Bok forumaši :)
Novi na forumu, ne vidjeh temu "predstavite se" i slično, pa da odmah udarim sa pitanjem.
Prošle godine preselih u Kanadu, i tako uzeh TV skupa sa internetom a kad ono mila majko, koje razočaranje.
Kao prvo, ponuda programa nikakva, sve živo se treba nadoplatit, i ako želite solidan set programa tv pretplata uredno premašuje 100 CAD.
Reklame, ma hrvatska je blažena po pitanju reklama, neki dan sam gledao Lord of the Rings, ovdje taj film traje cca 5 sati. Doslovno ubijaju sa reklamama.
Već neko vrijemepikiram kupiti nekakav android tv box, ali u navali kojekakvih proizvođača, nemam ni najblažu predodžbu o tome što bih trebao uzeti.
Budžetom sam ograničen na ajmo reći 200CAD, no ako bi se isplatilo dati koji dolar više, mogu se rastegnuti.
Ono što je mandatorno je da uređaj dobro radi preko wi-fi veze (imam 50 mBit pa sa brzinom nebi trebalo biti problema), da ima utor za klasični kabel, barem 2 usb utora da mogu prištekati miš i tipkvnicu, te da podržava instalaciju programa sa google play-a bez da ga moram prethodno rootati i gubiti 2 dana samo da ga natjeram da radi kako treba sa Kodi-jem i Popcorn Time-om.
Gledao sam one MYGICA 1800E, onda neke mini neo x8 i slično, ali ja stvarno neznam što bih uzeo od svega toga a da mi ne zadaje glavobolje i da nemoram stalno prčkati po njemu.
Radim po 12-15 sati svaki dan i jednsotavno nemam vremena čačkati još i po tome.
Eto pa hvala unaprijed svima na odgovorima :)