Meni jučer i danas samo odjednom neće učitati niti jedan link, kaže use external player i onda proradi samo od sebe nakon 5-10 minuta
Meni jučer i danas samo odjednom neće učitati niti jedan link, kaže use external player i onda proradi samo od sebe nakon 5-10 minuta
Ovako ti izbacivalo grešku? LG C2 webOS 25, stari ažurirao na najnoviju verziju, a bio sam isključio automatsko ažuriranje. Na starijoj verziji nisam imao nikakvih problema s playback
LOL: Crobrother
wdym? Imam titlove.com što platiš donacijom €10, a ispod njih mi dođu opensubtitles. Imaš mogućnost odabira više titlova, a kod slabije popularnih filmova moraš ponekad raditi sync titlova naprijed/nazad. To sam isključivo napravio jer me žena "lijepo zamolila" da može njena majka (meni punica) gledati filmove s hrvatskim titlovima - ne gleda nikad.
Spasio si me.
Isto sranje i kod mene, sve je radilo ko suza, odjednom ovo. Istina kad stisneš da otvori u externoj onda sve tamo radi ali mi nije baš jasno šta se dogodilo. Moguće da je Stremio sa server strane nešto promjenio jer je kod mene doslovno sve isto, nikakvih promjena na TV-u.
Jel funkcionira ova kombinacija stremio, RD i Torrentio na više uređaja? Imam ju na mobu, i doma na android TV-u (mislim da sam prijavljen s istih računa na oba), ali htio bih ženi instalirat na njen mobitel pa da se napokon riješimo Netflixa i HBO-a koje plaćamo zbog 1-2 serije koje ona gleda.
Jel se mogu nekak prijavit sa svojim accountom na njen uređaj, jel funkcionira gledanje u isto vrijeme ili bih joj morao napravit njenu zasebnu shemu sa zasebnim plaćanjem RD?
Jel funkcionira ova kombinacija stremio, RD i Torrentio na više uređaja? Imam ju na mobu, i doma na android TV-u (mislim da sam prijavljen s istih računa na oba), ali htio bih ženi instalirat na njen mobitel pa da se napokon riješimo Netflixa i HBO-a koje plaćamo zbog 1-2 serije koje ona gleda.
Jel se mogu nekak prijavit sa svojim accountom na njen uređaj, jel funkcionira gledanje u isto vrijeme ili bih joj morao napravit njenu zasebnu shemu sa zasebnim plaćanjem RD?
Stremio account bi radio na više uređaja ali RD ne tolerira istovremeni download sa više IP adresa.
Ja već skoro mjesec dana koristim torbox umjesto RD i radi ok, u torrentiu je podešavanje isto preko api-a.
TB essential paket ima tri concurrent slota i ne provjeravaju se IP adrese, provjereno jer sam uzeo sa kolegom i nema problema.
Cijena je tu negdje kao i RD, i još se uz korištenje refferal linka dobiva dodatnih 7 dana za svaki mjesec.
Negdje sam pročitao da je došla official Stremio app za Fire TV.
Nisam stigao još pogledat i instalirat, ali bilo bi odlično da je riješen problem sa HDR10.
Iako ima hrpa linkova preko RD-a, nekad je starcima tlaka isprobavat tak linkove.
Nisam stigao još pogledat i instalirat, ali bilo bi odlično da je riješen problem sa HDR10.
Iako ima hrpa linkova preko RD-a, nekad je starcima tlaka isprobavat tak linkove.
Kako misliš linkovi su im tlaka, pa i na stremiu su linkovi?
Kako misliš linkovi su im tlaka, pa i na stremiu su linkovi?
Ma u smislu da je na jednom linku crni ekran pa moraju otvarat drugi i tako redom plus jos narihtavanje titlova.
Znam da je Stremio turbo jednostavan, jedino sta je jednostavnije puknut film+titl u shareani folder i da gledaju preko Plexa.
Da da, i kad kliknem na to niš ne radi... Ali zadnjih dana je sve ok što se toga tiče, no danas mi je u jednoj epizodi serije 4 puta resetirao stremio zbog manjka memorije...
Ako je LG televizor novijeg sdatuma to ti je do njih , nema veze sa stremiom -
Znam, znam... Tražio sam jučer malo di da to prijavim, ali nisam ništa uspio... Moram se pozabavit time, jer me živcira... Jučer pustim avatar 2 od 65gb veličine i niti jednom nije izbacilo... Očito je i do onog s dolby visionom.
Izvaditi iz štekera?
Kaj ja znam, ideje za sprobati; nemam problem na c4 (sad)
Znam, znam... Tražio sam jučer malo di da to prijavim, ali nisam ništa uspio... Moram se pozabavit time, jer me živcira... Jučer pustim avatar 2 od 65gb veličine i niti jednom nije izbacilo... Očito je i do onog s dolby visionom.
Ja iskreno nisam našao pravilo kad se dogodi i kad ne. Kod filmova skoro nikad, ali kod nekih serija u DV (Pluribus) sigurno jednom do dva puta, ali opet samo kod nekih. Neke DV serije rade ko suza, tako da iskreno nemam pojma šta ga točno smeta. Uglavnom živim u nadi da će LG to popravit jer su svi forumi i reddit puni piz....a na račun novog WEBOS25!
Tutorial za nešto naprednije.
Nekuzim u kojem koraku grijesim
, do sad je sve funkcioniralo imam placeno do 3mjeseca, kaze da nemre sve addonove ucitati a instalirani su, probao sam ih maknuti i ponovno i opet isto.Cak evo uspio je i ucitati RD addon no izbacuje mi poruku što da još probam??? Neradi nigdje niti na mobu, pc niti na TV
Mene je danas. Peglam sa mobitela preko bubbleupnp na telku i nikak da stremio pokrene išta. Odradio update preko playstorea, ništa. Reinstalirao torrentio sa novim api keyem isto pušiona. 16/17 addons still loading. Opet uninstall pa sam sa stranice instalirao 64bit verziju, opet torrentio na friško i proradilo. Trebalo mu je dvadesetak sekundi da pokrene al evo odgledao skoro cijeli film bez problema.
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Steka Torrentio zadnjih par dana svima, ne radite nista krivo. Zato je uvijek dobro sloziti jos nesto uz njega, MediaFusion npr.
je, šteka svima, puno je ljudi koji su GO pa gledaju.
moram sam instalirati još par scrapera pa sad uvijek nađem nešto.
comet (ne preporučam, poprilično je loš po mom mišljenju)
mediafusion
torrentio RD
torrentsDB RD
Nuvio streams
mislim da svi rade sa real debrid, ali nekako mi se ne sviđa comet "opis" streama (možda sam nešto pogriješio kod postavljanja doduše)
imam real debrid, u zadnjih par dana mi se dogadja
da rd torrenti sa 80 seedera se ne otvaraju,
npr. kad kliknem na njega pojavi se torrent download
failed,trying to start download again ili
torrents not downloaded yet,please try again
shortly
onda odem na real debrid stranicu i vidim da je na 100 posto a i dalje se nece otvorit