eee ljudi...
imam isto model lh2000
prvo...stavio sam 3.15 na usb...ali na tv niigdje ne vidim taj firmware...bio sam na opcije i 7 puta fav...ali nista
i drugo koje kodove treba upisati u daljinski i sta treba pritisnuti ...hvala puno
eee ljudi...
imam isto model lh2000
prvo...stavio sam 3.15 na usb...ali na tv niigdje ne vidim taj firmware...bio sam na opcije i 7 puta fav...ali nista
i drugo koje kodove treba upisati u daljinski i sta treba pritisnuti ...hvala puno
eee ljudi...
imam isto model lh2000
koristeci janikina uputstva http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/lg-lh2000-serija-moguce-koristiti-usb/871435.aspx i 3205 daljinac, uspjesno sam otkljuca USB na 32LH3000, a pretpostavljam da je ista stvar i sa lh2000, pa pokusaj... daljinac imas u kauflanda vec za 70kn.
a imam jedan problem...napravio sam hack sa nokia mobitelom......gledam filmove...ali nemogu naci titlove...kako da ih stavim u film.....srt .sub
a imam jedan problem...napravio sam hack sa nokia mobitelom......gledam filmove...ali nemogu naci titlove...kako da ih stavim u film.....srt .sub
Hmm, kod mojeg šogora .srt i .sub rade "normalno"
Kod reprodukcije nekih mkv filmova javlja se upozorenje nepodržan audio.
Bilo je riječi na ovom forumu o konvertiranju raznih audio zapisa u druge formate
sa raznim programima, pa pitam kolege s foruma dali postoji neki jednostavniji
način za rješenje tog problema.
Kod reprodukcije nekih mkv filmova javlja se upozorenje nepodržan audio.
Bilo je riječi na ovom forumu o konvertiranju raznih audio zapisa u druge formate
sa raznim programima, pa pitam kolege s foruma dali postoji neki jednostavniji
način za rješenje tog problema.
Televizije ne podržavaju puštanje filmova sa DTS zvukom. Stoga moraš konvertirati DTS u AC3 ili MP3.
Najlakše je uz pomoć ovog programa. http://www.videohelp.com/tools/PopCorn_MKV_AudioConverter
(jedino kad se program instalira, treba mu dozvoliti da on sebi skine potrebne fajlove sa interneta, nakon toga konvertiranje filmova ide relativno brzo 5-10 minuta na mom kompu)
Ovdje je tutorial kako prebaciti audio iz DTSa u podržani format.
Za gorana.
Ako staviš tilove u mapu sa filmom i preimenješ u isti
naziv kao i film trebalo bi sve biti ok.
Isto ti je kao i kod nekih div x filmova koje reproduciraš na dvd playeru.
Hvala. Isprobavam!
STISKAM OK NA DALJINSKI I NA TV ALI NECE NISTA STA DA RADIM
STISKAM OK NA DALJINSKI I NA TV ALI NECE NISTA STA DA RADIM
Koji firmware i koji model TV-a imaš?
LG LH 2000 stavio sam na usb ver.3.15 a na lcd pise da je negova verzija 3.40 stiskam ok nista ne se menja moze li neko da objasni hvala unapred??????
Ovo ti je downgrade guide na 3.15 (za 3.40 bi trebalo raditi):
http://lgusb.wikispaces.com/#down
Provjeri da li ti je na TV-u omogućeno nadograđivanje Firmware-a, te da li si na USB stick-u 3.15 stavio na pravo mjesto.
Uglavnom, prvo moraš staviti TV na 3.15, otključati sa stiskanjem na OK kao što je opisano (to radi samo na 3.15 verziji; a tvoj TV je trenutno na 3.40). Nakon otključavanja vratiš 3.40 ili još bolje 3.55 FW.
Sretno.
znaci stavio sam verzija na usb 3.15 idem opcija 7putaa fav i pojavljuje se ver 3.40 adrugo nista idem sa ok na tv i daljiski drzim pet sek. nece nista u cemu je problem stvarno neznam model je lh2000 LG kako da nece da procita usb pozadi lcd usb sveti znaci radi molim vas za pomoc?????????
Kada dođeš na to da je USB stick sa 3.15 u USB utoru TV-a, i pritisneš 7xFAV u MENU; a da je izbornik na OPCIJAMA, trebaš dobiti ispisano koja verzija je na TV-u (kao što kod tebe napiše da imaš 3.40). Sad bi trebao imati opciju da napraviš DOWNGRADE FW sa 3.40 na 3.15.
Ako nemaš tu opciju znači da je moguće slijedeće:
Pošto je LH seriju več teško pronaći, uzeo bi 32LD350.
Može li netko potvrditi da je uspješno otključao USB port na LG 32LD350?
za gocejojo
eee prijatelju ako hoces otvoriti usb na lh2000----nemoj se zajebavati sa downgrade....uzmi neku nokiu sa infracrvenim portom...i preko mobitela sredi usb....tako sam ja napravio...superje....mislim da se stranica zove lgusb...to ti je za usb hack preko nokie
za leona
eeee leone...ja sam stavio u isti direktorij i film i titl..isto ime...ali opet nema...jel title sam dodje ili ga moramja namjestit...problem je sto ja pod tipkom subtitle imam i ono ubrzavanje napred...pa kad hoce subtitle pritisnuti...on ubrzava..jbg
ljudi hvala vam za pomoc uradio sam ovo je vrvna stvar svaka cast hvala mnogo pozzzzz........
Titlovi bi ti se trebali automatski učitati. Kod tipke titlovi plus sek. ili minus sek.
to ti je samo za korekciju titlova tj ako ti ubrzavaju ili kasne.
Neznam zašto se kod tebe ne učitavaju.
OPET PROBLEM MOLIM ZA POMOC STAVIM FILM I SRT U ISTI FOLDER PUSTAM FILM PREVOD NE IDE TV JE LH2000 U CEMU JE PROBLEM HVALA UNAPRED.
...molim preporuku za externi HDD 1TB (bilo bi poželjno da se da isključiti dok mi netreba..ili nije bitno dal se to radi ?) za spojiti na LCD
...jel neko uspio pokrenuti iso image DVDa ili ima neka druga caka da to proradi, neki drugi format (imam puno DVDa s crtićima za klinca pa bi to prebacio na HDD a bitno je da ostanu funkcionalni izbornici DVDa)
imam samsung LCD TV LE32B530P7 32",otraga ima usb priključak pored kojeg piše service only.dali se može hakirati tako da se mogu gledati filmovi.
lg lh2000 stavio sam softer 3.15 super je ali problem kad ubacim film i srt prevod ne ide samo film u sta je problem hvala unapred?
..se da otključati usb na lg 22ld350
..se da otključati usb na lg 22ld350
Sa navedenim metodama samo na LF i LH seriji.
EDIT:
Izgleda da radi i na LD IR hack način:
http://lgusb.wikispaces.com/message/view/home/23687137
Lozinka za ući u servisni meni je 0413 (ako ne radi 0000).
Evo samo da javim da je uspješno otključan USB port na LG 32LD350 pomoču univerzalnog daljinskog Thomson ROC3407.
...trebal bi frendu otključati LG pa me zanima jel to kome uspjelo sa ovim daljinskim Sweex IA110
http://www.sweex.com/en/assortiment/sound-vision/remote-controls/IA110
Molim za kvalitetan savjet... Kupio sam LG LH3000 full HD, detaljno sam pročitao i primjenio hakiranje pomoću unazađivanja softvera (sa 3.55 na 3.15) sa stranice http://lgusb.wikispaces.com/. Slike i glazba sa USB-a rade bez greške, ali video zapise ne prepoznaje (stavio sam na usb razne datoteke AVI, MPEG, DVIX) ali bezuspješno. U čemu je nastao problem, da li je netko od Vas imao sličnu situaciju?
Evo, ja sam baš jučer sestri složio sve fino na njenom LH3000 i sve radi odlično. Za filmove moraš staviti opciju "HD" i to bi trebalo biti to.
E vako dali zna neko mkv format ubacim srt u usb nikako nece da ide prevod a u divx format je super, hd rezolucija nece srt da radi na lcd lh 2000 ako zna neko u cemu je problem hvala unapred///