HDD: novi + stari

poruka: 6
|
čitano: 1.335
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Bog svima. Imam jedan problem. Kupio sam novi PC koji ima HDD od 500gb i dvije particije C i D(na C particiji ima XP Pro sa SP3). I sad bih na njega htio prespojiti stari HDD koji također ima dvije particije C i D, s tim da na C particiji također ima XP Pro sa SP3. Kako će to funkcionirat kad spojim i koji system će mi učitat.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Učitat će onaj operativni sustav koji se nalazi na hard disku za kojeg si namjestio u BIOS-u da se s njega prvoga boota. Jednostavno, u BIOS-u trebaš odabrati s kojega hard diska da ti najprije boota i taj će ti se OS učitavati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2008 16:52 (klimama).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HDD: novi + stari
klimama kaže...

Učitat će onaj operativni sustav koji se nalazi na hard disku za kojeg si namjestio u BIOS-u da se s njega prvoga boota. Jednostavno, u BIOS-u trebaš odabrati s kojega hard diska da ti boota i taj će ti se OS učitavati.

Hvala, ali to sam već napravio. Samo me brine kako će se ponašati system kad bude imao dvije C i dvije D particije? I dali će imati dvije C i dvije D ili će ih automatski promjeniti?
17 godina
neaktivan

Sve ce normalno radit, ko da si dodal novi hard. Particije ce ti ostat C: i D: na onom hardu s kojeg ti se pokrecu windowsi, a druge dvije particije ce ti promijenit u E: i F:

Intel Core2Duo E6750 @ 3680MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | OCZ Reaper 2x2GB @ 1100MHz | Gigabyte 8800GTX 768MB 640/2200MHz -> Accelero Xtreme 8800 | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B | Logitech G15 | Logitech MX518
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hocu uzimat novi HDD, jel moram voditi racuna koji uzimam, SATA i to, ili svaka ploca podrzava svaki disk?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 10:39 (systemize).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice