Pozdrav, kao sta naslov govori kupujem novi kompjuter i odlucio sam se izdvojiti do 25k kn za njega. Kompjuter koristim praktički za sve, obrađivanje fotografija u photoshopu, rada u dreamweaveru i ostalim programima, te svakodnevnog igranja igrica.
Odabrao sam par komponenata do sada i trebao bi i mišljenje o njima dali to ugraditi u komjuter ili ne. I pomoc za ostale djelove koje jos nisam odlucio kao npr grafička kartica.
Do sada odabrane komponente, može i zamjena za nešto bolje ako moze stati u tu cijenu :
SSD - Crucial M4 SSD 128gb - 1699kn ( nisam odabrao HDD no sto veci kapacitet i brzinu to bolje, a na SSD bi mi bili instalirani programi poput ps, te svi ostali koje najčešče koristim, i naravno W7 Ultimate )
Intel® Core™ i7-3930K
Asus X79 Rampage IV Formula ROG
Jednino napomena za grafičku karticu ili vise njih je da zelim da bude od NVidie, sad neznam jel najbolje 1x Geforce GTX 590, ili 2x ako to dopušta cijena koju bi ulozio u sve, ili npr 3x il 4x GTX 580...
Periferiju ne trebam, imam Razerov miš te logitechovu tipkovnicu, te Logitech z5500 thx zvučnike i Dellov monitor od 28incha.
Puno hvala na korisnim savjetima, a savjete za to koliko trošim koliko nebi trebao trošiti ne trebam jer svako ima svoje granice, a ovo su moje.
HVALA