Komp bruji

poruka: 9
|
čitano: 7.784
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Komp bruji

Kad upalim komp radi normalono 15min i onda pocne nesto brujiti i ima zvuk kao da stavite plasticnu zlicu u ventilator....i tako vise puta na dan....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Komp bruji

Možda ventilator nije dobro učvršćen ili uvuče žicu, trebaš otvorit komp i pogledat.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Komp bruji
Imam slican problem,kada upalim komp jako bruji i kada se pojavi desktop prestane brujiti zna netko u cemu je problem?
14 godina
protjeran
Marko :D kaže...
Imam slican problem,kada upalim komp jako bruji i kada se pojavi desktop prestane brujiti zna netko u cemu je problem?

Moze bit da HDD nije dobro pricvrscen pa kad ucitava OS onda se HDD malo brze vrti pa "bruji".

16 godina
ako su neka no name napajanja onda je mozda vent na napajanju malo pod opterecenjem kad se dize komp
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
Komp bruji

Najbolje bi bilo da ga propuses sa kompresorom.

Ako nemas kompresor probaj s Fanom za kosu,s tim ja najcesce radim i dosta prasine izleti.

Ako se i dalje nastavi brujanje,uzmi cackalicu i dok komp radi probaj lagano na par sekundi zaustavit vent od svake komponente i vidi s koje tocno bruji pa javi.

Moguce da ti je otisao lezaj na ventilatoru.

Slobodno stisnes Hvala :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 19:20 (Brega55).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Komp bruji

Ili je u CD ili DVD čitaču ostao u pogonu pa se zna kod podizanja bruji.

Nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Komp bruji

Posto sam ima slican problem,moguce da je kod tebe isto.

Naime jos prije 2 god kupio phenon 9650 x4,sve je ajmo rec normalno radilo,dok se nakon nekog vremenskog perioda ventilator sve jace i jace cuo.

Prvenstveno mislim na cpu cooler.(da napomenem da je cooler bio box).Buku je stvaralo zbog toga sto je presao svoje,znaci procesor se vise grijao a cooler je morao vrtiti na sve vise i vise rpm.Mislim da je vrtio oko 6300 a temperatura banana od 50+.Da pokucam,kupio katanu 3 i sve muke prestale.

Uglavnom da skratim pricu,vrlo vjerojatno je da je cpu cooler u banani,nije nuzno ali sto si naveo me asocira na moj ex problem.

Koji cpu imas?

Si probao mjerit temperature i broj okretaja coolera?

Toliko od mene,pozz

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Delusion kaže...

Posto sam ima slican problem,moguce da je kod tebe isto.

Naime jos prije 2 god kupio phenon 9650 x4,sve je ajmo rec normalno radilo,dok se nakon nekog vremenskog perioda ventilator sve jace i jace cuo.

Prvenstveno mislim na cpu cooler.(da napomenem da je cooler bio box).Buku je stvaralo zbog toga sto je presao svoje,znaci procesor se vise grijao a cooler je morao vrtiti na sve vise i vise rpm.Mislim da je vrtio oko 6300 a temperatura banana od 50+.Da pokucam,kupio katanu 3 i sve muke prestale.

Uglavnom da skratim pricu,vrlo vjerojatno je da je cpu cooler u banani,nije nuzno ali sto si naveo me asocira na moj ex problem.

Koji cpu imas?

Si probao mjerit temperature i broj okretaja coolera?

Toliko od mene,pozz

Izgleda da vise niko ne gleda datume posta , a i autor je protjeran.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice