Excel-aktivacija proizvoda nije uspjela

poruka: 7
|
čitano: 3.376
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

kada radim u Excelu gore u naslovnoj traci piše mi aktivacija proizvoda nije uspjela. Što to znači? Jel može biti da zbog toga ne mogu mijenjati zadane postavke (tipa kod oblikovanja brojeva za valutu mi stoji funta, i ne mogu nikako promijeniti u kune ili bilo što drugo).

Hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Excel-aktivacija proizvoda nije uspjela

Pozdrav!

Aktivacija proizvoda je pojam vezan uz licencu software-a koji koristiš. Excel kao dio alata u Microsoft Office paketu je software uz koji prilikom kupnje dobiješ licencni ključ koji moraš ukucati prilikom instalacije software-a nakon čega se on "aktivira" odnosno izvrši se provjera ispravnosti tog ključa dok si na Internetu i ako je sve u redu on se "aktivira" i možeš ga slobodno koristiti.

8 godina
neaktivan

Eh..nemam taj ključ :( znači ništa u excelu ne mogu ni raditi -.- 

0 0 hvala 0
16 godina

Možeš. Još nekih 2-3 mjeseca dok ne umre do kraja. Nabavi licencu ili probaj neku alternativu tipa Libre offica. Vjerojatno ti nije samo excel nego ti word i ostali proizvodi nemaju licencu.

Edit: Sada sam pročitao da ti se dio već lockao. Da to ne možeš srediti osim nabavom licence ili nekim ilegalnim radnjama. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2017 9:45 (plavi08).
8 godina
neaktivan

Ma imam taj excel već cca 7 mjeseci haha tako da je sigurno umro :) a koje su to ilegalne radnje? Ne treba mi ni za firmu ni nista, nego kod kuce. Taj excel sam dobila iz neke firme i instalirala bez ključa.

0 0 hvala 0
16 godina

Ilegalne stvari su zabranjene i priaćnje o istima na forumu 

8 godina
neaktivan

Ne moramo na forumu, možemo u inboxu 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: