Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

poruka: 762
|
čitano: 340.990
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav ekipa,

s obzirom da u posljednje vrijeme RD često crkava i to baš navečer (udarni termin, ajmo reći) je li itko probao neku alternativu poput npr. Premiumize-a?

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

Meni isto večeras torrentio u banani skroz, ništa nisam mogao otvoriti i probao mediafusion i prošljakalo odmah.

8 godina
pr0n_addict kaže...

Pozdrav ekipa,

s obzirom da u posljednje vrijeme RD često crkava i to baš navečer (udarni termin, ajmo reći) je li itko probao neku alternativu poput npr. Premiumize-a?

RD crkava jakoooooo rijetko, večinu problema prave torrent scraperji kao što je Torrentio koji više ne radi nego radi. Alternative za njega su više puta napisane.

14 godina
Imam i comet i mediafusion i nije radio nijedan sinoć sto znači da je problem vj u RD ovaj put ( a i torrentio bez RD je radio bez problema kad ovamo nije otvaralo ništa)
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:52 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Meni je jedno vrijeme bas lijepo radio Stremio. Nit tv zezao nit mob svugdje bilo dobro. U zadnjr vrijemr..izbacuje da nije valid debrid, pa.na tvu pol strimova nece pustit..vise nznm dal da kupim neki vanjsko strimer ili  sto..Ima ko vise iskustva s tim kutijicama ? Xiaomi  android box  il neki stick  il sve to isti k. 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jucer nista nisam mogao navečer pokrenut,non stop pokrenite s drugim playerom..a na kompu aplikacija odmah izbaciva kad se pojavi logo...nezz mozda je do ovog glupog Win11..a na TV nebi me čudio da su dica ili žena stilsa OK za novi update kojeg ja nikad ne radim.

LG C1

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:59 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
volegradele kaže...

Jucer nista nisam mogao navečer pokrenut,non stop pokrenite s drugim playerom..a na kompu aplikacija odmah izbaciva kad se pojavi logo...nezz mozda je do ovog glupog Win11..a na TV nebi me čudio da su dica ili žena stilsa OK za novi update kojeg ja nikad ne radim.

LG C1

A od koje godine su pogođeni LG sa tim apdejtom? Ja imam CX i apdejtan je uvijek kad mi ponudio i radi mi.

15 godina
blackened_bm kaže...
volegradele kaže...

LG C1

A od koje godine su pogođeni LG sa tim apdejtom? Ja imam CX i apdejtan je uvijek kad mi ponudio i radi mi.

od webos25, znaci zadnji koji bi trebali dobiti su modeli iz 2022.B2,C2.. modeli it 2023 su dobili, za ove iz 2022 nisam siguran. znaci C1 nije ni nece dobiti.

17 godina
Meni nudi taj update svaki dan, ali ne zelim updatetat samo radi ovih problema.
Model c3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
error_666 kaže...
Imam i comet i mediafusion i nije radio nijedan sinoć sto znači da je problem vj u RD ovaj put ( a i torrentio bez RD je radio bez problema kad ovamo nije otvaralo ništa)

Ja sam na Torrentiu i Cometu te ako niti jedan od ta dva ne radi onda je problem u RD-u. Nema što drugo biti jer kolike su šanse da svo troje odjednom crkne?

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina
pr0n_addict kaže...
error_666 kaže...

Ja sam na Torrentiu i Cometu te ako niti jedan od ta dva ne radi onda je problem u RD-u. Nema što drugo biti jer kolike su šanse da svo troje odjednom crkne?

problem vam je u rdu jer normalno radi na torboxu

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
14 godina
pr0n_addict kaže...

Pozdrav ekipa,

Pozdrav,

kao što sam već ovdje napisao više od mjesec dana koristim torbox umjesto RD i radi ok. Koristim torentio, comet i mediafusion, sve preko api-a.

TB essential paket ima tri concurrent slota i ne provjeravaju se IP adrese, provjereno jer dijelim sa kolegom i nema problema.

Cijena je tu negdje kao i RD, i još se uz korištenje refferal linka dobiva dodatnih 7 dana za svaki plaćeni mjesec.

Ako netko želi tu je moj refferal.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice