Stolica / Fotelja za računalo? izdvojena tema

poruka: 1.438
|
čitano: 803.394
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Stolica / Fotelja za računalo?

Ovo izgleda zanimljivo. Koliko vidim ima jos dosta modela na akciji, a sigurno su puno bolje od gaming stolica.

14 godina

Još mi samo recite da s gađenjem sjedate u vlastiti automobila kada idete na posao ili s posla, kada se vozite na ljetovanje stotinama kilometara, profesionalni vozači provedu trećinu života... i to radi većina ljudi u svijetu!

Istina da u automobilu i pričvršćena za pod izgleda neuporedivo ljepše ali ovo je ista stolica, a izgleda kao i većina žena bez šminke. Hajde malo samo za probu pokušajte skinuti blatobrane sa svojeg krasnog automobila pa da vidite kako samo s tim ružno izgleda i da ne nabrajam.

To što ne izgleda fancy ne znači da je neudobna i, za razliku od klasičnih kao što i sami znate nagib se može podesiti u desetinu stupnja u ovisnosti je li gledate film pa se zavalite ili radite neki posao koji traži ravnu kičmu. Hidraulika je ispravna i namješta se po visini bez ikakvih problema što znači da imam sve što mi treba s rokom trajanja koji će vjerovatno premašiti moj život dok me za ostalo nije briga.

Lijepo sam napisao da ako netko hoće stolicu koja se neće tek tako (nikako) raspasti i nije zahtijevan u pogledu izgleda.

Sorry, spavao sam na komadu kartona s radnim odijelom ispod glave umjesto jastuka jer je pod bio konglomerat ulja i po život opasne prašine, spavao sam u nosilima za prvu pomoć jer je alternativa bila goli betonski pod, prošao sam rat od prvog do zadnjeg dana i vjerute mi da postoje daleko gore stvari koje bi dočekali sa zahvalnošću da se nađete u takvoj situaciji.

13 godina

A sto ga kompliciras oko gluposti. Da li je udobna? Mozda/vjv. i je. Da li je gadna? Je... Bar je nama "gejmerima" neka estetika uvijek u igri, a ovo se ne uklapa u tu pricu.

15 godina
Re: Stolica / Fotelja za računalo?
Hitno trebam novi stolac, bitno mi je da nije skaj, da ima dobru lumbarnu podrsku i da se sjediste naginje zajedno sa naslonom.
Gledam Corsair TC100 Relaxed, ima nekaj bolje u tom rangu?
može jedino gore
14 godina
8ax kaže...
Hitno trebam novi stolac, bitno mi je da nije skaj, da ima dobru lumbarnu podrsku i da se sjediste naginje zajedno sa naslonom.

Osobno ne bih nikad razmatrao o nekom kineskom brandu koji radi za Corsair ili neka velika imena iz industrije.

Kad je Corsair radio stolice? Nikad. I onda ajmo neko kinesko smeće progurat s velikom maržom.

Radije si kupi provjereni i jeftiniji Ikea Markus nego ovo sranje.

Garantiram ti da ako si iole jače građe ovaj oblik sjedišta će ti samo predstavljati problem.

U tome ćeš morati sjediti nogu ispruženih ravno ispred sebe jer ako raširiš noge dok sjediš ili prekrižiš noge jednu pod drugu sigurno će te žuljati.

Koju god stolicu u zadnje vrijeme vidim su jeftine kopije Secret Laba.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
3 mjeseca

U zadnje vrijeme mi stalno iskače neki Blacklyte.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
15 godina
sudy_freak kaže...
8ax kaže...

Osobno ne bih nikad razmatrao o nekom kineskom brandu koji radi za Corsair ili neka velika imena iz industrije.

Kad je Corsair radio stolice? Nikad. I onda ajmo neko kinesko smeće progurat s velikom maržom.

Radije si kupi provjereni i jeftiniji Ikea Markus nego ovo sranje.

Garantiram ti da ako si iole jače građe ovaj oblik sjedišta će ti samo predstavljati problem.

U tome ćeš morati sjediti nogu ispruženih ravno ispred sebe jer ako raširiš noge dok sjediš ili prekrižiš noge jednu pod drugu sigurno će te žuljati.

Koju god stolicu u zadnje vrijeme vidim su jeftine kopije Secret Laba.

A slažem se, al kod tih uredskih stolaca se generalno naslon naginje bez sjedišta kaj mi nikako ne paše.

U biti je skroz suprotno, sitnije sam građe (173cm, 65kg) al ne postoji obični TC100, a to me u biti i jebe kod dosta stolaca sa nenamjestivim jastukom za vrat, meni često sjedne drito iza glave.

>jer ako raširiš noge dok sjediš ili prekrižiš noge jednu pod drugu sigurno će te žuljati.

ok, ovo je problem

može jedino gore
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2024 15:42 (8ax).
16 mjeseci

Pozdrav ekipa,

Ima li netko preporuku za gaming stolicu do 200 eura? Bitno mi je da je udobna, nemora nuzno biti gaming, samo da je udobna.

Unaprijed hvala na odgovorima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2024 15:18 (Oblivion1212).
14 godina

U tom cjenovnom rangu ja ne bih osobno gledao dalje od Markusa u većini slučajeva (ako ti gabariti štimaju).

The most interesting information comes from children, for they tell all they know and then stop.
4 godine

takoder preporucam markus iz ikeje...ponosni vlasnik vec 5 godina nista joj nije i pritom je dosta udobna...

16 mjeseci
Arto kaže...

U tom cjenovnom rangu ja ne bih osobno gledao dalje od Markusa u većini slučajeva (ako ti gabariti štimaju).

Visok sam 193 cm i 87 kg. Nadam se da ce stimati...

11 godina

pitanje za vlasnike Markusa - koliko je debelo sjedalo i kakva je pjena unutra (tj. kak se s godinama ponaša, pogotovo ak ste oko 100-105kg) ? sve dimenzije imaju na stranici osim valjda te...

16 godina

Evo ja recimo ne preporučam markusa, ne odgovara mi nikako. 184 visok.

Bolja mi je ona skuplja, JÄRVFJÄLLET ako bi takvu. Ja imam recimo ovu - https://www.ikea.com/hr/hr/p/hattefjaell-uredska-stolica-s-naslonima-za-ruke-gunnared-srednje-siva-bijela-60538960/ koja mi je puno udobnija. Ali ja sam bio u ikeii i tamo sam isprobavao koja mi bolje odgovara. Teško je to, ne mora značiti da će ti odgovarati ako i drugima odgovara.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
4 godine

slazem se ne mora svima odgovarati ...ja sam visok oko 175..80 kg odg mi savrseno dolje mislim da je spuzva..evo kazem 5 godina i cvrsta i stabilna i jos uvijek udobna ali mislim da ima dosta dugu i garanciju..ako je uzmes cuvaj kutiju i racun ako jos uvijek treba to za garanciju..idealno bi bilo ako imas blizu ikeju :D

16 mjeseci
Dametime kaže...

slazem se ne mora svima odgovarati ...ja sam visok oko 175..80 kg odg mi savrseno dolje mislim da je spuzva..evo kazem 5 godina i cvrsta i stabilna i jos uvijek udobna ali mislim da ima dosta dugu i garanciju..ako je uzmes cuvaj kutiju i racun ako jos uvijek treba to za garanciju..idealno bi bilo ako imas blizu ikeju :D

Eh, da bar. U Rijeci sam. Nemam u blizini Ikea-u... 

14 godina

Ne moraš čuvati kutiju, račun imaš u aplikaciji ako se registriraš (iako nije zgoreg ostaviti papirnati). Meni su zamijenili Markusa nakon 4 godine jer je spužva na sjedalu otišla. Mislio sam dobit ću mooooožda spužvu. Poslali novu stolicu, u kutiji od nove ja njima staru vratio (takve su upute bile) i to je to. Jar..sdfadsalfj je isto super, mrvicu skuplja. Kad sam uzimao bila mi je prevelika razlika jer je Markus bio na akciji.

The most interesting information comes from children, for they tell all they know and then stop.
3 godine

Pozdrav svima inace ne pratim temu ali bih preporucio stolice of friendly fire-a. Koristim vec 2 godine bez problema, udobna, ne skripi, ne znojim se puno preko ljeta... jedini problem za neke ce mozda biti visina i sirina, posto kad ju spustite na najnize poprilicno je visoka.

11 godina

btw jel zna netko dobrog majstora u Zg (zapad po mogućnosti) koji bi dobro pretapecirao sjedalo stolice (stavio kvalitetniju spužvu, novu tkaninu preko)

i gdje ima dobre\provjerene spužve za kupit za tak nešto? (bauhaus?)

16 godina

Možeš mi molim te reći kakav je ovaj naslon za ruke? Jel to plastika ili neki mekši materijal? I jesi za sada zadovoljan s njom?

Na markusu mi se ne sviđa što se visina naslona za ruke ne može namjestiti.

Tražim nešto normalno i ergonomski, a pošto trenutno imam gaymersku dx racer i nema šanse da više nešto takvo kupujem. Bila je dobra prvih godinu dana, što dalje to gore.

16 godina

Plastika je, ali mi ne smeta. Može se po visini i dubini namještati, isto kao i ovaj dio za leđa, ide gore-dolje, a sjedalo u dubinu. Ja sam jako zadovoljan, radim od kuće i u njoj sam stalno. Ovaj naslon nije visok pa nije baš za gejmanje, ali meni to ne smeta.

Ako ikako možeš moja je preporuka da odeš u ikeu recimo i tamo ih isprobaš, ima ih jako puno.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
4 godine
Pero Dinamit kaže...

Plastika je, ali mi ne smeta. Može se po visini i dubini namještati, isto kao i ovaj dio za leđa, ide gore-dolje, a sjedalo u dubinu. Ja sam jako zadovoljan, radim od kuće i u njoj sam stalno. Ovaj naslon nije visok pa nije baš za gejmanje, ali meni to ne smeta.

Ako ikako možeš moja je preporuka da odeš u ikeu recimo i tamo ih isprobaš, ima ih jako puno.

Nije nikakva plastika vec guma na Markusu!

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2024 21:36 (Boris grozni).
16 godina
Lepi, hattefjall ili kako se vec pise koju ja imam je tvrda plastika na rukohvatu.
16 godina
Pero Dinamit kaže...

Odlično, hvala ti!

Plastiku više ne bi za ruke jer mi preko ljeta smeta pomalo. Ma ni ja ne se više skoro nikaj ne igram, ali sam ipak dosta preko kompom i bitno mi je kako mi utječe na "kičmu".

Da, otići ću najbolje tamo i nekaj odabrati jer ova trenutna "gejming" stolica je za ništa više i ne bih više tako nešto uzimao niti bi ikome više propručivao (dx racer, model racing).

16 godina
Imaš na rudešu trgovinu spužvi u kojoj sam ja uzeo deblju spužvu za marcusa. Rudeška cesta, svetmar čini mi se
11 godina
zdgrunf kaže...
Imaš na rudešu trgovinu spužvi u kojoj sam ja uzeo deblju spužvu za marcusa. Rudeška cesta, svetmar čini mi se

thnx... meni treba za neku generic stolicu, koju spužvu si uzeo i tko ti ju je postavljao? (ak nije tajna)

16 godina
Ubij me ne sjećam se neku koju su mi oni rekli. Sam sam poatavio
12 godina
Pozdrav!

Ima li netko iskustva sa ovIm stolicama:

https://moj-toner.com/white-shark-gaming-stolica-red-devil-crvena https://moj-toner.com/white-shark-gaming-stolica-austin-crna

Tražim nešto do 150 eura, a da ima barem nagib do 135°.
175 cm, 70 kg

Hvala!
10 godina
miki234 kaže...
Pozdrav!

Ima li netko iskustva sa ovIm stolicama:

https://moj-toner.com/white-shark-gaming-stolica-red-devil-crvenahttps://moj-toner.com/white-shark-gaming-stolica-austin-crna

Tražim nešto do 150 eura, a da ima barem nagib do 135°.
175 cm, 70 kg

Hvala!

Imenjače, pojedi nešto ponekad

jbg... morao sam bilo je jače od mene

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice