Digital tv priko kompa

poruka: 8
|
čitano: 4.631
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Digital tv priko kompa

pozdrav

zanima me ovaj prijelazak na digitalno doba,trenutno sad hvatam 9 kanala i 1 radio stanicu priko tv,da bi piješao na digitalno dali ću morati kupiti novu antenu i naravno trebat će mi resiver i šta još.

Pošto vidim da je dosta toga skupo nebi kupovao neki glupi resiver priko kojega neću moći snimati programe itd.. ja sam skonta da staro računalo spojim na tv da mi ono bude resiver dali je to moguće kakav će mi program trebati

stjepwan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Digital tv priko kompa

Ti oces spojit komp na televizor (ok) al treba ti dvb-tv kartica koja ti košta isto kao reciver a antenu možeš stavit običnu riblju kost i hvatat ces sve. Pazi ako vec imas tv karticu u kompu ona mora podržavati digitalni signal nesmje bit analogna.

Bolje ti je da imas samo reciver spajanje kartica-kompjuter-televizor je komplicirano a isto košta.

Evo ti link jedne takve kartice http://www.gigabyte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ProductID=3277&ProductName=E8000

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 0:55 (zeroname).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Digital tv priko kompa

imam već tv karticu jetway misli da je analogna kupio sam je prije 6,7 god .

mislo sam da prođem jeftinije oš vraga .

a šta mi tiriba da ba bi na telku spoio  tj kako da vidim ima li mi tv resiver kupio sam je prije 2 god

stjepwan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Digital tv priko kompa

Spajanje televizora i kompa zaboravi preskupo je kupi dvb-tv reciver koji ima usb i to je to košta oko 250 kn -75 ako imaš kupon.

0 0 hvala 0
17 godina
Digital tv priko kompa

Koji TV imaš?

Mislim da obični televizori ne mogu hvatati radio.

Ako imaš LCD ili plazmu, vjerojatno ti i ima ugrađeni digitalni tv-tuner tj onda ti ne treba ništ dodatno...

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Digital tv priko kompa
doma sam iznad svetog duha(kvart) instaliro sam kod roditelja DVB-T 120 vivax ulovio je HRT1,HRT2,NOVU,RTL. slike su super s obzirom na sto kn MEĐUTIM ulovio je SLO1,SLO2,SLO3,A KANAL,TV PIKA,NOVO MESTO  ali ih ne OTVARA piše što je trenutno na programu ali ne otvara   TV JE OBIĆAN . MOJ samsung-led full HD TOsve otvara ,pa me zanima da li to ovisi o DVB-tu ili tv-u ili o jednom i drugom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Digital tv priko kompa
modric69 kaže...
doma sam iznad svetog duha(kvart) instaliro sam kod roditelja DVB-T 120 vivax ulovio je HRT1,HRT2,NOVU,RTL. slike su super s obzirom na sto kn MEĐUTIM ulovio je SLO1,SLO2,SLO3,A KANAL,TV PIKA,NOVO MESTO  ali ih ne OTVARA piše što je trenutno na programu ali ne otvara   TV JE OBIĆAN . MOJ samsung-led full HD TOsve otvara ,pa me zanima da li to ovisi o DVB-tu ili tv-u ili o jednom i drugom

taj vivax koji si instaliro je MPEG2 zato samo mozes zvuk kod sluvenije cuti ne vidis sliku jer oni su iskljucivo na MPEG4, a ti izgleda da imas u svojem TV-u mpeg4 receiver

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
Digital tv priko kompa

čemu služi FIF datoteka u snimljenom materijalu sa TV karticom TerraTec? 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice