Euro08 na HRT-u, MPEG-2 ili MPEG-4?

poruka: 7
|
čitano: 5.796
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Znam da je ta tema detaljno obrađena u svibanjskom Bug-u no kako HRT svaki dan izjavljuje svašta nešto i kako je promjenjen ravnatelj HTV-a zanima me hoće li nadolazeći Euro08 biti prikazan u MPEG-2 ili MPEG-4 formatu kompresije i ako bi bio prikazan u MPEG-2 dali bi mogao primati signal u Novom Zagrebu. Hvala

Pauk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako bude, bit će u MPEG4 (H.264) formatu i na području novog zagreba ćeš moći primati signal bez beda

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Euro08 na HRT-u, MPEG-2 ili MPEG-4?
Signal u MPEG-4 formatu će ići sa svih DVB-T odašiljača u HR (Zagreb, Osijek, Rijeka, Split) i moći će se gledati Euro 08

(čitao sam intervju jedan na netu jučer, da me ubiješ ne znam više naći di je to)
17 godina
neaktivan

ja imam dvb-t receiver sa mpeg2 kompresijom.da li mogu onda bez beda gledati signal sa mpeg4 kompresijom uz smanjenu kvalitetu ili ne mogu?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Euro08 na HRT-u, MPEG-2 ili MPEG-4?
james_ri kaže...

ja imam dvb-t receiver sa mpeg2 kompresijom.da li mogu onda bez beda gledati signal sa mpeg4 kompresijom uz smanjenu kvalitetu ili ne mogu?

Pročitaj ovo:

17 godina
neaktivan

Kupio sam televizor sa MPEG-4 i u Novom Zagrebu ne mogu vidjeti niti jedan program. Ima li kakvih adaptera ili rješenja?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Euro08 na HRT-u, MPEG-2 ili MPEG-4?
žaki kaže...

Kupio sam televizor sa MPEG-4 i u Novom Zagrebu ne mogu vidjeti niti jedan program. Ima li kakvih adaptera ili rješenja?

A cuj nemaš kaj nit gledat kod nas u MPEG4, osim onih pokusnih HTV glupandarija bezveznih jedino ak uloviš Slovence onda da no nit oni nemaju bajni program tak da ništ ne gubiš zapravo.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice