'AstroGalaxy'Kuciste

poruka: 7
|
čitano: 1.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
'AstroGalaxy'Kuciste

Pozdrav,evo nabavio sam si navedeno kuciste...Pa me zanima kakva iskustva imate sa tim kucistem i dali valja!,

Te ujedno imam jedan problem,to kuciste ima onaj K za mijerenje temperature i sada kad ja upalim komp par min pokazuje temperaturu a nakon toga prestane (samo svijetli plavo i ne-pise temperatura)ZASTO?

Evo to je to Hvala i lp!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
'AstroGalaxy'Kuciste

Napravio si dosta veliku gresku. Vecinom gotove konfiguracije kupljene u trgovinama su bucne i jako se puno griju. Nemam iskustva s tim modelom, ali uglavnom svi su isti pogotovo jeftiniji modeli.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
'AstroGalaxy'Kuciste

Nisam uzeo u trgovini gotovo,uzeo sam si sve posebno,ma negrje mi se puno...(34* bude temperatura u kucistu)...sve sam si sam slozio...!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
'AstroGalaxy'Kuciste

Pomoglo bi kada bi uslikao kuciste i napisao koje je marke i koji je model taj pokazivač temperature.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
'AstroGalaxy'Kuciste

Pa na kutji i na kucistu je samo neka zvijezda i pise Astro Galaxy!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
'AstroGalaxy'Kuciste

nisam previse upoznat s tim pokazivačima temperature, ali trebali bi biti spojeni na nekakve senzore... sorry nemogu vise pomoci

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
'AstroGalaxy'Kuciste

Ma proradilo je...tebalo je samo metnuti neku zicu u neki [CENZURA]!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice