Skoro uopce više nece biti plazmi, prodaju se još samo stare zalike u ovakvim nerazvijenim zemljama, proizvođaci su odavno prešli na LCD/LED
Preporuka plazma ili LCD TV-a do 3200 kn
- poruka: 164
- |
- čitano: 56.726
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Ima i FullHD, ne HDReady, gluposti, ima novijih generacija plazmi, i jos se proizvode novi modeli, i btw, plazma ima najbolju sliku, tako da dok ne smisle kako ce produziti vijek OLED-u, plazma rula u kontrastu..
Jedino joj se malo priblizio Full Led, ali nikako Edge..
zato sto ne slusam na nekoj jadnoj opremi....7.1 FTW :D
Koliko ljudi uopće u Hrvatskoj ima 7.1 zvučnike? Ja još neznam niti jednog čovjeka sa 7.1 sistemom, max 5.1 što i osobno imam.
DTS 1536 kbps je uvrh glave, ja bih se zadovoljio i sa AC3 640 kbps ionako ne primjetim razliku. Kvalitetan zvuk ionako neigra preveliku ulogu na običnom TV-u, bitnija mi je slika koja za sada zaslužuje da je se zove ŠROT osim nekih nativnih 16:9 serija/filmova koje čak i daju prihvatljivu sliku.
Ako te zanima HD slika i kvalitetan zvuk odi si kupi BluRay kao ja. DTS-HD Master Audio ili AC3 TrueHD, 30-50Mbps video bitrate-a i 1080p rezolucija za maksimalni užitak.
Skoro uopce više nece biti plazmi, prodaju se još samo stare zalike u ovakvim nerazvijenim zemljama, proizvođaci su odavno prešli na LCD/LED
I dalje plazma daje najbolju sliku i najbolja je za 3D. Panasonic se orjentira prvenstveno na plazme i ima trenutačno najbolje na svijetu. Da mi je jedna TX-P65VT30 , najbolja plazma današnjice.
LCD je lošija tehnologija jedino zašto ljudi uzimaju LCD odnosno LED LCD je zato što imaju neka uvjerenja da se plazme kvare, da im treba ulijevat neku tekućinu, burn in itd.
LCD-ove mane u odnosu na plazmu su lošija kvaliteta slike, veća cijena, manje dijagonale, veći input lag, lošije baratanje SD videom itd.
Neki su u uvijerenju da je za konzole najbolji LCD, e pa totalno su u krivu. Plazma je puno bolja za igranje zbog malog input laga i odziva.
zato sto ne slusam na nekoj jadnoj opremi....7.1 FTW :D
Koliko ljudi uopće u Hrvatskoj ima 7.1 zvučnike? Ja još neznam niti jednog čovjeka sa 7.1 sistemom, max 5.1 što i osobno imam.
DTS 1536 kbps je uvrh glave, ja bih se zadovoljio i sa AC3 640 kbps ionako ne primjetim razliku. Kvalitetan zvuk ionako neigra preveliku ulogu na običnom TV-u, bitnija mi je slika koja za sada zaslužuje da je se zove ŠROT osim nekih nativnih 16:9 serija/filmova koje čak i daju prihvatljivu sliku.
Ako te zanima HD slika i kvalitetan zvuk odi si kupi BluRay kao ja. DTS-HD Master Audio ili AC3 TrueHD, 30-50Mbps video bitrate-a i 1080p rezolucija za maksimalni užitak.
heh i napisao sam AC3 640 kbps :)
i da, imam blu-ray....;)
heh i napisao sam AC3 640 kbps :)
i da, imam blu-ray....;)
U manjini smo (elita) :)
Na amazonu ima jeftinih blu ray-eva ispod 100kn tipa Pitch Black, 5th Element, Predator, Gladiator, svršavanje vojnika jajana itd.
Ovi novi znaju koštat preko 100kn redovito no ako se malo pričeka padnu im cijene.
Pitam bas za 720p jer si kupujem 50" plazmu za sobu.
Nasao sam neku stariju LG...

Jel moguce spojit 5.1 zvucnike na xbox + hdmi?
Nasao sam Samsung 50C96HD, jel to valja?

pa ak prezivljavam 480p foxcrime na 42" prezivjet cu i ovo....

pa ak prezivljavam 480p foxcrime na 42" prezivjet cu i ovo....
kakve to veze ima
Prezivjet cu 600p na 3 i pol metra :D
Prezivjet cu 600p na 3 i pol metra :D
Ne kuzim ?
Ja prezivljavam 360p sa 2 i pol metra na 32" i 37" i kaj sad ?
nis me ne smeta...bitno da ima sadrzaja :D
p.s. otisli smo u off topic
Dosta offa, ali meni pol programa na maxtv-u izgleda ko da je neko na njih stavio blur 50% :D
Znam da je off, ali da ne raidm novu temu, preporucite mi TV od 2200Kn od bar 40".
Dosta offa, ali meni pol programa na maxtv-u izgleda ko da je neko na njih stavio blur 50% :D
Znam da je off, ali da ne raidm novu temu, preporucite mi TV od 2200Kn od bar 40".
neznam na sta si mislio pa sam mislio da mislis na 3200 a ne na 2200 :D
definitivno ne ici ispod ovog :

Ovako sad da ne otvaram novu temu.
Kupujem LCD TV, 32", mora bit' Full HD i ne neka lijeva marka.
Do 3000kn.
E sad, ja se premišljam između ova tri.
Koji od ova 3 ima najbolji prikaz i postoji li što bolje do 3000kn ?

Do 3000kn.
skupi jos malo para pa idi na C6 seriju od samsunga....
btw cemu lcd za te novce? neces nac nesto pretjerano za 3k kn
Evo uzimam Samsunga, ali ne LE32C530 nego LE32D550.
btw zašto ne full hd do 50 inča ?
Na 42" sa 2 m ja ne vidim razliku...

E pa ja je vidim.
@Xbox300: Ako imaš para za fullHD samo ti uzmi.
Do 3000kn.
Nazalost-vise marka nije mjerilo kvalitete...
Bolje pazi gdje ces ga kupiti-neki ducani imaju škart robu...
E pa ja je vidim.
@Xbox300: Ako imaš para za fullHD samo ti uzmi.
Svaka čast!
trebam preporuku za tv....hvala
LG LCD TV
Ekran: 82cm
Resolution:1920×1080 Full HD,
TruMotion 100Hz, Wireless Ready,
Internet TV,Contrast:70000:1,
Response Time:2.4ms,
Invisible Speaker 2×10W,
3 HDMI,2 USB 2.0 (JPEG/MP3/HD DivX/MKV),Scart,Digital Tuner (DVB-T/C MPEG-4),
LG PDP TV 42PT353,
HDready, 600Hz, USB; Brand: LG; Model: 42PT353;
PartNo: 42PT353; HD ready, 3.000.000:1, 600Hz (0.001ms), MPEG 4 DVB-T/C tuner,
USB (mkv, DivX, JPG, MP3), HDMI 2x, Component, RGB, Scart
hvala...
gledaj na maloj velicini bas i ne...kazu da se tek na 50" vidi razlika..Ja imam doma i hd ready i full i jedino kad vidim razliku je kad gledam neki bluray, a npr ovaj hd ready mi ima ljepsu sd sliku :)...Ali sam zadovoljan i sa jednim i sa drugim pa ako hoces ustedjeti uzmi hd ready :)