Lcd toshiba

poruka: 8
|
čitano: 4.132
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Lcd toshiba

zanima me dali neko ima iskustva sa lcd marke TOSHIBA model 37BV700G.ZANIMA ME JER JE CIJENA POVOLJNA

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lcd toshiba

Toshibe za naše tržište su jako loše i dosta se kvare... 
Zato je i povoljan. 

0 0 hvala 0
15 godina
Lcd toshiba

Pozdrav!Da ne otvaram novu temu,imam LCD Toshibu 32LV933G sa ugrađenim media playerom.Neki dan sam pokušao otvoriti jedan film sa harda i izbacio mi je poruku "audio codec nije podržan",slika je bila odlična.Zanima me je li tko nadograđivao software?Da li bi time mogao dobiti i zvuk tog filma?Hvala!

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Lcd toshiba

Vjerovatno ti tv ne podrzava dts zvuk pa ga zato nemas...provjeri na kompu u kojem formatu je zvuk filma ako je dts onda ti nikakva nadogradnja nece pomoc.

15 godina
Lcd toshiba

Bio si u pravu,zvuk je u DTS formatu.Znači mogu ga pogledati samo preko PC-a ili nekog media playera?

0 0 hvala 0
16 godina
ja,vrba kaže...

Bio si u pravu,zvuk je u DTS formatu.Znači mogu ga pogledati samo preko PC-a ili nekog media playera?

- odgovor je uvjek isti, ili player koji podržava format-codec, ili konvertiranje u standard koji odgovara playeru. Ponekad je brže skinuti, ali uz današnje GPU konvertore to je posao od cca pola sata.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
Lcd toshiba

Konvertiranjem bih vjerojatno izgubio kvalitetu slike.

0 0 hvala 0
16 godina
ja,vrba kaže...

Konvertiranjem bih vjerojatno izgubio kvalitetu slike.

da. .... ili progooglati koji soft može to obaviti pametnije, ne dirati video stream (copy) uz konvert/downmix audia, možda AVISynth.. (nisam u tome da bi imao provjeren odgovor).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice