Moj pc problem

poruka: 16
|
čitano: 2.522
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Moj pc problem

imam ovaj pc iz moj pc i imam problem:

kad slušam muziku ili sam na youtubu ili u meniju igrice(ne kad ju igram) ili kad nešta skidam s interneta ili u normalnom radu komp zašteka miš ne reagira,CTRL+ALT+DELETE ne reagira i moram ga rastartat,probao sam i zaključati procesor i otključati procesor i ISTA stvar se događa šta bi bio problem

Jedino mogu uključiti caps lock,num lock i scrlk(vidim lampicu na tipkovnici kad ga uključim),ali miš ne svijetli !

OS Windows 7 64 bit

ako moože što prije bilo kakav odgovor hitno mi je.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Moj pc problem
Jughead kaže...

kad slušam muziku ili sam na youtubu ili u meniju igrice(ne kad ju igram) ili kad nešta skidam s interneta ili u normalnom radu komp zašteka miš ne reagira,CTRL+ALT+DELETE ne reagira i moram ga rastartat,probao sam i zaključati procesor i otključati procesor i ISTA stvar se događa šta bi bio problem

Jedino mogu uključiti caps lock,num lock i scrlk(vidim lampicu na tipkovnici kad ga uključim),ali miš ne svijetli !

OS Windows 7 64 bit

Mozda je to zbog virusa

dzix
15 godina
neaktivan
Moj pc problem

nezz još netko

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Jughead kaže...

OS Windows 7 64 bit

Kaj si probal? Iznenađen

Ovo ti je najvjerovatnije zbog virusa...poskeniraj MBAM-om i probaj s drugim mišem u drugom portu(ako je usb)...

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan
bobica257 kaže...
Jughead kaže...

OS Windows 7 64 bit

Kaj si probal? Iznenađen

Ovo ti je najvjerovatnije zbog virusa...poskeniraj MBAM-om i probaj s drugim mišem u drugom portu(ako je usb)...

evo skenirao sam cijeli komp s AVG-om i nema virusa

Miš je usb

16 godina
neaktivan
Moj pc problem

rekao ti je čovjek da isključiš prisutnost malwarea,pa ga još skeniraj s mbam-om
brza provjera, 5 min posla
pa onda dalje s dijagnostikom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
seneka kaže...

rekao ti je čovjek da isključiš prisutnost malwarea,pa ga još skeniraj s mbam-om

kaj je malwarea

17 godina
neaktivan
Jughead kaže...
seneka kaže...

kaj je malwarea

kaj je zakljucavanje procesora i otkljucavanje.

malwarea je mnozina od malware ;).

Skini malwarebytes pa sa njim preskeniraj.

It's so deep how can you be so shallow
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 15:01 (dejson).
16 godina
neaktivan
Jughead kaže...

kaj je malwarea

maliciozni softver,zločesti programi - koji kad ih pokupiš, ili ti netko namjerno pošalje, naprave štetu,ili rade probleme na kompu

15 godina
neaktivan
seneka kaže...
Jughead kaže...

kaj je malwarea

maliciozni softver,zločesti programi - koji kad ih pokupiš, ili ti netko namjerno pošalje, naprave štetu,ili rade probleme na kompu

gdje to mogu isključiti

16 godina
neaktivan
Jughead kaže...

gdje to mogu isključiti

no malware je virus..nemoraš ništa isključivati,tim se bavi antivirus i ovaj skener/čistač,s kojim možeš napraviti brzu provjeru,skini ga odavde, kad ti ponudi save file, ti ga spremi ,nađi ga u downloads ili gdje ćeš već spremiti taj instalacijski file ,klikni dvaput na njega,instaliraj i stavi na hrvatski jezik
kad ga instaliraš,ili bilo koji drugi program,ako ti nudi pride neki toolbar,ask,yahoo ili slično,s tog makni kvačice,to ti ne treba
pokreni ga:
klikni gore na nadogradnju i kad uzme novu definiciju, klikni na provjeru ,pa na brzu provjeru
on će provjeriti da li imaš viruse na kompu koje je eventualno propustio prepoznati avg,tvoj antivirusni program
drži ga na kompu i jednom tjedno si napravi takvu brzu provjeru,prije tog uzmi nadogradnju iliti update
ako nešto nađe i traži restart računala da bi uspješno uklonio viruse,tako napravi
program je besplatan
kad imaš neki problem na kompu,a on se pojavi iznenada,ako nije kvar na samom računalu tj hardveru,probleme mogu izazvati virusi/malwarei
taj programčić služi za tu provjeru

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 16:04 (seneka).
15 godina
neaktivan
seneka kaže...
Jughead kaže...

gdje to mogu isključiti

no malware je virus..nemoraš ništa isključivati,tim se bavi antivirus i ovaj skener/čistač,s kojim možeš napraviti brzu provjeru,skini ga odavde, kad ti ponudi save file, ti ga spremi ,nađi ga u downloads ili gdje ćeš već spremiti taj instalacijski file ,klikni dvaput na njega,instaliraj i stavi na hrvatski jezik
kad ga instaliraš,ili bilo koji drugi program,ako ti nudi pride neki toolbar,ask,yahoo ili slično,s tog makni kvačice,to ti ne treba
pokreni ga:
klikni gore na nadogradnju i kad uzme novu definiciju, klikni na provjeru ,pa na brzu provjeru
on će provjeriti da li imaš viruse na kompu koje je eventualno propustio prepoznati avg,tvoj antivirusni program
drži ga na kompu i jednom tjedno si napravi takvu brzu provjeru,prije tog uzmi nadogradnju iliti update
ako nešto nađe i traži restart računala da bi uspješno uklonio viruse,tako napravi
program je besplatan
kad imaš neki problem na kompu,a on se pojavi iznenada,ako nije kvar na samom računalu tj hardveru,probleme mogu izazvati virusi/malwarei
taj programčić služi za tu provjeru

hvala na trudu , skenirao sam komp i nije našao viruse,znači kaj još mogu napraviti?

15 godina

Kopiraj log iz HiJackThisa ovdje.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
odjavljen
Moj pc problem

jos nisi odgovorio kakvo otključavanje i zaključavanje procesora? Kaj si to ti radil?

Pinky je zakon... I ♥ π

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj pc problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ti nisi čuo za ACC/UCC AMD-ovih procesora

npr. kupiš amd x3 i otključaš ga u x4