Komp za gaming

poruka: 7
|
čitano: 1.861
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Komp za gaming

Oke, već dugo razmišljam o kupnji gamerskog računala, no kratka sam s novcem, pa bi htjela pitati mogu nabaviti neku kantu za 3.5k pa do nekih 4k kuna, a da njoj rade sve novije igrice. Moj komp je zadnji put mjenjo grafu pred 5 godina (znam strašno), i da jel moram kupovat novi ekran, jer ovaj stari je inače dobar al ima onaj neki ulaz, kaj kažu da nejde u nove kompjutere (nemam pojma kako se zove). I kad je najbolje kupiti novi komp? (negdje sam načula da se komp najjeftinije može nabaviti oko Božića)...

Unaprijed hvala Osmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Komp za gaming
Nikki kaže...

Oke, već dugo razmišljam o kupnji gamerskog računala, no kratka sam s novcem, pa bi htjela pitati mogu nabaviti neku kantu za 3.5k pa do nekih 4k kuna, a da njoj rade sve novije igrice. Moj komp je zadnji put mjenjo grafu pred 5 godina (znam strašno), i da jel moram kupovat novi ekran, jer ovaj stari je inače dobar al ima onaj neki ulaz, kaj kažu da nejde u nove kompjutere (nemam pojma kako se zove). I kad je najbolje kupiti novi komp? (negdje sam načula da se komp najjeftinije može nabaviti oko Božića)...

Unaprijed hvala Osmijeh

ma ko ti je to reko ako je tebi dobar monitor ostavi ga... za 4k mozes slozit odlican pc

X
14 godina
neaktivan
ćema kaže...
Nikki kaže...

Unaprijed hvala Osmijeh

ma ko ti je to reko ako je tebi dobar monitor ostavi ga... za 4k mozes slozit odlican pc

stari mi je to reko, nije ni monitor baš najnoviji, al je zato ogroman pa bi mi ga bilo žao mjenjat

15 godina

vjerovatno monitor ima VGA imas adapter za to najcesce ga dobijes sa grafickom!

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

vjerovatno monitor ima VGA imas adapter za to najcesce ga dobijes sa grafickom!

mislim da je baš taj, al ja sam u ovakvim stvarima pravi n00b Mršti se

14 godina
neaktivan
Komp za gaming

još mi niko nije odgovorio kada najjeftinije prolaziš kod kupnje kompa. pa ako neko zna....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp za gaming

Svakako pogledaj ovu temu, tu su ti slozene konfiguracije, a mozes slobodno tamo i pitati sto te zanima.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice