pozdrav dali su ovo dobre temperature ovo od procesora grafe itd grafa bude 42 stupnja navecer a preko dana mi je okoo 50stupnjeva zato sto mi preko dana u sobi bude vruce. slabo se vidi na slici ako netko zna kako to malo uvecat da se vidi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ihhh, to je super, zašto se uopće zamaraš sa tim, pa nema nikakvog razloga ;)
dakle dobre su
dakle dobre su
Da, dobre su, nemaš problema.. inače preko ljeta su malo veće zbog "vrućine"
evo sad sam igrao call of duty mw2 mp i nisam ni gledo na temp i skicnem malo kad ono 96 stupnjeva odmah sam izasao iz igre i temperatura se spustila na 40stuonjeva a nisam ni 10minuta igro
To je u loadu, i visoka je.. malo očisti pc, prašinu, pastu zamijeniti..
sve je cisto i pasta je promijenita i na procesoru i na grafi ali nakon sto sam restartiro komp sve je dobro
sve je cisto i pasta je promijenita i na procesoru i na grafi ali nakon sto sam restartiro komp sve je dobro
U kojem smislu dobro?
Dobro u Idle-u ili load-u?
Izmjeri s HW Monitorom u slucaju da ti mozda Everest pokazuje krivo !
oke probat cu
Kad pokrenes program , on ti biljezi minimalnu i maximalnu temp. komponenti ! I sad ako ces igrat , on ce ti tokom igranja zabiljezit max. temp. !
jel ovo u redu što mi je max temparatura 99C
Ajde panju ne pravi se pametan
jel ovo u redu što mi je max temparatura 99C
nije! vjerovatno nisi dobro pricvrstio cooler na proc.. skini prati tocno upute pa ponovo..
pa ako pogledaš sve su ti temperature u banani..
pogledaj si grafu na 60 u idle .. zamisli kad igraš nešto pa se krenu roštiljat i cpu i grafa..
kako su prije rekli vjerojatno slabo postavljen hladnjak na procesoru pa od tud ti sve visoke temperature...
ovako ti se svaka komponenta pati u kućištu ..