Postovavanje...Ja sam tjeo pitati ako znate sta bi mogao biti problem,,u vezi zvuka,meni se u pozadini cuje kao neka frenkvencija onako zuji tiho u pozadini, kada upalim neki program sto ima zvuka...nervira me to...a zvucna nije probo sam staviti zvucnu karticu u drugi komp i tamo je sve normalno..Pa et ako netko zna ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci nezna nitko ??
Testiraj sa nekim drugim zvučnicima.
jesam...i sluske..i dva tri zvucnika i pojacala sve sam probo i djabe... cito sam da moze biti radi sto stvari.... najveci uzrok napajanje..sada nezz
Znaci cujes tu frekvenciju i na slusalicama i na drugim zvucnicima?
pda...bilo sta da spojim cujem..
Do softwera je sigurno. Odi u postavke za zvuk, ak imas drivere za zvucnu odi na te postavke i pogledaj sve opcije, igraj se i trebalo ti se sredit. Ako imas opciju da vratis na default, vrati.
Problem svakako osim softvera moze biti i hardverski. Kod zvucnika koji napajanje imaju rijeseno putem USB-a na nekim plocama javljao ovakav problem. Jesi probao u svoju konfiguraciju ugraditi drugu zvucnu?, ako nisi za pocetak probaj, tesko je reci koja komponenta ali moj savjet je ukoliko je sa softverske strane sve u redu nakon zvucne probaj sa drugim napajanjem.
Ne čitaš. Rekao je da je probao i slušalice i par drugih zvučnika, a zvučnu je testirao kod prijatelja i tamo nije bilo nikave frekvencije, što znači da problem jedino može bit samo softverski.
pda..reko sam da sam probavao zvucnu..zvucna radi,,,onda idem malo to cackati traziti da vidim jer mogu sta naci.. bar da je tako sto mislis da nije neki veci problem ;)