Otvaranje obrta za kućne ljubimce

poruka: 2
|
čitano: 11.016
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Otvaranje obrta za kućne ljubimce

namjeravam otvoriti obrt tj. trgovinu s hranom i opremom za kućne ljubimce. Zanima me da li ja , sa gimnazijom, mogu otvoriti Pet shop i koje uvjete treba zadovoljavati Pet shop?
Ne bi bilo životinja, samo hrana i oprema za kućne ljubimce.  Pa me zanima treba li Pet shop imati sanitarni čvor i da li bi se mogla možda prodavati hrana i bez poslovnog prostora, da se skladišti prostoru u podrumu ili kod kuće. Molilo bih vas da mi pojasnite. Hvala vam unaprijed na odgovoru

p.s. znam da nije informatička tematika ali me čisto zanima da li je netko imao iskustva s tim ili ima nekog ko je u slično ulazio. ako netko zna hvala, a ako ne zna svejedno hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Otvaranje obrta za kućne ljubimce
Dr.K kaže...

namjeravam otvoriti obrt tj. trgovinu s hranom i opremom za kućne ljubimce. Zanima me da li ja , sa gimnazijom, mogu otvoriti Pet shop i koje uvjete treba zadovoljavati Pet shop?
Ne bi bilo životinja, samo hrana i oprema za kućne ljubimce.  Pa me zanima treba li Pet shop imati sanitarni čvor i da li bi se mogla možda prodavati hrana i bez poslovnog prostora, da se skladišti prostoru u podrumu ili kod kuće. Molilo bih vas da mi pojasnite. Hvala vam unaprijed na odgovoru

p.s. znam da nije informatička tematika ali me čisto zanima da li je netko imao iskustva s tim ili ima nekog ko je u slično ulazio. ako netko zna hvala, a ako ne zna svejedno hvala

Ako imaš poslovni prostor ('radnju') moraš imati sanitarni čvor. Ako ćeš raditi od kuće ne treba ti wc (iako ga već imaš), a za takav način rada preporučujem web shop sa nekakvom vrstom dostave (i možda ako imaš nekakvog prostora gdje bi mogao prodavati za domaće - sve sugrađane). 

Skladištiti možeš gdje hoćeš.

Mislim da možeš sa gimnazijom otvoriti obrt i raditi (ti si šef, zar ne?)

Jesi dobro razmislio o tome? Obrt ti odgovara vlastitom - privatnom imovinom. Moraš puno toga napraviti prije otvaranja. Dali si si osigurao neki krug kupaca? Možda će neki veliki trgovački lanac imati bolje cijene...ovisi gdje si, ali sa ovime mislim da ćeš se jako jako patiti za malu siću. Razmisli dobro prije otvaranja i dobro razradi poslovni plan. Možda sam ja u krivu, na tebi je istraživanje {#}

We come to love not by finding a perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice