Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

poruka: 744
|
čitano: 332.095
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

C1 sve radi bez problema

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja moram s mobitela castat na Samsung MU8000 sa bubbleupnp. Otvori mi film od 33gb DV 10bit X265 bez problema a jebe se sa nekim malim 1080p ripovima. Veli GPT da Samsung više voli čiste videe sa stabilnim framerateom jer kombinacija šteka od "loših" ripova. Recimo Frankenstein nisam uspio pokrenut niti jedan da radi bez bufferinga i artefakta preko ekrana. LG CX otvara s instaliranim appom bez problema sve. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

Radi , ali i dalje ostaje "bug "  s nepustanjem DVa iz mkv  i TV radi prebacivanje u HDR . Nije veliki problem , ali jbg i dalje je problem . 

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2025 16:26 (error_666).
14 godina
Ne idem zatim,HDR uredno radi..DV me i ne zanima ako ovaj prvi radi a uvik mi nudi prvo hdr 4 K linkove.
Jedino sto zna zezat je titl
AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
volegradele kaže...

wdym? Imam titlove.com što platiš donacijom €10, a ispod njih mi dođu opensubtitles. Imaš mogućnost odabira više titlova, a kod slabije popularnih filmova moraš ponekad raditi sync titlova naprijed/nazad. To sam isključivo napravio jer me žena "lijepo zamolila" da može njena majka (meni punica) gledati filmove s hrvatskim titlovima - ne gleda nikad

LOL: Crobrother
15 godina
Najbrži kaže...
volegradele kaže...

wdym? Imam titlove.com što platiš donacijom €10, a ispod njih mi dođu opensubtitles. Imaš mogućnost odabira više titlova, a kod slabije popularnih filmova moraš ponekad raditi sync titlova naprijed/nazad. To sam isključivo napravio jer me žena "lijepo zamolila" da može njena majka (meni punica) gledati filmove s hrvatskim titlovima - ne gleda nikad

Ispada da svi imamo istu punicu

14 godina
Najbrži kaže...
volegradele kaže...

Imam ja titlove i bez donacije sam nekad nisu u syncu..e da i maloprije gledao film u Dolby Visionu a nisam moga gledat u HDR+

AUDIOFIL
9 godina

sta je zapravo bolje DV ili HDR10+?

0 0 hvala 0
11 godina
sporttest kaže...

DV je bolji..a HDR10+ je neka free source verzija. kompanije moraju plaćati DV ako žele na svojim telkama..

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
8 godina
guzda22 kaže...
sporttest kaže...

DV je bolji..a HDR10+ je neka free source verzija. kompanije moraju plaćati DV ako žele na svojim telkama..

DV vs HDR10+ je isto kao i rat Bluray vs HD DVD... odgovor je dali itko zna danas za HD DVD!

Uglavnom svi BR diskovi i svi streming servisi nude DV, dok HDR10+ nudi samo Amazon Prime na nekim filmovima i serijama, i navodno je i Netflix počeo nudit (ali jakooo malo materijala) tako da mislim da je HDR10 već davno izgubio bitku samo to još nezna!

15 godina
bore1989 kaže...

Neki dan kupio LG C5 i to je živa katastrofa kako loše stremio radi... Gledam seriju pluribus, prvo krene štekat, pa zamrzne sliku, audio čujem i dalje, zacrni se slika i restarta TV jer kao nema više memorije.... Na C2 nisam imao takvih problema... Baš me zanima dal će se to dešavati kad pustim 1080p umjesto DV, jer mi sad gotovo sve prepozna kao DV, prije samo mp4. Užasno iritantno.

to ti je do novog webos25, meni ista stvar na C3 od kad je dosao update..a ne samo na stremio..opcenito se svaka app pocela rusiti..po forumima svi imaju problema..prosli tjedan je dosao novi update pa cu vidjeti da li su sto popravili.

9 godina
nikonja kaže...
guzda22 kaže...
sporttest kaže...

DV vs HDR10+ je isto kao i rat Bluray vs HD DVD... odgovor je dali itko zna danas za HD DVD!

Uglavnom svi BR diskovi i svi streming servisi nude DV, dok HDR10+ nudi samo Amazon Prime na nekim filmovima i serijama, i navodno je i Netflix počeo nudit (ali jakooo malo materijala) tako da mislim da je HDR10 već davno izgubio bitku samo to još nezna!

Gledatelji su izgubili bitku ako misle da im streaming servisi daju pravu kvalitetu 4k. Bit rate netflixa je cca 15 mb/s, ostali streaming servisi su oko 18 mb/s dok je blu ray cca 70 sa maximumum od 120 mb/s.
To šta mi streaming servis nudi ništa mi ne znaci, zanima me opcenita kvaliteta slike 

8 godina
sporttest kaže...
nikonja kaže...
guzda22 kaže...
sporttest kaže...

Gledatelji su izgubili bitku ako misle da im streaming servisi daju pravu kvalitetu 4k. Bit rate netflixa je cca 15 mb/s, ostali streaming servisi su oko 18 mb/s dok je blu ray cca 70 sa maximumum od 120 mb/s.
To šta mi streaming servis nudi ništa mi ne znaci, zanima me opcenita kvaliteta slike 

Sve je to istina ali 99,9% boli peta dali je bitrate 15-20Mbps ili je 120Mbps, dali je stereo ili 5.1/Atmos (moja žena prva, njoj je bitno samo da je nekakva slika i zvuk) i točno to je prednost streaming servisa, brzina i jednostavnost, upališ i radi. Ja osobno radije pričekam BR 4k verzije filmova sa punim bitrateom i onda pogledam, i zato mi je Streamio zakon, a ono šta mi je stvarno dobro i mogu više puta pogledat, potegnem na NAS i gledam na Plexu.

Ja se isto tako naježim kad pročitam da soundbar podržava Atmos i neznam koliki kanalni zvuk a ono obični stereo zvučnik i u dosta slučajeva nikakav zvuk (ok, još uvjek bolji od tv zvučnika) - za mene je 5.1 minimum (osim ako taj film/serija nisu snimljen u tom formatu) i nikakvo simuliranje sorround zvuka sa soundbarom nemože doć niti blizu tome. Ali to sam ja i znam da veeeeeeeelikoj večini je soundbar Ferrari zvuk i guranje 6 zvučnika po dnevnoj sobi ne pada na pamet (uključeno sa mojom ženom).

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2025 8:54 (nikonja).
10 godina

Meni se ne ruši Stremio na C4, nego u zadnje vrijeme (vjerojatno nakon update-a) najveće fileove neće otvoriti.Kao da je format koji ne podržava.Donedavno je radio bolje nego na bilo kojem Android boxu.

0 0 hvala 0
14 godina
sporttest kaže...
nikonja kaže...
guzda22 kaže...
sporttest kaže...

da , ali obzirom da je ovo stremio tema , stvar je u tome sto na navedenom  nema tih ograničenja na velikoj većini sadržaja , imas br remuxove koji su preslika originalnog i imaju identičnu kvalitetu slike i zvuka i streamovi često  idu debelo preko 100 Mbps . 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2025 18:51 (error_666).
13 godina

Jel ima još netko problema sa stremiom na IOS-u? Nakon par mjeseci odlučim aktivirat opet RealDebrit pretplatu i uzmem na 3 mjeseca i uredno je radilo sve,međutim sutra da nastavim gledat seriju izbacuje mi kao da je video pokrenut na external playeru i da su titlovi učitani ali mi ne otvara uopće VLC media player ili outplayer, jel netko zna do čega bi moglo biti? Nisam nikakve postavke dirao niti išta,jednu noć sve je bilo uredno i sutradan ništa .. 

0 0 hvala 0
14 godina

Ne mogu vjerovat koliko su sje... LG sa tim novim updateom web osa... Usred serije mi nestanu titlovi jer nema valjda dovoljno memorije da ih prikazuje 🤣🤣🤣... Jel mogu to negdje prijavit, a da ne spominjem stremio? Gledam seriju IT i već tri puta sam morao ugasiti stremio jer ili nestanu titlovi ili krene cukat...

0 0 hvala 0
8 godina
bore1989 kaže...

Ne mogu vjerovat koliko su sje... LG sa tim novim updateom web osa... Usred serije mi nestanu titlovi jer nema valjda dovoljno memorije da ih prikazuje 🤣🤣🤣... Jel mogu to negdje prijavit, a da ne spominjem stremio? Gledam seriju IT i već tri puta sam morao ugasiti stremio jer ili nestanu titlovi ili krene cukat...

Meni ne nestanu titlovi, nego jednostavno smrzne ali šta je najgore ne na svim serijama/filmovima. Čini mi se da mu DV pravi problem najviše, jer se skoro nikad ne dogodi na običnom HDR-u, i šteta da nema opcije u Stremiu (bar na LG Oledu) da kad je krivi DV profil opali fallback na HDR, nego samo prebaci na interni video player i javi grešku. Iskreno se nadam da će LG popravit to sranje sa sljedećim updejtom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2025 22:12 (nikonja).
14 godina

Meni ne prebaci na interni player nego javi da nemam dovoljno memorije i da će se TV restartat radi toga...

11 godina

Hm, čudno je to. Meni na C1 sve radi kao urica (valjda neću jinxat).

Nema restarta, nema problema, titlovi najnormalnije rade na 99% toga što gledam bez ikakvog dodatnog traženja itd (jedino ponekad moram odabrat jezik - tipa ENG anime sub).

A što vam je alternativa? Vraćati verziju? Makar, mislim da sam pročitao na zadnjem update da se ne može vraćati verzija?

Druga alternativa imati vanjski player?

Od kad imam stremio i C1 doslovno ne palim svoj NUC server i nVidia Shield TV Pro kombinaciju sa PLEX-om, pa ako je netko zainteresiran neka se javi.

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2025 7:31 (MasterG).
11 godina
bore1989 kaže...

Je,primjetio sam i ja to zanjih mozda mj dana...upalim neki veci file ili zablokira skroz ili stopa...ne znam je li do update od web os ili stremio jer izlazio je update za oboje.

Origin_Steam: hrka11
8 godina
MasterG kaže...

Hm, čudno je to. Meni na C1 sve radi kao urica (valjda neću jinxat).

Nema restarta, nema problema, titlovi najnormalnije rade na 99% toga što gledam bez ikakvog dodatnog traženja itd (jedino ponekad moram odabrat jezik - tipa ENG anime sub).

A što vam je alternativa? Vraćati verziju? Makar, mislim da sam pročitao na zadnjem update da se ne može vraćati verzija?

Druga alternativa imati vanjski player?

Od kad imam stremio i C1 doslovno ne palim svoj NUC server i nVidia Shield TV Pro kombinaciju sa PLEX-om, pa ako je netko zainteresiran neka se javi.

Svi problemi su vezano za novu verziju WebOS-a 25 koju ti na sreću ili nesreću nečeš ni dobit. Plus je da smo dobili gledanje DV u MKV a ne samo preko mp4 formata kao prije, ali isto tako podosta problema na drugim mjestima što je najočitije u Stremiju. Iskreno se nadam da će i LG i Stremio izbacit uskoro novi update i riješit ovo jer downgrejdanje koliko ja znam nije moguće.

15 godina

nije ovo problem stremia, na webos25 se ruše sve aplikacije, od youtubea pa na dalje..stremio mozda samo zauzima najvise memorije kad se pokrene DV pa je zato i najprimjetljivije..

youtube mi se stalno ruši, pauziram, otiđem na wc i kad se vratim doceka me home screen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Meni na LG C1 sve radi kako treba. Na Nvidia Shield isto nikakvih problema.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
C4 isto, prije zadnjeg apdejta se parput restartal, sad je sve 5
Probajte očistiti memoriju; ima negdi u postavkama

0 0 hvala 0
14 godina

Pošto sam nov u ovome i "početnik početnika", preko YT tutoriala bi si složio Stremio na Xiaomi TV Box 3.gen. 

Dali Stremio na njemu radi kako spada ili je poželjan neki jači "Android Box". 

0 0 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...

Pošto sam nov u ovome i "početnik početnika", preko YT tutoriala bi si složio Stremio na Xiaomi TV Box 3.gen. 

Radit će ti na njemu bez ikakvog problema. Samo šišaj

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
4 godine
suspendiran
Gale92 kaže...

Ak leti na mom 4k Grundigu od 300€ letit ce na svemu

14 godina

Memorija se čisti svaki put kad se TV ugasi, ali može se i kroz postavke 

9 godina
Je li vi imate problema sa stremio real debrid?

Svaki dan mi se dogodi da se ne učitavaju videi jer bude real debrid down neko vrijeme.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice