- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebaju oni nadogradit Telemach aplikaciju i portal jer katastrofalno rade. Gotovo sve mogućnosti koje je imao Moj Tele2 fale u Telemachu, a aplikacija se neprekidno ruši.
do ljeta se sam obnavljao neograniceni internet. u medjuvremenu sam koristio bonbon i sad bih se vratio na telac, no izgleda da nista od toga
Ovo je čisti užas, 5 dana već ne mogu normalno zvati i primati razgovore, a o internetu da ne pričam.Stvarno ne znam kako sebi mogu dopustiti da im 5 dana usluge ne rade, očito žele otjerati jedan dio korisnika ili šta, dokazat da su nesposobni?
Na aplikaciji sam dobio dva računa za kolovoz, zovem ih prije dva dana, kaže do sutra ujutro će biti riješeno, dan poslije ih zovem i opet ista stvar. Ili namjerno rade ili su stvarno nesposobni.
A1 i HT ovo ne mogu sebi ni dozvoliti šta ovi rade. Katastrofa...
Frend prekjučer nije nikog mogao zvati, čak ni SZK. Ja danas skužim da imam 8,5 gb bonusa, a za vikend sam imao blizu 11 gb. Bonus mi se nije mogao trošiti jer mi se mb troše iz smart tarife koja je aktivna od 26.8.
Ako nakon svega ovoga ne daju svakom korisniku bar 10 gb interneta gratis, onda nek se lagano nose. I ovak će se nosit jer čim potrošim bonuse idem u tomato jer jedini imaju kolko tolko normalne tarife
Je, bilo je problema s doplatom bonom. Ja sam doplatio u nedjelju 5.9., a stanje računa mi je ostalo isto. Još sam sam sebi bio glup jer nisam napravio screenshot prethodnog stanje prije uplate (za kontrolu) nakon što sam pročitao da imaju probleme. Jučer je isto bilo staro stanje računa. Danas je ipak novo stanje računa s uključenom doplatom bonom od nedjelje.
A aplikaciji se ne može aktivirati paket / tarifa. Piše da dolazi do pogreške. I tako je danima.
Ovo s doplatom bona je već meni par mjeseci, ako ne i duže. Rijetko kad mi prođe iz prve. I onda kad prođe, novci sjednu nakon ne znam kolko. Mail o potvrdi kupnje mi je nekad dolazio istog trena, a otkad je telemach u igri, dolazi mi nakon par sati, a nekad i nakon par dana.
Meni se čini da oni mijenjaju kompletan sustav provjere i aktivacije usluga; da se ne radi o običnoj nadogradnji.
Definitivno nesto prckaju jer danas mi se na tipa 2,3 sekunde upalio 5G. Taman sam bio u tramvaju na Mostu mladosti..
A meni se 2-3 puta skroz izgubila veza, wapp poruku nisam mogao poslati.
Nešto sigurno prčkaju po mreži, no bilo bi onda ok da barem pošalju neki sms tipa "ispričavamo se za moguće poteškoće u korištenju usluga zbog toga i toga"
Baš me zanima koje će im bit opravdanje i kak misle nadoknadit izgubljeno. Jedva čekam njihov odgovor koji se vjerojatno neće tak skoro desit
možeš, ja sam se prebacio sa tele 2 na bonbon, mislim da moraš zahtjev slati za mrežu na koju želiš prenijeti broj.
Sveti Duh(Črnomerec)
Probao jučer par puta zvati, ne krene ni zvonit već me izbaci. Isti problem kolega imao u nedjelju. Dakle trenutno je lutrija dobit i SZK, a kamoli očekivat od njih bilo kakav normalan odgovor
Ja sam sada probao i meni radi bez problema. Nakon što sam tri puta odslušao automat, došao sam do agenta.
p.s. Sad vidim da mi je nestalo i oko 50 kn bonusa
p.s. Sad vidim da mi je nestalo i oko 50 kn bonusa
Samo sam probao da vidim da li se može doći do agenta i može se.
Ja i dalje nemam nikakvih problema osim s provjerom potrošnje. Telemach aplikacija kaže da nisam potrošio ni MB iz tarifa, a koristio sam internet.
Evo danas u podne jedan test. Povećali su brzinu, iz SZK rekli su da se pripremaju za 5G.
Aplikacija im još uvijek ne valja tj. ne radi kako treba.
Očito sad počeli puštato brzine veće od 150Mbps na 4G+ to su i prije više od godinu dana mogli pustiti imali su na tornjevima po dvije i tri frekvencije. A 5G kod telemaha ko zna....