Problem sa PC

poruka: 2
|
čitano: 617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa PC

prvo da vas pozdravim sve i odmah prijedjem na moj problem

ovako imam pc koji radi par dana ili neko vrijeme znaci nema odredjenog vremena, problem je u tome sto se ugasi sam ili ako ga ja restartujem nemogu ga odmah upaliti,ili se upali i radi par sekundi dize windows pa se ugasi i sve tako,kad ga nemogu vise upaliti ostavim ga neko vrijeme iskljucenog iz struje i onda opet proradi i radi tako neko vrijeme pa opet isti problemi kao sto sam i napisao,da li je netko imao slicnih problema ili isto takvih ili mozda netko zna kak bih to rijesio,da napomenem jos temperature su ok u granicama normale,sa drugim sam napajanjem probao i opet isto,memorije testirane hdd isto tako,power gumb i reset isto testirano sve ok moja je sumnja na maticnu plocu sta vi mislite hvala svima unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa PC
zafrkani kaže...

prvo da vas pozdravim sve i odmah prijedjem na moj problem

ovako imam pc koji radi par dana ili neko vrijeme znaci nema odredjenog vremena, problem je u tome sto se ugasi sam ili ako ga ja restartujem nemogu ga odmah upaliti,ili se upali i radi par sekundi dize windows pa se ugasi i sve tako,kad ga nemogu vise upaliti ostavim ga neko vrijeme iskljucenog iz struje i onda opet proradi i radi tako neko vrijeme pa opet isti problemi kao sto sam i napisao,da li je netko imao slicnih problema ili isto takvih ili mozda netko zna kak bih to rijesio,da napomenem jos temperature su ok u granicama normale,sa drugim sam napajanjem probao i opet isto,memorije testirane hdd isto tako,power gumb i reset isto testirano sve ok moja je sumnja na maticnu plocu sta vi mislite hvala svima unaprijed

hmmm..... mislim da bi trebao promijeniti termalnu pastu, pa onda usput i provjeri jer ima prasine (nema veze sto su temp. u granici normale), ako nece onda obori windows i stavi ponovo novi win., ako nece ni tako, probaj zamijenit drugo napajanje, ako nece ni tako mozda je crkla koja ram plocica, pa jednu izvadi i tako isprobavaj, ako nece ni to, e onda nezz :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice