Koji iptv izabrati?
- poruka: 335
- |
- čitano: 76.328
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
Pozdrav, može li mi netko molim vas poslati link za Megaott?
Ne znam zasto nebi radila ali eto ne radi mi ni preko tivimate ni preko televizo i pitao sam to ovdje u temu prije nekog vremena kad sam testirao megaott, lako se nade post.
I vidis i sam da je kinez napisao da ne podrzavaju tivimate, a zasto? Pitam ja vas sve
I vidis i sam da je kinez napisao da ne podrzavaju tivimate, a zasto? Pitam ja vas sve
Zato da se ne bi zaje*avao sa pružanjem podrške za 700 raznih iptv aplikacija. Lipo je napisao na početku da koristiš IPTV Smarters PRO.
Ne znam zasto nebi radila ali eto ne radi mi ni preko tivimate ni preko televizo i pitao sam to ovdje u temu prije nekog vremena kad sam testirao megaott, lako se nade post.
Pripazi na točnost linka liste.
Copy/paste http pretvori u https i eto...lista ne radi
Bez problema je odrađen test iste na tivimate
Zato da se ne bi zaje*avao sa pružanjem podrške za 700 raznih iptv aplikacija. Lipo je napisao na početku da koristiš IPTV Smarters PRO.
Tivimate nije 700 raznih iptv aplikacija nego je br. 1 iptv aplikacija, ako to nece podrzat onda ga nabijem na onu stvar.
Podrzava srot aplikacije ali ne podrzava najbolju.
I sta sad mi koji smo platili lifetime licencu za tivimate da bi uzivali i da to sve izgleda kako treba, mi smo budale.
Jebo to, necu se ciganit s ovakvim kompromisima zbog 3e razlike mjesecno.
Tivimate nije 700 raznih iptv aplikacija nego je br. 1 iptv aplikacija, ako to nece podrzat onda ga nabijem na onu stvar.
Podrzava srot aplikacije ali ne podrzava najbolju.
I sta sad mi koji smo platili lifetime licencu za tivimate da bi uzivali i da to sve izgleda kako treba, mi smo budale.
Jebo to, necu se ciganit s ovakvim kompromisima zbog 3e razlike mjesecno.
Tivimate kolilo znam radi samo na Androidu dok neke druge aplikacije su dostupne na svim platformama. I to igra ulogu. Pun k ljudi danas koristi samo native TV aplikacije zbog jednostavnosti i zbog toga što imaš sve na jednom mjestu bez potrebe za vanjskim TV boxom.
I za to ima rješenje ako znaš što ti treba.
Ja osim tva sa androidom imam i LG koji ima webos.
Aplikacije koje su tamo dostupne su katastrofa, a jednostavno se to riješi firestickom koji opet ima hrpu prednosti u odnosu na webos.
Tivimate je kako je već spomenuto najbolji i kad jednom vidiš kako radi ne pada ti na pamet vraćati se na druge aplikacije.
Aplikacije koje su tamo dostupne su katastrofa, a jednostavno se to riješi firestickom koji opet ima hrpu prednosti u odnosu na webos.
Tivimate je kako je već spomenuto najbolji i kad jednom vidiš kako radi ne pada ti na pamet vraćati se na druge aplikacije.
Sfvip je odlična za windowse, samo se mora paziti da se ne skida s github-a da se ne pokupi virus.
Doslovno prva stvar kad utipkaš u google '' iptv smarters pro ''
Takvu kombinaciju i ja imam na hisense tv, odlican tv za smijesne novce sa srot vidaa os.
Firestick 4k max + tivimate uparen sa kvalitetnom iptv listom.
Nema tog gosta koji je bio kod mene a da se nije zagrijo kad je vidio kako to izgleda i radi.
Preporuci drug kakav dobar iptv moze i privatno
Malo offtopic...
Koji Hisense imaš?
Napajaš Firestick njegovim napajanjem ili sa USB-a Tv-?
Tako sam i ja uzeo jeftinog kineza, trazim max sport ono neki bugarski, nakraju san uzeja bembaru da mogu pogledati hajduka.
ja sam uzeo na alibabi za 17e i ima sve arene,sport klub,maxsport td.
Malo offtopic...
Koji Hisense imaš?
Napajaš Firestick njegovim napajanjem ili sa USB-a Tv-?
65A7KQ.
Moze se napajat sa usb-a od tv al kad ugasis tv onda se gasi i firestick i treba mu iduci put pol minute da digne sustav.
Ako ga spojis na usb punjac u struju onda se nikad ne gasi i odma imas spremno sve.
Makar, imam spojenu led traku oko tv na njegov usb i kad ugasim tv traka i dalje svijetli. Moguce da taj tv daje struju na usb portove cak i dok je ugasen, moro bi testirat.
https://modyolo.com/ott-navigator-iptv.html
Ott navigator aplikacija sa otključanim premium funkcijama....radi i na mobu, tabletu, TV-u....VOD puno bolje funkcionira nego na tivimate
Pozdrav, može li mi netko molim vas poslati link za Megaott?
Da li je zabranjeno imati iptv mislim da li ga je koristiti ga ilegalno. Sad mislim uzeti neki od 12 eur mjesečno pa kod plaćanja se vidi da sam uplatio toj x osobi. Mogu li dobiti neku kaznu i je li je itko dobio ?
Mogao bi ovaj uskoro uzeti djeluje ok za 12eur jedino gdje naći daljinski za x96 ovaj se negdje izgubio nigdje ga a mob nema infra red..
Molim link za Mega OTT. Inače koristim Cable Guy i nisu loši za cijenu koju daju.
koji si uzeo na alibabi? može link
koji si uzeo na alibabi? može link
nije vise dostupno izbrisali su oglas,ali mozes naci neki i dobiti probu na 24h
Koji box uzeti za Iptv služio bi isključivo za gledanje TV a ništa drugo..evo na temu x960 Android 10 dodje 32 eura