Ovako komp mi je u kvaru, tj cim ga upalim prikaze mi ona sr*nja pa start window normally i ima nekoliko tih opcija i imaju neke 2 koje pritisnem upali se windows(xp) ono kao ucitavanje pa se restarta i svaki se proces ponovi a ove ostale opcije kad pritisnem neka slova budu pa se opet restarta!Cuo sam da to nije nest strasno da treba nesto samo prebaciti i gotovo, a odem na popravak i naplate puno vise nego sto je trebalo!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moja procjena je da nije jako strašno :)
stavis novi windows gore?
Ovako komp mi je u kvaru, tj cim ga upalim prikaze mi ona sr*nja pa start window normally i ima nekoliko tih opcija i imaju neke 2 koje pritisnem upali se windows(xp) ono kao ucitavanje pa se restarta i svaki se proces ponovi a ove ostale opcije kad pritisnem neka slova budu pa se opet restarta!Cuo sam da to nije nest strasno da treba nesto samo prebaciti i gotovo, a odem na popravak i naplate puno vise nego sto je trebalo!
Pa zašto ne pitaš te ljude koji kažu da nije ništa strašno što to treba prebaciti?
Dok ti se oni ne jave probaj slijedeće, uđi u Windowse u safe modu, Control Panel, System, Advanced, Startup and Recovery i makni kvačicu sa "Automatically restart" i restartaj računalo.
Tako ćeš vjerojatno uspjeti vidjeti neku poruku prije nego se Windowsi restartaju sami.
Ma jedan sto popravlja mi je rekao da je virus u pitanju -.- Sto nevjerujem da je istina!
Dupli post!

reinstal windowsa i to je to.
Znaci imam pc na kojem igram igrice koje nisu zahtjevne cod4 i ponekad wow, grafa je vtx radeon hd 5570 procesor amd phenom 550 II x2 ili tako nesto ne znam napamet, napajanje 450w coolermaster, no imam problem, jedan dan idem ga upalit pocne radit ali monitor ne prima signal ali se ne cuje ni onaj bip, nakon toga restart preko gumba i onda se upali i monitor radi cuje se bip idem ga ugasit i nakon toga opet se ne cuje bip nakon ponovnog paljenja i sve isto ali sada i zvucnici i mis i tipkovnica rade tj. svijetle i opet ne zeli upalit, kad bi bilo normalno pritom mislim da se normalno pali a tipkovnca radi samo bih jumpere podesio i to je to ali sad sam u ocaju. Hvala! I spojim monitor na integriranu graficku i opet isto
Što te čudi što su naplatili?! Bio sam prisutan u jednoj prodavnici hardware-a i računara kada se mušterija obratila za popravak računara i po opisu shvatio sam da ima ilegalan Win i da ima "problem" sa Genuine aktivacijom. Osoblje mu je ljubazno objasnilo da je to jedan veeeeliki kvar i da ostavi računar na servisu i da dođe za nekoliko dana!
Elem, sve dok ne budeš nam znao napisati sve o "sranjima", "onom kad učitava", "nekim slovima"... itd ne očekuj previše od kolega na forumu da ti pomognu. Bilo bi poželjno da staviš koju sliku kako to izgleda kad kaže "bip" i slično.
Pozdrav!
imam isti problem kao i autor teme ali nemogu nikako boot-at windowse ,kad izaberem ono od kuda ce se boot-at samo nastavi po starom i resetira se :/

imam isti problem kao i autor teme ali nemogu nikako boot-at windowse ,kad izaberem ono od kuda ce se boot-at samo nastavi po starom i resetira se :/
Jesi ga pokusao dici s nekog bootabilnog Win CD-a?

jesi probao linux?

Nadam se da nisi cackao po BIOS-u nista. Ako nisi onda reinstal Win da ne probijas sebi glavu bez potrebe. (ne moras nuzno formatirati cijeli disk)