Jel ima tko kakvu preporuku zaaa 42" full HD televizor koji bi služio bi služio za : gledanje HD filmova, igranje (preko hdmi-a/dvi-a spojen na comp no nije mi to tako prioritet jer već imam samsunga T220 koji mi je dobar za igranje i sigurno bolji od bilokojeg televizora) i gledanje TV-a (digitalni signal ofc).
To su mi 3 primarne stvari,a u biti to i je all in one takorečeno, cijena do 6500kn.
Plazma ili LCD tak svejedno sam da ima odziv manji od 20ms i bar 100-200Hz te usb ulaz za npr. usb stick na kojemu su fotografije, neki film itd.
Ja sam mislio LG 42LH5000 - 200Hz, dobar odziv, 42", LCD, Full HD, usb ulaz, review-ovi vele da spada među best buy i košta 6000kn.
Pošto neuzimam odmah dali se isplati čekat da ovome G20 panasonicu padne cijena, valjda će tamo oko 10-12. mj. past (božićne akcije, prelazak na digitalni signal itd.)?
AU optronics nema šrot matrice nego su prosječne nisu dobro kao origigi samsung ili tako nešto. To znam jer samsung T220 ima 3-4 vrste matrica na tržištu, samsungova (super slika i ja ju imam), AU optronics (vele malo vuče na plavu,ali dobra je slika), i neke kineske koje su ispodrprosječne.
Ja bi ceko tj. i sam cekam jer za tu lovu nemozes dobit nista kvalitetno s fullhd prikazom a pogotovo ne ako je rijec o lcd-u
AU optronics, ako govorimo o TN i nije tako losh - ima i gorih ali daleko od toga da je dobar, zamrzio sam ga bas zbog tih igrarija s Zmazungovim panelima: platim 3k kn za jedno a dobijem drugo a onda se jos bune kad im vratim takav monitor - BALKAN INCORPORATION