Koji office koristite?

poruka: 272
|
čitano: 75.904
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Koji office koristite?
albundi kaže...

imam ofice 2007 i požalio sam, kao što sam poalio kad sam nabavio jednom hrvatsku verziju ofisa 2003, problem je u tome što nerazumijem hrvatski zato jer sam se naviko na engl inačicu, a ovaj novi ofis 2007 ima skroz druge kontrole i izgubi se čovjek u njima, i kad bi se moglo bar vratit na stare kontole, ali neeeeeeeeeee, moraš onda kupit starijz verziju iz 2003....

probaj malo raditi sa Office 2007 kontrolama, većina ljudi se brzo privikne ;)
17 godina
neaktivan
Mozda dobra stvari ne treba mijenjati :D, sto jednostavno kad moze komplikovano
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Jako dugo sam koristio Office 2003, jer ga smatram jako dobrim rješenjem.

Al, od kada sam prešao na Vistu, logično se nekako činilo preći i na Office 2007.

I zadovoljan sam, jako. Trebalo je neko vrijeme da se naviknem na novo sučelje i te ribbone, ali nije bilo teško. Sada se nebi vraćao. Mislim da je office 2007 jako dobar.

A svi oni koje muči ovaj novi .docx format, ne koriste sive stanice dovoljno. Jako je jednostavno spremiti file u starom formatu a isto tako i postaviti da se automatski spremi u taj format.

U svakom slučaju taj novi format nikako nije razlog za vraćanje starog office paketa. Drugim riječima, problem sa kompatibilnosti ne postoji.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ma ne postoji vraga snimis ti njega na .doc, ali vidjeces da ne izace uvijek isto na 2003 i starijim verzijama znam na vlastitom iskustvu...exuaction ne mozes snimiti kao .doc a da ti ga ne pamti kao obicnu sliku koju ne mozes vise uredivati na 2003 i starijim verzijama i tako da ne govorim...ipak nije dobar sa bracom..mozda ga ti cesto ne koristis pa ne znas...
17 godina
neaktivan
A to sto se tice da postavis default kao .doc to
sam i ja sam rekao...da to moze biti jedino rjesenje, ali opet nije dobro opet ne izgleda isto na starijim verzijama
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Inace koristim MS Office2007, ali i Open Office aplikacije, kao sto je OO Math :D

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koristim ga svaki dan, a na poslu koristim 2003 i nisam primjetio greške u prikazu.

Možda mi je stvarno promaklo ali zbilja nisam primjetio nikakve greške. :-/
17 godina
neaktivan
Onaj care ja inace kucam ocu neke radove i tu imam puno grafikona, tabela i formula. Ocu je veoma vazno da se to veoma suzbije da ne ide puno listova. i onda dolazi do sljedeceg ne bude isto listova, isti razmjesatj..pomjeri se grafikon ili tabela pogotvo oni sa rubova onaj prekorace marginu..pa imam veliki problem sa equationom ne mogu ga uredivati na drugom racunaru nekoliko puta sam mu morao na poslu uredivati...a inace ja koristim font times new roman ili arial, a u 2007 je default calibri a u equatonu od 2oo7 je calibri math i ne moze se mijenjati i onda ne izgleda dobro. BTW znas li ti moze li se kako postaviti da ti kao default bude font koji ti hoces? Nesto sam caprko, ali nisam nasao
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

U Office 2007 u principu teme određuju koji će ti biti defaultni font. A odmah nakon instalacije imaš nekoliko predefiniranih tema. Odaberi onu office Classic i defaultni font će ti biti Arial.

Isto tako, možeš podešavati sam svoje teme i namještati im font naslova i 'tijela' kako ti paše.

Da bi to napravio odaberi 'karticu' page layout i na prvom lijevom dijelu ribbona imaš odabir tema, klikni na 'fonts' drop meni i odaber preset ili napravi novi...

To ti je to.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

I meni je 2007 jednom zeznuo tabele kad sam saveao u doc, od 10tak ih 2 uopće nisu ostale u dokumentu (ostao je samo onaj mali kvadratić da se zna da je tu nešto bilo). Doduše nije bilo ništa bitno, jer se kod nas piratlukom sve brzo proširi, pa su cijenjeni primatelji imali i 2007. Sad više i onako nije bitno jer sam prešao na Office 2007 ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ali opet se moras prilagodavati..ma glupi si oni iz Microsofta..nek su oni to sve uveli u 2007, ali komtabilnost je najvaznija, prenosivost.... ali ne, iskucaj i onda lijepo istampaj pa skeniraj pa onda posalji :D
Sala mala...ali stvarno sve lijepo uradis i onda snimis taj rad i negdje da istampas ako nemas stampaca a oni tamo otvore i sve katastrofa, sta je ova budala radila..a ti se stvarno sturio npr. Maturski da iskucas :D
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Molimo da se držite teme, a konkretne probleme preselite u nove teme i u za to odgovarajuće podforume.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Upravu si treba napraviti novu temu Office 2003 vs 2007, ipak je ova tema koji office koristite, sto se naravno ne odnosi samo na Microsoft office, a pogotovo ne na sta je bolje 2007 ili 2003
17 godina
Koji office koristite?

Ja koristim Office 2007 iako je gnjavaža naviknuti se na njegove "ribbone", ali definitivno je najnapredniji, pogotovo Excel. Korisnici se "smrznu" kad vide conditional formatting. Podrška za BI je isto sjajna, opcija ko u priči. Jedina gnjavaža (bar meni kao vjernom korisniku prethodnih verzija Officea) je korisničko sučelje. Jeste da to sve lijepo izgleda, ali ponekad pogineš dok ne pronađeš neku opciju (npr. u Accessu otvoriti listu svih tabela). Za neke stvari sam čak morao i help čitati(!!!) što nisam još od verzije 97...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alen kaže...
Ali opet se moras prilagodavati..ma glupi si oni iz Microsofta..nek su oni to sve uveli u 2007, ali komtabilnost je najvaznija, prenosivost.... ali ne, iskucaj i onda lijepo istampaj pa skeniraj pa onda posalji :D
Sala mala...ali stvarno sve lijepo uradis i onda snimis taj rad i negdje da istampas ako nemas stampaca a oni tamo otvore i sve katastrofa, sta je ova budala radila..a ti se stvarno sturio npr. Maturski da iskucas :D
Imao sam sličan problem sa OO, spasim kao .doc i odnesem na printanje ono katastrofa, zato sad uradim export to PDF i sve bude na svom mjestu ;) 
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Office 2007. Puno mi je bolji, a i ponekad laksi za koristenje. je da treba neko vrijeme da se privikne, ali zar nije bilo tako i na prelasku sa Win 3.11 na Win 95 ili sl. Smijeh A i sada imam lokalizaciju na hrvatski na novo privikavanje. Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Office 2007

17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

office 2007,nije neka prevelika razlika od 2003 osim ljepseg sucelja

jesus loves me!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Da li se negdje može skinuti probna verzija Office 2007 Home,a da nije sa Microsoftovih stranica?Traži registarciju,a meni se baš ne registrira za probnu verziju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Da li se negdje može skinuti probna verzija Office 2007 Home,a da nije sa Microsoftovih stranica?Traži registarciju,a meni se baš ne registrira za probnu verziju.

joj i tebe, jest ti to tesko....kako vidim i ova tema ide u offtopic
17 godina
neaktivan
aero kaže...

office 2007,nije neka prevelika razlika od 2003 osim ljepseg sucelja

Hm.. jesi siguran da si isprobao 2007? Naime, sučelje je (ako ne podesiš da bude klasično) totalka drugačije sistematizirano od Office-a 2003 (ne bih to nazvao nužno ljepšim, samo drugačijim). Funkcije su razdjeljene u određene funkcionalne grupe akcija, te bi sada trebalo biti lakše početnicima naučiti raditi. Kod iskusnijih korisnika Office-a, javlja se problem da im je toliko poznat paket odjednom postao 'stran' i zbrčkan dok se ne priviknu. Meni je trebalo par dana napikavanja da se malo ufuram, ali jednom kad nova logika 'klikne na mjesto', sve postane ok. Sve u svemu - razlika je dosta velika, ali se da prilagoditi.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

2007 i sad više ne podnosim stare verzije, fali mi toliko dobrih stvari sa novoga.

Najdraže od svega su mi novosti u PowerPointu. NAPOKON. Taj se nije minja 100godina. 

https://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Koji office koristite?

Office 2007,sve super,osim što nema bank gothic lt bt slova...

phhh,k'o da me briga,potpis...'ko to još piše...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Open Ofifice. Microsoft Office ne koristim iz principa, a i preskup mi je.
17 godina
protjeran
Koji office koristite?

<a href="http://www.filehippo.com/download_foxit/tech/">Download Foxit Reader from FileHippo.com</a>

Evo  nešto  umjesto  glomaznog  i  sporog  Adobe  readera.

Foxit  reader!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Microsoft Office 2007. Mogu reći da je 2007 puno jednostavniji za korištenje nego Office 2003. Ima puno više opcija i sučelje je također puno jednostavnije. Odličan uredski paket.

0 0 hvala 0
17 godina
Slažem se, ali treba malo privikavanja.
Osobno sam prešao sa kopije 2003 na licencirani i sretan sam što "prolazi" đinijune test:)
17 godina
neaktivan
Koristim Office 2007, prije sam imao 2003
17 godina
neaktivan
Koji office koristite?

Office 2007 i to iz razloga jer je najnoviji, nista drugo!!

0 0 hvala 0
17 godina
Koji office koristite?

Office 2007, premda je malo drugačiji od prijašnjih verzija kad se na njega navikneš shvatiš da je najbolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice