zanima me dali neko ima iskustva sa lcd marke TOSHIBA model 37BV700G.ZANIMA ME JER JE CIJENA POVOLJNA
Lcd toshiba
- poruka: 8
- |
- čitano: 4.132
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Toshibe za naše tržište su jako loše i dosta se kvare...
Zato je i povoljan.
Pozdrav!Da ne otvaram novu temu,imam LCD Toshibu 32LV933G sa ugrađenim media playerom.Neki dan sam pokušao otvoriti jedan film sa harda i izbacio mi je poruku "audio codec nije podržan",slika je bila odlična.Zanima me je li tko nadograđivao software?Da li bi time mogao dobiti i zvuk tog filma?Hvala!
Vjerovatno ti tv ne podrzava dts zvuk pa ga zato nemas...provjeri na kompu u kojem formatu je zvuk filma ako je dts onda ti nikakva nadogradnja nece pomoc.
Bio si u pravu,zvuk je u DTS formatu.Znači mogu ga pogledati samo preko PC-a ili nekog media playera?
Bio si u pravu,zvuk je u DTS formatu.Znači mogu ga pogledati samo preko PC-a ili nekog media playera?
- odgovor je uvjek isti, ili player koji podržava format-codec, ili konvertiranje u standard koji odgovara playeru. Ponekad je brže skinuti, ali uz današnje GPU konvertore to je posao od cca pola sata.
Konvertiranjem bih vjerojatno izgubio kvalitetu slike.
Konvertiranjem bih vjerojatno izgubio kvalitetu slike.
da. .... ili progooglati koji soft može to obaviti pametnije, ne dirati video stream (copy) uz konvert/downmix audia, možda AVISynth.. (nisam u tome da bi imao provjeren odgovor).