prije sam imao hdd samsung 40 gb.kad se nista nije radilo na kompjuteru lampica na kucistu se nije palila.sad sam uzeo novi hdd wd 160 gb SATAII i lampica na kucistu stalno treperi.bez obzira sto se nista ne radi na kompjuteru.da li je to uredu kod SATA II???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ti komp nije usporen, nek te to ne sekira, ali probaj ga defragmentirati naročito ako nisi do sada. Swap datoteka ti je možda promijenjena pa svakako defragmentiraj pa resetiraj, ako i opet žmiga ledica možda je radi nekog programa koji te zeza u pozadini? Pogledaj u tasku što ti je aktivno od programa i servisa a nema potrebe da bude konstantno uključeno.
komp mi nije usporen.uradio sam dijafragmu i iskljucio nepotrebne programe al opet isto.ovako je od kako sam kupio komp prije 3 dana.
komp mi nije usporen.uradio sam dijafragmu i iskljucio nepotrebne programe al opet isto.ovako je od kako sam kupio komp prije 3 dana.
Ma niš se ne sekiraj. Stvar je što WD malo jače troši struju i malo napona lako dođe do ledice. Ništa loše pošto ti nije usporen, samo deri peri.
hahahahahahhahahhahahahh
hahahahahahhahahhahahahh
dobraaaaaaa!!!
jesi ti ok?
jesi ti ok?
tko?
EDIT: pogle sta si rekao
jesi ti ok?
haha je je on je ok :D
ti nisi napravio dijafragmu, nego si možda defragmentirao.. veeeelika razlika
joj stvarno sta sam rekao.sad se ispade trebam ubit.ccc
joj stvarno sta sam rekao.sad se ispade trebam ubit.ccc
malo se moramo nasmijat jbg.
Ajooj!
ajde fino :) bolje nego da places
prije sam imao hdd samsung 40 gb.kad se nista nije radilo na kompjuteru lampica na kucistu se nije palila.sad sam uzeo novi hdd wd 160 gb SATAII i lampica na kucistu stalno treperi.bez obzira sto se nista ne radi na kompjuteru.da li je to uredu kod SATA II???
Vjerojatno Win radi indexiranje ili nešto slično (pogotovo ako je Vista), što je na starom disku bilo zanemarivo zbog male količine podataka.
Ma niš se ne sekiraj. Stvar je što WD malo jače troši struju i malo napona lako dođe do ledice. Ništa loše pošto ti nije usporen, samo deri peri.
!!!!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!!!!?????????????!?!?!?!?!?!!?!?
http://rapidshare.com/files/274806186/hdd_2.wma.html
http://rapidshare.com/files/274806186/hdd_2.wma.html
na žalost brzina ima svoju cijenu, ne samo u novcu nego i u decibelima. Mnogi su pohvalili WD black kao hard sa najboljim performansama u klasi ali i najvećom bukom. Nikad nije sve idealno.
Disk silencer SCYTHE Quiet Drive SQD-1000
uz njega imam dva segatova 250gb hdd i zanima me da li bih u nekojem raid polju dobio brzine slične WD-u