Pozdrav ekipa,
s obzirom da u posljednje vrijeme RD često crkava i to baš navečer (udarni termin, ajmo reći) je li itko probao neku alternativu poput npr. Premiumize-a?
Pozdrav ekipa,
s obzirom da u posljednje vrijeme RD često crkava i to baš navečer (udarni termin, ajmo reći) je li itko probao neku alternativu poput npr. Premiumize-a?
Meni isto večeras torrentio u banani skroz, ništa nisam mogao otvoriti i probao mediafusion i prošljakalo odmah.
Pozdrav ekipa,
RD crkava jakoooooo rijetko, večinu problema prave torrent scraperji kao što je Torrentio koji više ne radi nego radi. Alternative za njega su više puta napisane.
Meni je jedno vrijeme bas lijepo radio Stremio. Nit tv zezao nit mob svugdje bilo dobro. U zadnjr vrijemr..izbacuje da nije valid debrid, pa.na tvu pol strimova nece pustit..vise nznm dal da kupim neki vanjsko strimer ili sto..Ima ko vise iskustva s tim kutijicama ? Xiaomi android box il neki stick il sve to isti k.
Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Jucer nista nisam mogao navečer pokrenut,non stop pokrenite s drugim playerom..a na kompu aplikacija odmah izbaciva kad se pojavi logo...nezz mozda je do ovog glupog Win11..a na TV nebi me čudio da su dica ili žena stilsa OK za novi update kojeg ja nikad ne radim.
LG C1
Jucer nista nisam mogao navečer pokrenut,non stop pokrenite s drugim playerom..a na kompu aplikacija odmah izbaciva kad se pojavi logo...nezz mozda je do ovog glupog Win11..a na TV nebi me čudio da su dica ili žena stilsa OK za novi update kojeg ja nikad ne radim.
LG C1
A od koje godine su pogođeni LG sa tim apdejtom? Ja imam CX i apdejtan je uvijek kad mi ponudio i radi mi.