Pozdrav svima, ev nov sam na forumu i svaka cast kolko sam malo pogledal
odličan ste forum.
Eo ovako, kupujem LCD full HD do jedno 8 i po soma.
94cm.
Ja sam Izdvojio neke, pa ako bi zeljeli pogledat i rec mi koji su od tih najisplativiji za njihovu cijenu i ono sto "daju".
Naravno vi mozete dodat jos neke modele.
TV LCD PANASONIC TX-37LZ70P
Televizor LCD Toshiba 37X3030DG
LCD TV Samsung le37m86BD
LG LCD televizor 37LF65
P.S. Iskljucivo za Xbox360 i gledanje satelita (sport)
Hvala na odg.
LCD - FULL HD max do 8,500 kn
- poruka: 15
- |
- čitano: 8.878
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa od svega što si nabrojio,definitivno LG.
Neznam, on je po meni na zadnjem mjestu jer ima daleko manji kontrast nego ovi
Panasonic ili Toshiba.
Ako ti je cijena bitna, Panasonic, posto je samo 7300kn.
Evo ovo ti je moj LG 37 LF65, ma sve ti je to ok. Ja sam super zadovoljan ja sam ga platio 7000 kuna bio je 9800 u dućanu a , prijatelj mi tamo radi u ECOS-U pa mi je napravio popust na sedam. Ma sve je to super . http://img241.imageshack.us/my.php?image=slika064as5.jpg
Pri kupnji TV-a nemoj gledat specifikacije, sve je to samo pre.eravanje. Jedini nacin da vidis kakav je TV je otic u ducan i vidit sliku svojim ocima. Ali danas su sve te televizije (istog cjenovnog ranga) lila po kvaliteti prikaza, tako da ces bit prezadovoljan bilo kojim od navedenih.
Hvala svima na odgovorima;)
LG 37'LG5500 1080pHD TV,HDMI HDCP 16:9 + 1920x1080 YUV min. + 1080p 50/60/24Hz + Tuner HD MPEG4 50/60/24Hz + 1080p HD Tuner MPEG4 (cijena 6.500),LG32'5500 isto fullHD MPEG4.......
Ma svi oni davaju sliku vrlo sličnu, jedini problem je kolko će trajat TV.
Evo jučer bija u Technomaxa i baš mi se svidile boje na jednom Panasonicu koji još priko ima jedno staklo, mada su i na onome bez jako dobre, šta nebi moga reć za Philipsa serije mislim 7.
ma ja sam svoj kupio za 3000kn u konzumu 82cm je i odličan jeee 1600x1050 mu je reza am nemoj uzimati te skupe u ti fsxcxy ultimate bla bla bla trgovinama uzmi u konzumu imaju mogućnost otplate tog lcd-a na 6 pomoću kartice unit credit banke
ma ja sam svoj kupio za 3000kn u konzumu 82cm je i odličan jeee 1600x1050 mu je reza am nemoj uzimati te skupe u ti fsxcxy ultimate bla bla bla trgovinama uzmi u konzumu imaju mogućnost otplate tog lcd-a na 6 pomoću kartice unit credit banke
Bas si me dobro nasmijao
Jesi ti pogledao otkad je ta tema? ^^
Btw. u emmezeti kupovati tehnologiju? :S