Pitanja u vezi konfikuracije

poruka: 14
|
čitano: 1.745
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo ovako imam 2 kompa i sad u jednom je maticna P4SP-MX a u drugom je A7S8X-MX..a sad neznam koja je bolja onda i u jednom je procesor 2.80 a u jedom 1.96 (odprilike) ja bi htio složit bolji komp.jednostavno....pa vas pitam ako je to moguce a da nista ne crkne...heheh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako ja dobro shvaćam ti na jednoj matičnoj imaš procesor od 1,9GHz a na drugoj od 2,8GHz i želiš zamijeniti procesore ???

koliko vidim drugi su socket tako da to neće biti moguće (osim ako nema neka iznimka za koju ja nisam čuo)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 17:59 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pitanja u vezi konfikuracije

nebi zamjenio procesore nego bi tu bolju maticnu koristio

15 godina
neaktivan
Pajdo56 kaže...

pa reci nam točan naziv procesora kojeg imaš..

ali ako koristiš taj proc na jednoj od ove dvije matične koje si nabrojao nećeš moći staviti na onu "bolju" (koja god bila od te dvije) jer su različit socket

i kakve veze u svoj toj priči ima onaj procesor od 1,96GHz ???

16 godina
neaktivan

prema specifikacijama P4SP-MX i A7S8X-MX ne vidim neke razlike. i jedna i druga ploča su skromnih mogućnosti i zastarjele, a prebacivanje komponenata ti ne bi donijelo ništa.

najbolje da si zadržaiš ovu ploču na kojoj je jači procesor, prodaš ovu drugu konfiguraciju i za to lovu si kupiš još rama, svježe instaliraš windowse i to je to.

i pajdo, piše se konfiguracija  Namigiva

edit: ako ti trebaju podaci o konfiguraciji instaliraj si speccy da vidiš koje komponente imaš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 18:04 (robisierra92).
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Pajdo56 kaže...

pa reci nam točan naziv procesora kojeg imaš..

ali ako koristiš taj proc na jednoj od ove dvije matične koje si nabrojao nećeš moći staviti na onu "bolju" (koja god bila od te dvije) jer su različit socket

i kakve veze u svoj toj priči ima onaj procesor od 1,96GHz ???

dobro nema veze...možeš mi samo reci koja je bolja maticna P4SP-MX ili A7S8-MX ????

16 godina
neaktivan

bolja je P4SP-MX

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

prema specifikacijama P4SP-MX i A7S8X-MX ne vidim neke razlike. i jedna i druga ploča su skromnih mogućnosti i zastarjele, a prebacivanje komponenata ti ne bi donijelo ništa.

najbolje da si zadržaiš ovu ploču na kojoj je jači procesor, prodaš ovu drugu konfiguraciju i za to lovu si kupiš još rama, svježe instaliraš windowse i to je to.

i pajdo, piše se konfiguracija Namigiva

koliko vidim da je jedna socket A a druga socket 478,što je najgore socket A je za amd-ove procesore a socket 478 za intelove

tako da nikakva zamjena matičnih,procesora ili čega već nije moguća

NIJE BITNO KOJA JE BOLJA KAD ONAJ PROCESOR OD 2,8GHZ NE MOŽEŠ STAVITI NA DRUGU MATIČNU 

jedini način da staviš bolju matičnu jest da si kupiš novu,ove 2 matične su potpuno različte (jedna podržava intelove druga amd-ove procesore)tako da se ne mogu uspoređivati

ne možeš jednu staviti umjesto druge i obrnuto

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 18:09 (patch123).
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

i pajdo, piše se konfiguracija Namigiva

edit: ako ti trebaju podaci o konfiguraciji instaliraj si speccy da vidiš koje komponente imaš.

heheheh..hvala...znam da se pise konfiguracija...ali ako negdje vidis mene na pisem naci ces puuuno grešaka

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

NIJE BITNO KOJA JE BOLJA KAD ONAJ PROCESOR OD 2,8GHZ NE MOŽEŠ STAVITI NA DRUGU MATIČNU

slažem se, te dvije ploče ne mogu "kombinirati" procesore. osim toga, ne vidim neke extra razlike..zadrži ovu koja ima jači procesor i na nju stavi još rama.

15 godina
neaktivan

ok....hvala svima..tako cu i napraavit!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i jos jedno pitanje jeli ova maticna P4SP-MX podržava ono da mogu upravljati kompom sa daljinskim???? jer to imam ugrađeno na ovoj drugoj maticnoj (spojeno)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

čini se da ne, tamo gore sam dao u onom postu njene specifikacije, ali ne vidim da se tako nešto spominje.

15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

čini se da ne, tamo gore sam dao u onom postu njene specifikacije, ali ne vidim da se tako nešto spominje.

ah šteta :(((

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice