Hard Disc, WD Passport Essential (USB 3.0)

poruka: 4
|
čitano: 1.041
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav nadam se da nisam pogriješio temu, ako jesam ispravite me :).

Ovako problem je sljedeci, imam ovaj Hard disk kao sto naslov kaze i nece ga uopce ucitati u kompjuteru, ustekam ga u USB ali nista znaci nista nigdje, prije je radio i sve i na starom kompu i na ovom novom i sad odjednom ništa, ne razumijem sta se događa probavao sam razne tutoriale sta sam pronasao od microsofta ali nista od toga, pa ako netko od vas zna neka napiše, hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Hard Disc, WD Passport Essential (USB 3.0)
Sayazz kaže...

Pozdrav nadam se da nisam pogriješio temu, ako jesam ispravite me :).

Ovako problem je sljedeci, imam ovaj Hard disk kao sto naslov kaze i nece ga uopce ucitati u kompjuteru, ustekam ga u USB ali nista znaci nista nigdje, prije je radio i sve i na starom kompu i na ovom novom i sad odjednom ništa, ne razumijem sta se događa probavao sam razne tutoriale sta sam pronasao od microsofta ali nista od toga, pa ako netko od vas zna neka napiše, hvala!

jedino kaj mi trenutno pada na pamet,jesi probao s promijeniti usb kabel?

12 godina
neaktivan

Nisam pa nemam sad kabela drugog haha, pa radilo je prije sve inace pise da je USB 3.0 ja na kompu imam 2.0 ali prije je radilo na starom kompu i sve super kod koga god da je bilo radio je ali sad ne znam koji mu je k...

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Hard Disc, WD Passport Essential (USB 3.0)
Sayazz kaže...

.. bilo radio je ali sad ne znam koji mu je k...

- k... kao kvar? Nije ti to palo na pamet?

Problem je kod novijih modela poseban (direktno spojen USB) konektor, tj ako nema klasičan SATA.. kutiju otvoriš, ako je SATA spojiš direktno u PC i znaš odgovor dal je kvar diska ili elektronika. (po opisu elektronika usb adaptera, 90%).

Ponekad je dovoljno otvoriti i popraviti kontakt... spojiš i vidiš. Ovisi o sreći.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice