LCD TV OD 90-96cm do 4300 kn preporuka molim!

poruka: 63
|
čitano: 14.174
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kao sto sam naveo i u samom topicu kupujem tv pa me zanima koji odabrati lcd do 4300 kn,citao sam malo po forumima kazu philips ne valja ovo ono bravia engine 2 je los ima ghosting e sad,koristio bih taj tv za gledanje filmova prvenstveno,igranje ps3 i tako nista spektakularno,volio bi da mi preporucate neki koji nebi imao ghosting i naravno da je ok nisam bas upoznat sa svime ovime jer kuci trenutno imam CRT 51cm SONY hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina

Ja imam 

LED LG ( 32 " )  

DOBRO - Ako imas manji prostor ( sjedis blize TV-u ) ovo je prava stvar ;), cita sve sa USB-a, odlicno radi sa PC-om

LOŠE - nista 

Ovaj led je 3900 kn, ako ti nije tolkio presudna velicina onda ti je ovo po meni :) 

___

Neznam kakvog si mišljena u vezi PLAZMA TV-a bila je za 3600 kn 42" Panasonic viera. ( garancija 2 godine )

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: LCD TV OD 90-96cm do 4300 kn preporuka molim!

hm mislio sam neki od 90cm jer gledam sa udaljenosti skoro 3m pa reko ispod 90cm nebih uzimao ako ima ko jos kakav prijedlog bio bizahvalan..btw mislio sam u pocetku uzet 32 al reko danas sutra nikog ov viska glava nije bolila pa reko ipak oko 90ak {#}

edit:ne znam jel mi bolje za te novce uzet plazmu ili lcd sada cu postavit mozda glupo pitajne ali sta je od toga dugovjecnije to bih uzeo..

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 14:37 (cikl0n).
16 godina
neaktivan
Za te novce uzmi panasonic 42u20. Znam da je 107 cm ali kako si rekao od viska glava ne boli :)
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Velicina ti nikad nije pre velika osim ak imas neku vitrinu di ti mora stat ;) 

Panasonic ti na Viera plazme ( Samo na FULL HD modele ) daje garanciju od 5 godina.

Kad ti na plazmi ode panel do se ne popravlja jer je zamjeniski neisplativ.

Ako uzimas plazmu mora biti Panasonic i nista drugo.

LCD - izbjegavaj Grunding, Telefunken.

- ciljaj : Sharp, Sony...

LED - Tu nemres pogrijesit ;) 

Meni je ovo zanimljvo no, trebao bi polgedati ako negdje ima Panasonic plazmi sa 5 god. garancijom za male pare-

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo i mene opet dakle ovako ovaj od 107 ako se ne varam sto ste napisali ne stane u ormar jebiga.jedino ako ne ispilam bocne stranice :D,,,uglavnom gledah malo po internetu vidio sam svi hvale panasonic sto se tice plazmi a sto biste rekli na ovaj http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/8325/full-hd-lcd-tv-mpeg4-panasonic-tx-l37u2e/ nekako mi se cini bas ok i za pristojne je novce i recimo ovaj http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/8789/full-hd-lcd-tv-mpeg4-samsung-le37c530/ dakle mene zanima dali bi se pojavljivao ghosting na njemu dal je to ok ne zelim komplicirat i trazit sad sto raznoraznih pi*darija al kad vec kupim da kupim nest sta valja :)

16 godina

Ja bi ti u svakom slucaju preporucil LCD ALI 

No, stvarno neznam kakva su iskustva sa Samsungom 

Ako imas 5 godina garancije na Panasonica nemoj ni razmisljat ;) 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Velicina ti nikad nije pre velika osim ak imas neku vitrinu di ti mora stat ;) 

Panasonic ti na Viera plazme ( Samo na FULL HD modele ) daje garanciju od 5 godina.

Kad ti na plazmi ode panel do se ne popravlja jer je zamjeniski neisplativ.

Ako uzimas plazmu mora biti Panasonic i nista drugo.

LCD - izbjegavaj Grunding, Telefunken.

- ciljaj : Sharp, Sony...

LED - Tu nemres pogrijesit ;) 

Meni je ovo zanimljvo no, trebao bi polgedati ako negdje ima Panasonic plazmi sa 5 god. garancijom za male pare-

zasto ne grunding?? za tefunken nisam  cuo pa necu ni pricati ail malo cas mi je bas jedan forumas preporucio grundi 

sta je to led??

16 godina

Ja bih preporučio Panasonic G20 (lcd) i S20(plazma ili lcd), od nekih led philips 5605h, znam oni su manji (82 cm) ali za taj cjenovni rang i te pare, kvalitetu je teško pronaći

^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretna Nova 2011. ! !

0 0 hvala 0
16 godina

1 1 hvala 0
16 godina

LG je jeftin ali to je ipak niži srednji segment, jedine njihove modele koje mogu preporučiti su LD650 i 750 ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Decki a,sta,mialiste na,ova gore dva navedena linka sto ih poslah meni osobno onaj panasonicov lcd upao u oko?
16 godina

Mislim da Panasonic nema Usb prikljucak. dok Samsung ima i cita divx,mp3.....

16 godina
kran kaže...

Mislim da Panasonic nema Usb prikljucak. dok Samsung ima i cita divx,mp3.....

usb 2.0 nema dovoljnu propusnost za full hd, tako da taj engine šta vrti možeš zaboravit, on tih 24p pretvori u 16

16 godina
neaktivan

Ma može Bluray ripove 1080p vrtit preko USB 2.0

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
spartak17 kaže...

Ma može Bluray ripove 1080p vrtit preko USB 2.0

može ali ćeš primjetit zastajkivanja u reproduciranju, nemožeš "glatko" vrtit hd na usb 2.0, sva sreća da imam usb -> e-sata adapter pa barem na izlasku podataka imam bolji bandwith

16 godina

Frend drzi TV- servis 

Grunding - oni su kompletnu proizvodnju preselili u tursku isto kao i telefunken. Tako da kad sam kupovao TV receno mi je da njega ne uzimam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GRDI-146 kaže...

Frend drzi TV- servis

Grunding - oni su kompletnu proizvodnju preselili u tursku isto kao i telefunken. Tako da kad sam kupovao TV receno mi je da njega ne uzimam.

Grunging-ova Vision 6 na više serija, se može mjeriti sa lg-ovom i samsungovom kvalitetom (do 5-te serije), paneli su sharpovi

14 godina
neaktivan

decki decki,gledao sam ovo sta ste pisali ne kuzim se bas u te panele,jedan je spomenuo G20 seriju pogledah na netu a to je cijena preko 6soma kuna brate mili malo previse za mene ako moze neki do 4300kn toliko sam mislio potrosit za tv oko 90ak cmne znam koji model uzet sad ste me zbunili sa svim informacijama a nitko mi nije rekao sto misli na ona dva sto sam poslao linkove tocnije zapeo mi za oko onaj od panasonica isto viera 5god jamstva lcd je??

16 godina
cikl0n kaže...

decki decki,gledao sam ovo sta ste pisali ne kuzim se bas u te panele,jedan je spomenuo G20 seriju pogledah na netu a to je cijena preko 6soma kuna brate mili malo previse za mene ako moze neki do 4300kn toliko sam mislio potrosit za tv oko 90ak cmne znam koji model uzet sad ste me zbunili sa svim informacijama a nitko mi nije rekao sto misli na ona dva sto sam poslao linkove tocnije zapeo mi za oko onaj od panasonica isto viera 5god jamstva lcd je??

nemaš panasonicov model od 37" i 40" ispod 4300 kn

EDIT - imašhttp://www.ronis.hr/?lcd-tv-37-incha-93-cm/428/televizor-lcd-panasonic-tx-l37s10-poklon-hdmi-kabel/TXL37S10

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 22:05 (Mitch).
16 godina
neaktivan

Panasonicov ti nema usb i ima puno manji kontrast, samsung ima 1 000 000:1 a panasonic 100 000:1. Ja osobno bi uzeo samsung. I mozes gledat full hd filmove preko usb-a 2.0 preko usb-a. Ja imam samsungov lcd, malo manji i bez problema reproducira.

14 godina
neaktivan

ja sam nasao ova dva do cijene koja meni odgovara http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/8325/full-hd-lcd-tv-mpeg4-panasonic-tx-l37u2e/ ovaj pa me zanima sto mislite o ova dva ako mozete rec nadam se da ovi nemaju ghosting kako neki pricaju zbog rada od 50hz ???

nije mi tolko do tog USB tj da mi je USB presudan mogu lako preko kompa spojit i gledat filmove  ili preko dvd koji ima usb tako da mi usb nije presudan vec slika i cijena

evo i ovaj mi je zapeo za oko dakle izmedju ta tri modela dal to valja sta ? http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/8789/full-hd-lcd-tv-mpeg4-samsung-le37c530/

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 22:42 (cikl0n).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Haahahahahah da ispilim :D da znas da mi je i to padalo na pamet nemoj dva puta rec :D al mislio sam stvarno do 4300 granica neka sta ja znam niko mi ne govori o ova dva modela sto sam naveo samsung i panasonic bitno mi je smo da nema tog ghostanja i da je slika DOBRA ne mora bit VRHUNSKA ko u tv od 20 000kn nego ono da je ok ad nije previse zrnata i te fore vi se bolje kuzite ja pojma nemam pa trazim savijet :D dobra ti ova sa pilanjem umro sam od smijeha :D

17 godina
neaktivan

Moja preporuka je LG LD465. Dobro opremljen (USB čita sve živo), solidna matrica i kontrast, jednostavno za 4000 kuna nema boljeg 37" LCD tejvoša.

Ja imam 32" i za sada sam zadovoljan. Prosto bi mi bilo žao da ga nisam kupio, a skoro sam uletio u LED samo za te novce nema full HD, tako da mi je draži ovaj što nije LED, ali je bar full HD.

16 godina

Moja preporuka je ovo :

http://www.ldsoft.biz/lg-lcd-tv-42ld650fullhdusb(mkv)100hzdlna-46664.aspx

Dvoumio sam se između njega i ld750 , ali sam na kraju ipak uzeo philipsa 7605h

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Decki hvala vam puno al masa,vas mi preporuca tv iznad sume za koju ja mogu izdvojit za kupovinu,a nitko mi jos ne rece kakvi su oni lcd, za koje sam postao linkove da mi kaze svoje misljenje o njima tj valja li to?
16 godina
neaktivan

Prijatelju ja bih ti preporučio Plazma TV, naime ja ga posjeduje kod sebe doma i oduševljen sam....sjena mala sitnica 3.580Kn

http://www.ldsoft.biz/lg-pdp-tv-42pj550-usb-(mkv)-47083.aspx 3.580KN

TV čita Video(MKV,Divix), Glazbu,Slike

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

LG 37ld450

LG u svakom slucaju jer najvise daje po principu ulozeno-dobijeno

Mozes ici i na jeftiniju opciju poput plazme ili jeftiniji lcd jer se bez problema mogu hakirat da gledas mkv/divx sa usba iako defaultno to ne podrzavaju.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koja je razlika izmedu plazme i lcd i led ??? 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice