Samsung PS43E450 Plasma loša kvaliteta slike

poruka: 12
|
čitano: 11.032
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Dakle, kao što naslov kaže, imam ovaj TV. I kad gledam neki program ili film, slika nije oštra, nego je više onako mutna, kao da su pixeli povećani. Sad nisam siguran dali je to do programa, tj. kvalitete filmova i serija ili je do TV-a. Znam da za tih 3300 kn nisam mogao naći nešto bolje, ali me čudi zašto slika nije baš kvalitetna. Čak mislim da je na CRT-u bolja. Postavke sam složio: oštrina 100%, kontrast 100%, boja 50%, osvijetljenje 50%. 

Karakteristike : 

Ekran:108cm
rezolucija:1024×768p
mega kontrast
600Hz
pip 1 tuner , epg
DVB-T/C MPEG4 AVC H.264 177-862MHz

2xhdmi , scart , komponent , a/v , usb
CI-slot

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 14:30 (ThePhantomVEVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmm, za 3300kn si definitvno mogao naći puno bolji TV uređaj.
Ali najvjerovatnije je problem u programima iako ima nešto i u tome da na 108cm imaš samo HD Ready, bez Full HD-a.

EDIT: Naravno da je na CRTu bolja. Tek se današnji High End televizori mogu mjeriti s CRT kvalitetom (ako zanemarimo rezoluciju CRT-a)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 14:33 (Zippo).
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jesi probao pustiti neki HD film?

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

A gle, mogao sam uzeti Samsung Smart TV LCD. Malo je jeftiniji i ima internet, Full HD, ali opet, kad sam gledao u dućanu, imali su skoro identičnu kvalitetu slike.

EDIT: Gledao sam i malo skuplje televizore ali opet isto. Možda je to zbog niske kvalitete filmova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 14:36 (ThePhantomVEVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung PS43E450 Plasma loša kvaliteta slike
ThePhantomVEVO kaže...

A gle, mogao sam uzeti Samsung Smart TV LCD. Malo je jeftiniji i ima internet, Full HD, ali opet, kad sam gledao u dućanu, imali su skoro identičnu kvalitetu slike.

EDIT: Gledao sam i malo skuplje televizore ali opet isto. Možda je to zbog niske kvalitete filmova.

Hmm, problem je što si gledao u trgovini. Mogao si bolje proći, ali nije niti ovaj loš (izuzev nedostatka FullHD-a, na to si trebao paziti).
U osnovi, tvoj problem sa lošom slikom nije u televizoru nego u programima.

14 godina
neaktivan

Ko je ovdje lud, ili kupac, ili recenzent.

http://hdportal.hr/recenzije/?reviews=samsung-ps-43e450

Probaj ove postavke.

http://hdportal.hr/recenzije/?p=20971

14 godina
neaktivan
ThePhantomVEVO kaže...

Naravno po prodavnicama, napucan kontrast, osvjetljaj, ostrina, pa onda hd materijal vrhunske kvalitete sa cak vecim bitrateom od vecine blu ray filmova, svijetla kao u las vegasu, i nije cudo da ljudi kupe nesto pa kuci kada spoje na kablovsku, ili sl. zaplacu.{#}

14 godina
protjeran
Zippo kaže...

Ali najvjerovatnije je problem u programima iako ima nešto i u tome da na 108cm imaš samo HD Ready, bez Full HD-a.

EDIT: Naravno da je na CRTu bolja. Tek se današnji High End televizori mogu mjeriti s CRT kvalitetom (ako zanemarimo rezoluciju CRT-a)

prika moj to je vrlo dobar TV posebno za SD signal i nije mogo kupit niš bolje osim rabljenoga - iako nije full HD to nema  nikakve veze jer osim BD playera nigdje neće iskoristiti tu mogućnost - a čist sumnjam da tip ima BD player.

Nek za početak pusti običan DVD sa playera (NE divX nego pravi DVD!!) pa nek onda vidi..za kasnije može kupit media player pa strimat filmove sa kompa u mkv  verziji i ondaće vidjet što je slika...takvi TVi nisu napravljeni da bi se gledao naš HR SD signal!!

Ako mu je to prioritet nije trebao kupovat HD TV...

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 22:26 (smirnoff).
14 godina
neaktivan
smirnoff kaže...
Zippo kaže...

prika moj to je vrlo dobar TV posebno za SD signal i nije mogo kupit niš bolje osim rabljenoga - iako nije full HD to nema  nikakve veze jer osim BD playera nigdje neće iskoristiti tu mogućnost - a čist sumnjam da tip ima BD player.

Nek za početak pusti običan DVD sa playera (NE divX nego pravi DVD!!) pa nek onda vidi..za kasnije može kupit media player pa strimat filmove sa kompa u mkv  verziji i ondaće vidjet što je slika...takvi TVi nisu napravljeni da bi se gledao naš HR SD signal!!

Ako mu je to prioritet nije trebao kupovat HD TV...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 23:52 (Ubleha).
14 godina
neaktivan
Trebas vidjeti "kvalitet" slike u bosni, meni je doslo vise puta da bacim tv kroz prozor.{#}
14 godina
neaktivan

Trebas vidjeti "kvalitet" slike u bosni, meni je doslo vise puta da bacim tv kroz prozor.{#}

14 godina
protjeran
Ubleha kaže...

pa jel kod vas nije DVBT???

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice