Znam da je ta tema detaljno obrađena u svibanjskom Bug-u no kako HRT svaki dan izjavljuje svašta nešto i kako je promjenjen ravnatelj HTV-a zanima me hoće li nadolazeći Euro08 biti prikazan u MPEG-2 ili MPEG-4 formatu kompresije i ako bi bio prikazan u MPEG-2 dali bi mogao primati signal u Novom Zagrebu. Hvala
Euro08 na HRT-u, MPEG-2 ili MPEG-4?
- poruka: 7
- |
- čitano: 5.796
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako bude, bit će u MPEG4 (H.264) formatu i na području novog zagreba ćeš moći primati signal bez beda
(čitao sam intervju jedan na netu jučer, da me ubiješ ne znam više naći di je to)
ja imam dvb-t receiver sa mpeg2 kompresijom.da li mogu onda bez beda gledati signal sa mpeg4 kompresijom uz smanjenu kvalitetu ili ne mogu?
ja imam dvb-t receiver sa mpeg2 kompresijom.da li mogu onda bez beda gledati signal sa mpeg4 kompresijom uz smanjenu kvalitetu ili ne mogu?
Kupio sam televizor sa MPEG-4 i u Novom Zagrebu ne mogu vidjeti niti jedan program. Ima li kakvih adaptera ili rješenja?
Kupio sam televizor sa MPEG-4 i u Novom Zagrebu ne mogu vidjeti niti jedan program. Ima li kakvih adaptera ili rješenja?
A cuj nemaš kaj nit gledat kod nas u MPEG4, osim onih pokusnih HTV glupandarija bezveznih jedino ak uloviš Slovence onda da no nit oni nemaju bajni program tak da ništ ne gubiš zapravo.