Konfiguracija za kupiti u Rijeci

poruka: 9
|
čitano: 7.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Iako sam se tek neki dan prijavio htio bi da mi pomognete rijesiti problem kupnje konfiguracije.

Naime potreban mi je comp za posao,ali i za igranje. Vecinu tema koje sam ovdje procitao sa problemom gdje kupiti, bili su odgovori najbolje otici u adm ili negdje drugdje u Zagreb i od njih kupiti. Malo sam pogledao u ve-milu i oni imaju par gotovih konfiguracija za kupiti, a vecinu komponenti koje bi htio da mi promijene nemaju na lageru.

Zivim u Rijeci i nemam mogucnosti otici u Zagreb i treba mi to najkasnije do kraja tjedna te bi mi se pojednostavio zivot kad bi mi preporucili firmu koja mi moze ovdje sloziti konfiguraciju po zelji te instalirati windowse koje im ja donesem (original). I naravno da nije puno skuplja od adm ili takvih firmi u Zagrebu. Oglasnik je pun oglasa "slazem po zelji,instaliram po zelji,..." i vjerovatno bi i pronasao sta mi treba,ali mi je potreban racun.....

Tnx!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija za kupiti u Rijeci

MEDCOM d.o.o.

Ciottina 30A, Rijeka

Tel: 051/321-936

To ti je kod Pomorskog faxa ulica koja ide prema Zagrad garaži i Korzu.

Traži Tomislava. Firma je mala ali su jako uslužni, profesionalni i izaći će ti ususret koliko god mogu.

16 godina
neaktivan
calimero kaže...

Iako sam se tek neki dan prijavio htio bi da mi pomognete rijesiti problem kupnje konfiguracije.

Naime potreban mi je comp za posao,ali i za igranje. Vecinu tema koje sam ovdje procitao sa problemom gdje kupiti, bili su odgovori najbolje otici u adm ili negdje drugdje u Zagreb i od njih kupiti. Malo sam pogledao u ve-milu i oni imaju par gotovih konfiguracija za kupiti, a vecinu komponenti koje bi htio da mi promijene nemaju na lageru.

Zivim u Rijeci i nemam mogucnosti otici u Zagreb i treba mi to najkasnije do kraja tjedna te bi mi se pojednostavio zivot kad bi mi preporucili firmu koja mi moze ovdje sloziti konfiguraciju po zelji te instalirati windowse koje im ja donesem (original). I naravno da nije puno skuplja od adm ili takvih firmi u Zagrebu. Oglasnik je pun oglasa "slazem po zelji,instaliram po zelji,..." i vjerovatno bi i pronasao sta mi treba,ali mi je potreban racun.....

Tnx!

dakle ja sam isto iz rijeke i prije mjesec dana sam kupio konfiguraciju koja pise pod MOJ PC u Hobitu to ti se nalazi na mrtvom kana blizu kazalista ''ivana zajca''. tamo su mi ljepo slozili sve instlirali samo sam trebo doc po to a i nije tak skupo ovu sam platio 4600 a u ADM bi dosla mozda 4400-4500 +dostava dakle tak negdje malo manje od 4600... zato slobodno mozes ic pogledat tamo ak oces dam ti i boj njihovog fiksnog telefosa samo mi se javi pod privatne poruke...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Ok, krecem popoden u akciju u te dvije firme.

Tnx!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zašto ne adm imaju besplatnu dostavu preko 2000kuna

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

zašto ne adm imaju besplatnu dostavu preko 2000kuna

jer mu je potreban racun.vjerojatno oce kupit preko firme

mp14
16 godina
neaktivan

Iz razloga eventualne reklamacije ili necega slicnog.....

16 godina
lamborghini murcelago lp640 kaže...

oces rec da od ADM-a ne dobijes racun...ja sam tamo uzimao par konfa...lijepo si slozis virtualno, oni sloze fizicki....posalju ti doma....lijepo te probudi zvono ujutro od oversisa, platis...i to je to...!

01010100 01001001 01001111
16 godina
neaktivan
Tionio kaže...
lamborghini murcelago lp640 kaže...

oces rec da od ADM-a ne dobijes racun...ja sam tamo uzimao par konfa...lijepo si slozis virtualno, oni sloze fizicki....posalju ti doma....lijepo te probudi zvono ujutro od oversisa, platis...i to je to...!

al mu je mozda problem jer nema te pare u kešu nego bi na rate ili cekove zato sam ja uzo u rijeci komp isto sam htio u adm...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 22:46 (damian123).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice