bih neki alat za vođenje evidencije o ugovorima (contract management). Dakle, da mogu unijeti podatke o ugovorima, ugovornim stranama, rokovima, npr. neke bilješke, i da ima mogućnost alarmiranja određeni period prije isteka ugovora...uglavnom, nešto tome slično. Pa me zanima da li netko zna za kakav program specijaliziran za to ili neki koji bih mogao koristiti u ovu svrhu.

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Uredski alat za evidenciju ugovora
Alokin42 kaže...

ili neki koji bih mogao koristiti u ovu svrhu.

Ako neanađeš specijalizirani program probaj za prvu ruku koristiti se excelom.

U principu u stupce postavi važne elemeente tvog zahtjeva a "alarm" postavi preko Uvjetnog oblikovanja (Conditional Formatting) tako da te upozori bojom prije isteka roka tj. određenog datuma.

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 16:47 (IvanC).
13 godina
neaktivan
Re: Uredski alat za evidenciju ugovora

Pa da, excel je najlogičnije privremeno rješenje i trenutno se koristim njim.

Trebao bi neki program koji bi se startao s Windowsima i radio u pozadini i koji bi mi sam alarmirao (npr. poslao mail na troje ljudi) da se bliži istek perioda. Ono, da bude proaktivan, da uopće ne moram misliti na to da moram provjeriti kada mi ističe neki rok. A kod excela se moram sam sjetiti da bi bilo dobro provjeriti da li mi ističe koji ugovor, pa potom moram otvoriti excelicu da vidim, itd...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice