Inovativni projekt

poruka: 6
|
čitano: 1.490
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Inovativni projekt

Pozdrav,

imam jednu inovativnu ideju u glavi (a do sada sam ih imao vec par), ali zbog nedostatka love, a i neiskustva neznam što,ni kako ni skim dalje ni kome rec tu ideju. pa ako neko na ovom forumu cita ovo, a dosta je sazrio u glavi da bi zelio uci u jedan ozbiljan projekt, neka mi se javi na PM. Napomena: ne želim da mi se sada javi svaki član foruma(čitaj balavac), nego netko tko zbilja ima želju napraviti nesto u ovoj truloj Hrvatskoj

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Inovativni projekt

Možeš li biti precizniji?

O čemu se tu radi? Hardver,softver? Tražiš programera,sys admina, investitore?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Inovativni projekt

Ovo je više bazira na softverskom dijelu nego hardwerskom, al ovo je zasad samo ideja, ništa konkretno. Moralo bi proci još dosta puno do realizacije,glede i financija i sam ideje... ali sam uvjeren da bi se iz ove ideje moglo nesto koliko toliko napraviti....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Inovativni projekt
pedjo999 kaže...

Ovo je više bazira na softverskom dijelu nego hardwerskom, al ovo je zasad samo ideja, ništa konkretno. Moralo bi proci još dosta puno do realizacije,glede i financija i sam ideje... ali sam uvjeren da bi se iz ove ideje moglo nesto koliko toliko napraviti....

Znaš koliko vrijedi ideja? Baš ništa. {#}

Sad ćeš misliti da te zafrkavam, ali možda se sjetiš toga nakon XY godina. Ako nakon toga još uvijek budem tu, cimni me na PM da odemo na cugu. {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
12 godina
neaktivan
Inovativni projekt

ma znam bez brige :) i upravo sam zato došao tu da se malo raspitam o svemu tome, jer sam ja osobno došao do neke granice sa tim, te više nisam imao se kome ni obratit ni ništa. A vjeruj mi da sam do sada dobio nekoliko stvarno dobrih odgovora za ovo u smislu da su mi ljudi objasnili šta se oko ovoga može  i nemože, a to mi je upravo i bio cilj :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Inovativni projekt
pedjo999 kaže...

ma znam bez brige :) i upravo sam zato došao tu da se malo raspitam o svemu tome, jer sam ja osobno došao do neke granice sa tim, te više nisam imao se kome ni obratit ni ništa. A vjeruj mi da sam do sada dobio nekoliko stvarno dobrih odgovora za ovo u smislu da su mi ljudi objasnili šta se oko ovoga može  i nemože, a to mi je upravo i bio cilj :)

Imam samo jedan savjet - oformi tim koji to može izgurati. Sam ne možeš napraviti ništa (ili u najboljem slučaju - jako malo). Pomogao bih ti možda i više da imam vremena, ali nažalost to baš i nije tako. {#}

No slobodno mi se obrati kada dođeš do faze gdje imaš poslovni plan. To je neka razina gdje se već i da razgovarati - u smislu: ovo može proći / ili ne.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice