B8 mi je daleko van buđeta...
Jedva sam nagovorio svoju financijsku direktoricu da se rastegnemo za Sony, tako da B8 ne dolazi u obzir.
Njoj je bitno da je TV lijep.... I crn... (nisam još rekao da nije Sony 100% crn, to ćemo prešutiti)
Ma sve jasno :D Ja želim Q8, a žena je i Q6 preskup :S tako da sve je jasno. HHEE.
Bit ćeš sigurno zadovoljan sa Sony-em svi ga hvale i kvaliteta slike je vrhunska. Možda ima malo veći input lag ali ništa drastično.
Što ti je brak i žena kad si muškarac više niti tv ne može kupit koji želi. Nepravile su robove od nas
Da, a bitno da je jučer žena rekla da je naručila 2 barske stolice koje nije uživo ni vidjela. I to je to :D 2 stolice 1200 kn, a za TV koji ćemo gledati i igrati PS na njemu i šta sve ne, smatra da je i 5000 kn sasvim dovoljno.
Da, ženska logika, nikad mi jasna nije bila, nisu niti druge žene izuzetak, svo smo više manje u istoj kaši. Ali ja se drugačije postavim ja samo kažem kupit ću novi tv, pa nek se buni koliko hoće. Mislim, ne bi to napravio da mi egzistencija ovisi o toj lovi, ali ovako mi se opće ne da objašnjavat i raspravljat , zašto i koliko košta, ionako njoj to nije bitno i ne bi skužila.
Vjerojatno i tvoj tv doživljava samo kao ukras u sobi u rangu tih stolaca i ne vidi potrebu da se potroše veliki novci na to.
Kad nešto donesem moja je već izdresirana pa samo kaže "Neću niti pitati koliko je koštalo" :)