Procjena konfiguracije pred prodaju ???

poruka: 10
|
čitano: 2.498
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

eo zanima me otprilike koliko bih mogao tražiti za ovu konfiguraciju jer sam prestao se igrati na kompu i tak da mi je dosta neki laptop za forume i filmove te bi ovo mozda prodao pa da se posavjetujem ...

Processor:    
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ (2 CPUs), ~3.2GHz
Memory:    
6144MB RAM
Hard Drive:    
409 GB Total(dva diska ,jedan od 160 i drugi od 250 gb )
Video Card:    

NVIDIA GeForce GTX 260 896mb         http://www.tweaktown.com/reviews/1544/gigabyte_geforce_gtx_260_graphics_card/index.html

Monitor:    
s-viev 22" built in speakers
Sound Card:    
Speakers (High Definition Audio Device)
Keyboard:    
Samsung Pleomax Stylisch Slim Keyboard Black [PKB-5400]
Mouse:    
                    http://www.makromedia.info/genius-ergo-525-laser-gaming-mis-u-p.html
Operating System:    
Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
Motherboard:    
GA-MA790X-DS4
Computer Case:    
                       http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001159&id=C_00001165&name=M5&ovid
procesorski cooler :
zalman nvidia                http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=1958
napajanje :
chieftek 650w
lg dvd/rw  przilice dva komada
ugrađeni čitač kartica

znači svega ima , računalo sve dobro podnosi sto se igara i obrade zvuka tiče(fl 8,steinberg),ali nije pretjerivano (ipak imam 27 god i slabo sam se igrao a i  nestignem od posla)
računalo je redovno odrzavano,cisceno,da nekazem skoro ko novo , u slučaju prodaje instaliram čistu sedmicu x64,znači dolazi sa operativnim sustavom...       

pa eto koliko bi to danas vrijedilo ....

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A OS je original?

Death walks behind you.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

gle mene samo zanima za koliko bih ja to mogao prodati,a sustav je skinut sa microsoftove stranice i od njih kupljen key, pa bi se moglo reci da je original...

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Po mojoj slobodnoj procjeni oko 4k kuna a i zavisi šta ima garanciju koliko je staro

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

osobno sam sastavljao konfu,komponentu po komponentu i sve u kompletu je staro u krugu godinu dana,.... a sto se tice cijene i razmisljao sam tako ,oko 3.5-4 k   kuna....  pa me zanimalo dali mogu toliko dobiti....  jer onda bi to samo proslijedio da za te pare ,uz mozda nadoplatu uzmem neki posteni laptop i neki prijenosni hard jer mi je ionako to samo za net  i filmove,igre i ako budu,bit ce nesto tipa mahjong i sl. za zenu .....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa tak zavisi jel poznaš tog kom prodaješ ak ga neznaš nedaj za manje od 4k kuna jel ipak nije to mašina za bacit

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

2600-2800 kuna bez windowsa...

Žac

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

2000 kn

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Procjena konfiguracije pred prodaju ???
the economist kaže...

2000 kn

vidi se da si ekonomist... po cem si ti zakljucio 2000 kuna smao graf i monitor dodu 2k

X
16 godina
neaktivan

predvidio sam jako dobru grafu i napajanje, moje isprike... dakle ispod 2500 kn ne bih ni prodavao da sam na autorovom mjestu

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice