Bog svima. Imam jedan problem. Kupio sam novi PC koji ima HDD od 500gb i dvije particije C i D(na C particiji ima XP Pro sa SP3). I sad bih na njega htio prespojiti stari HDD koji također ima dvije particije C i D, s tim da na C particiji također ima XP Pro sa SP3. Kako će to funkcionirat kad spojim i koji system će mi učitat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Učitat će onaj operativni sustav koji se nalazi na hard disku za kojeg si namjestio u BIOS-u da se s njega prvoga boota. Jednostavno, u BIOS-u trebaš odabrati s kojega hard diska da ti najprije boota i taj će ti se OS učitavati.
Učitat će onaj operativni sustav koji se nalazi na hard disku za kojeg si namjestio u BIOS-u da se s njega prvoga boota. Jednostavno, u BIOS-u trebaš odabrati s kojega hard diska da ti boota i taj će ti se OS učitavati.
Sve ce normalno radit, ko da si dodal novi hard. Particije ce ti ostat C: i D: na onom hardu s kojeg ti se pokrecu windowsi, a druge dvije particije ce ti promijenit u E: i F:
Hvala na pomoći.
Hocu uzimat novi HDD, jel moram voditi racuna koji uzimam, SATA i to, ili svaka ploca podrzava svaki disk?