Hdd wd

poruka: 17
|
čitano: 3.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
hdd wd

prije sam imao hdd samsung 40 gb.kad se nista nije radilo na kompjuteru lampica na kucistu se nije palila.sad sam uzeo novi hdd wd 160 gb SATAII i lampica na kucistu stalno treperi.bez obzira sto se nista ne radi na kompjuteru.da li je to uredu kod SATA II???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: hdd wd

Ako ti komp nije usporen, nek te to ne sekira, ali probaj ga defragmentirati naročito ako nisi do sada. Swap datoteka ti je možda promijenjena pa svakako defragmentiraj pa resetiraj, ako i opet žmiga ledica možda je radi nekog programa koji te zeza u pozadini? Pogledaj u tasku što ti je aktivno od programa i servisa a nema potrebe da bude konstantno uključeno.

15 godina
neaktivan

komp mi nije usporen.uradio sam dijafragmu i iskljucio nepotrebne programe al opet isto.ovako je od kako sam kupio komp prije 3 dana.

17 godina
neaktivan
moRtal_ze kaže...

komp mi nije usporen.uradio sam dijafragmu i iskljucio nepotrebne programe al opet isto.ovako je od kako sam kupio komp prije 3 dana.

Ma niš se ne sekiraj. Stvar je što WD malo jače troši struju i malo napona lako dođe do ledice. Ništa loše pošto ti nije usporen, samo deri peri.

16 godina
moRtal_ze kaže...

SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehhahahahahahhahahhahahahh

15 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
moRtal_ze kaže...

SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehhahahahahahhahahhahahahh

dobraaaaaaa!!!CoolSmijeh

Druže Tito ljubičice bijela, tebe voli omladina cijela!
15 godina
neaktivan

jesi ti ok?

16 godina
moRtal_ze kaže...

jesi ti ok?

tko?
EDIT: pogle sta si rekao

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 23:43 (loky4i4).
16 godina
neaktivan
moRtal_ze kaže...

jesi ti ok?

haha je je on je ok :D

ti nisi napravio dijafragmu, nego si možda defragmentirao.. veeeelika razlika

Brx
15 godina
neaktivan

joj stvarno sta sam rekao.sad se ispade trebam ubit.ccc

16 godina
moRtal_ze kaže...

joj stvarno sta sam rekao.sad se ispade trebam ubit.ccc

malo se moramo nasmijat jbg.

16 godina
neaktivan
Hdd wd

Ajooj!SmijehSmijehSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajde fino :) bolje nego da places

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 1:30 (moRtal_ze).
16 godina
odjavljen
moRtal_ze kaže...

prije sam imao hdd samsung 40 gb.kad se nista nije radilo na kompjuteru lampica na kucistu se nije palila.sad sam uzeo novi hdd wd 160 gb SATAII i lampica na kucistu stalno treperi.bez obzira sto se nista ne radi na kompjuteru.da li je to uredu kod SATA II???

Vjerojatno Win radi indexiranje ili nešto slično (pogotovo ako je Vista), što je na starom disku bilo zanemarivo zbog male količine podataka.

CUNO kaže...
moRtal_ze kaže...

Ma niš se ne sekiraj. Stvar je što WD malo jače troši struju i malo napona lako dođe do ledice. Ništa loše pošto ti nije usporen, samo deri peri.

!!!!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!!!!?????????????!?!?!?!?!?!!?!?

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD
17 godina
neaktivan
Hdd wd
Da ne otvaram novu temu, pitanje u vezi WD Caviar Black 640Gb, jeli normalno da buči ko lud ili? Evo link sa snimkom..
http://rapidshare.com/files/274806186/hdd_2.wma.html
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depru...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hdd wd
nino206 kaže...
Da ne otvaram novu temu, pitanje u vezi WD Caviar Black 640Gb, jeli normalno da buči ko lud ili? Evo link sa snimkom..
http://rapidshare.com/files/274806186/hdd_2.wma.html

na žalost brzina ima svoju cijenu, ne samo u novcu nego i u decibelima. Mnogi su  pohvalili WD black kao hard sa najboljim performansama u klasi ali i najvećom bukom. Nikad nije sve idealno.

17 godina
neaktivan
Hdd wd
hmmm, ali on buči iznad svake granice....nemam pojma da li bi pomogo disk silencer tipa
Disk silencer SCYTHE Quiet Drive SQD-1000
uz njega imam dva segatova 250gb hdd i zanima me da li bih u nekojem raid polju dobio brzine slične WD-u
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depru...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice