Svjetsko rukometno prvenstvo - Švedska 2011

poruka: 173
|
čitano: 23.777
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Svjetsko rukometno prvenstvo - Švedska 2011

Nekako mi ovo prvenstvo nije ono što sam očekivao. Ili sam ja ohladio od rukometa ili su tekme nekako bezvezne.

May the Force be with you!!
15 godina
protjeran
Linkosaan kaže...

Nekako mi ovo prvenstvo nije ono što sam očekivao. Ili sam ja ohladio od rukometa ili su tekme nekako bezvezne.

i kod mene je slicno,nema neke euforije,rijetko tko prica o tome

dojmovi nakon utakmice:

u qurac i onaj sudac.u pocetku su nas vracali par kontri,neshvatljivo.mi standardno losiji prvo poluvrime iako nije ni drugo bilo bajno.na 24:24 onaj nas faljiva zicer(nisam niti zapamtija ko je bija).jbg zasluzeno 

p.s. u anketi sam falia sta nisam napisa i izjednaceno

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
16 godina

Imamo još sreće da smo uspjeli izjednačiti, nakon onakve igre je super da nismo izgubili, a i srbija je veoma jaka.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Imamo još sreće da smo uspjeli izjednačiti, nakon onakve igre je super da nismo izgubili, a i srbija je veoma jaka.

Da jaka, predobra.

Sutra igramo protiv Danaca i pomalo se bojim poraza jer su Danci dobili Srbe nekoliko pogodaka razlike, mislim 4 ili 5

perodigitron
17 godina
neaktivan
Vi morate znati da ovo po ničemu nije bila obična utakmica... hocete se kladiti da su Srbi danas igrali 150%? :)

Inače... nije nam igra baš nešto bila... a i ne gledam Bog zna sto ovo prvenstvo...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan

Srbi su bili posebno motivirani u ovoj utakmici i igrali su 120% svojih mogučnosti, a naši ko da im se nije dalo, samo vori i balić su bili raspoloženi. Ovako nećemo niti medalju osvojiti, a kamoli zlato. Lac i Kopljar moraju dati više, neznam zašto nije vuković igrao na lijevo vanjskom kad niti lacu niti valčiću nije išlo, a buntić nije niti igrao,  a siguran sam da bi on uspio napraviti više nego kopljar protiv srbije. I na kraju nemogu prežaliti promašaj duvnjaka iz kontre, i prokockani zadnji napad. Kao što je Drago Čosić rekao svaka ozbiljna ekipa mora to znati iskoristiti. Tako da ako se ubrzo nepromjenimo nemamo što tražiti protiv danaca, a da negovorim francuza ili španjolaca. Vjerujem da je ovo danas bio samo loš dan većine igrača, osim balića i vorija, i da ćemo sutra zaigrati kako treba i izbušiti dance

15 godina
neaktivan

Vratari nam se baš nisu iskazali, preolako smo dobili par golova preko krila i napad nam je djelovao neorganizirano u nekim trenucima, sve u svem još je dobro i završilo. Držim fige i nadam se pobjedi nad Danskom.

I'm from Hollywood
17 godina

Nas najveci problem je sto nakon Pere nemamo kvalitetnog desnog vanjskog. Skuzite tog Kopljara! Mali ima visinu ali nema *uda skociti na igraca i zabiti se prema golu. Vise je energije potrosio urlajuci sto je zabio onaj jedan gol!

A sta je s Bunticem? Zasto je na klupi stalno??

Ne znam, jako smo danas bili neorganizirani!!

TrustNo1
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 20:29 (Miki77).
17 godina
neaktivan

hmm...iako ne pratim baš rukomet nije ovo bila hrvatska na kakvu smo navikli...

ja ću biti sretan ako prođemo u polufinale, što ćemo vjerojatno i napraviti jer nam je ždrijeb dosta naklonjen

Sic semper tyrannis.
16 godina

Ja nisam neki stručnjak u rukometu ali danas su igrali balić, balić, balić i vori i goujn, nema tu razrađenih akcija križanja, brzine u napadu i dodavanju, dobivamo jeftine golove, tesko zabijamo, ali ja sam optimist i mislim da mozemo daleko dogurat, a sto kada balić ode...

15 godina

Dečki ne bih se ja tako puno ljutio. Srbi su ostvarili prednost u igri s krila, kako u obrambenom dijelu tako i u napadu. Mora se priznati da im je sve ulazilo unutra. Naša krila su bila malo povučena i nesigurna (jako me to čudi jer su inače jako dobra). Ako sam dobro zapamtio srpska krila su zabila 8 golova (6+2) a naša samo 4. U obrani su Srbi stisnuli kompletnu postavu prema sredini i jednostavno zatvorili put do gola.Ne bih puno predbacivao vanjskim igračima (posebno ne Kopljaru) jer nekada ide a nekada ne ide, mislim da su krila bila problem (možda ne samo krila već i igra u kojoj nisu aktivno sudjelovali).

Srbi su morali ići punim gasom jer još jedan poraz bi ih doveo u poprilično neugodnu poziciju u kojoj im se moglo desiti da uz izgubljenu tekmu Danaca od Alžira (znanstvena fantastika) budu u priličnoj gabuli.

Inače dobra tekma, zanimljiva i uzbudljiva do samog kraja. Pobornika sam one da treba igrati i pružiti maksimalno pa ako i izgubiš ili ne pobjediš stisni ruku protivniku bez obzira tko je s druge strane (respect). Idemo razbucati Dance!!! {#}

14 godina
protjeran
Toni93 kaže...
Bez ljutnje, ali NECU

Dobro,necu ni ja tebi dat 10000k eura

Mrzim slagati konfee...
15 godina
neaktivan

Danas cemo tek vidjet koliko smo zapravo jaki ove godine...

The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
protjeran

ocekivanja od sljedece utakmice

3 Hrvatska pobjeduje
13 ili je bolja Danska
1 mozda ce biti izjednaceno
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 19:55 (Toni93).
15 godina
neaktivan

Pocelo je pocelo...

Ajde razvalite te Dance da mogu mirno spavat veceras :)

15 godina
protjeran
Da stavis panj na gol ima bi veci postotak obrana od ovih nasih,pa jel normalno da oni obrane 3 od 35.jel ko uopce cuva onog hansa,zabija je na istu foru pet puta.ma j3bem rukomet i njih,kad mogu namistit utakmicu s srbijom a ovu izgubit
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 21:47 (Toni93).
16 godina
E,jesu me sad nazivcirali! Golmani,katastrofa! I ne znam kaj je Goluži?? 6-0 ili 5-1 obrana protiv ovako raspolozenih vanjskih igraća je samoubojstvo!
Da je stavio 4-2 ili našu poznatu 3-2-1 stvari bi drugačije izgledale.
15 godina
Toni93 kaže...
Da stavis panj na gol ima bi veci postotak obrana od ovih nasih,pa jel normalno da oni obrane 3 od 35.jel ko uopce cuva onog hansa,zabija je na istu foru pet puta.ma j3bem rukomet i njih,kad mogu namistit utakmicu s srbijom a ovu izgubit

Potpis {#}

Golmani su prva liga...

Obrana, svaka čast..

Jedino Buntić, bar se neko trudi...

Mi imamo jedva dva raspoložena a njih svih šest raspoloženo plus rezerve isto tako...{#}

★★★★★
17 godina
neaktivan
A sto ćete... nema Line... nema ni bolje od dobrog rukometa...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan

OBRANA-loša

GOLMANI-da ne pričam

NAPAD- buntič dobro lacko 1 pol.

ah kao što su rekli 1 pol najbolje 2 pol najgore -.-"

15 godina
neaktivan
teo7 kaže...

OBRANA-loša

GOLMANI-da ne pričam

NAPAD- buntič dobro lacko 1 pol.

ah kao što su rekli 1 pol najbolje 2 pol najgore -.-"

Slazem se.. sve vam govori da su danski golmani imali cini mi se 11 obrana a nasi 3. Danska klupa je bila vise raspolozenija od nasih glavnih igraca :// ali definitivnio je odlucio pocetak 2. poluvremena o ishodu utakmice. Razocaran sam , nemam rijeci.

Everybody Dancee Now !! Tnn TNNN tn tN TNN
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 22:06 (TinJurk0).
15 godina
neaktivan

Ajde ajde..nije jos nis gotovo...vidimo se u finalu :p

15 godina
neaktivan

Mislim da je ipak goluža još neiskusan trener, i da premalo gleda na detalje, a i malo ko da ga je strah. Nije da ga grdim nego jednostavno nema onu sigurnost i samouvjerenost kakvu je imao lino, pa se tako i ekipa ponaša. Dosta je nesigurna i pravimo previše amatreskih pogreški. A golmani katastrofa, bolje da smo stavili na gol dva veterana šolu i matoševića, viš ebi obranili siguran sam. Sve u svemu moramo podići svoju igru i to bitno, te paziti malo više na detalje, čak ako i pobjedimo sve trei utakmice opet neovisimo sami o sebi, nego će vjerojatno odlučivati zadnja utakmica danska švedska, a pošto danska gotovo sigurno prolazi dalje, a švedskoj će trebati možda bod, a to su dvije prijateljske zemlje, moglo bi biti svašta. Al sami smo si krivi, i sad ovisimo o drugima a to nikad dobro nezavrši.

14 godina

ja bi Gojuna stavio da brani..{#}

16 godina
neaktivan

Od početka prvenstva nekako imam osjećaj da nismo oni stari i iskreno mislim da nećemo doći do medalje.Nisu mi se svidjela prva poluvremena protiv rumunjske i alžira;ne zato što mislim da ih moramo nakantati 10 razlike,nego zato što protiv jačih momčadi to ne prolazi.Sa Srbima smo jedva izvukli remi,protiv Danske se vidjelo da se može,ali jednostavno nemamo kontinuiteta ni kvalitetne igre.Golmani tu i tamo obrane ponešto,ali da nas tako paraju vanjski igrači sa preko 10 metara i da nitko ne izlazi na njih,to mi je neshvatljivo.Ulaze u drugo poluvrijeme sa golom prednosti,prvim napadom i igračem više i još ne zabiju,a popuše dva gola-to tako neće ići.Nadam se dobrom plasmanu,makar i ne bude medalje.Ako ispadnemo,navijam za Dansku jer dečki su stvarno zaslužili.Odlična igra,vrlo motivirana i talentirana ekipa,pogotovo Mikkel Hansen za kojeg ne mogu vjerovati da ima samo 23 godine.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 23:38 (dncrmt).
17 godina
neaktivan

Ljudi imaju prevelika očekivanja od repke. Nismo mi više što smo bili, nit Balić može davat 100% svaku utakmicu, nit Goluža ima trenerskog duha. IMHO.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan

Ma ljudi to je sve ocito. Hrvatski rukomet nije vise ono sto je bio, kladim se 80 % ljudi nije ni znalo za SP u rukometu u Švedskoj. Vise se o tome ne prica koliko se prije pricalo. Nazalost, kao sto sam vec rekao rukomet u hrvatskoj nije vise ono sto je bio :/

15 godina

Mučili smo se protiv Srba, a Srbe gazi ko stigne. Prvo Danci (nekako očekivano, a danas iznenađujuče Rumunji 10 razlike).

Ti Srbi su nas najviše mučili izvana.

I što se danas desi. Desi se isto kao i protiv Srba.

Gore je jedan kolega dobro rekao.

Pa dobro, ako se več pogriješilo u startu sa načinom igre u obrani, onda se to u nastavku trebalo promjenit.

Sindergaard (navodno ne toliko opasan) zabije nam 10 komada, a Hansen 9 komada.

Unatoč tome, što se takav ishod vanjskih igrača Danske i očekivao po prikazanom u velikom djelu utakmice, promjene u našoj obrani niej bilo.

Danci su primjerice vrlo lagano riješili našu ''opasnost''.

Čim bi balić ušao u igru, odmah bi dobio priljepka.

Dok su naši puštali njihove vanjske da se iživljavaju.

Jednostavno su to trebali zatvorit,a ne igrat onako kako se igralo.

A o golmanima da ne pričam. Koliko god sad izgledalo smješno, da su naši vratari skupili samo 4 obrane (po dvije oba golmana),

toliko se ono o čemu sam pričao u rečenici poviše, odražava na ovu statistiku.

Iako je statistika golmana u ovoj utakmici mizerno loša i neočekivana, toliko je velikom djelom rezultat pogrešno postavljene obrane.

Danci su nas umeli svojom brzinom i kvalitetnim i dobrim vanjskim igračima.

U onoj utakmici protiv Francuza (uoči SP-a), igra mi se nije činila loša.

Ali očigledno je da se nešto treba mjenjat, ukoliko želimo vidjeti polufinale.

Mislim da se previše igra vrti oko nekih određenih imena.

Mislim da i drugi igrači zaslužuju i mogu vodit igru. Kao npr. danas Buntić.

Dakle, uoči drugog kruga, trebamo se pošteno probudit.

Bila bi velika šteta da ostane na ovome, jer mišljenja sam da vrijedimo mnogo više.

P.S. skoro sam tv razbio koliko sam živčan bio

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 23:58 (zabranjeniples).
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Mučili smo se protiv Srba, a Srbe gazi ko stigne. Prvo Danci (nekako očekivano, a danas iznenađujuče Rumunji 10 razlike).

Ti Srbi su nas najviše mučili izvana.

I što se danas desi. Desi se isto kao i protiv Srba.

Gore je jedan kolega dobro rekao.

Pa dobro, ako se več pogriješilo u startu sa načinom igre u obrani, onda se to u nastavku trebalo promjenit.

Sindergaard (navodno ne toliko opasan) zabije nam 10 komada, a Hansen 9 komada.

Unatoč tome, što se takav ishod vanjskih igrača Danske i očekivao po prikazanom u velikom djelu utakmice, promjene u našoj obrani niej bilo.

Danci su primjerice vrlo lagano riješili našu ''opasnost''.

Čim bi balić ušao u igru, odmah bi dobio priljepka.

Dok su naši puštali njihove vanjske da se iživljavaju.

Jednostavno su to trebali zatvorit,a ne igrat onako kako se igralo.

A o golmanima da ne pričam. Koliko god sad izgledalo smješno, da su naši vratari skupili samo 4 obrane (po dvije oba golmana),

toliko se ono o čemu sam pričao u rečenici poviše, odražava na ovu statistiku.

Iako je statistika golmana u ovoj utakmici mizerno loša i neočekivana, toliko je velikom djelom rezultat pogrešno postavljene obrane.

Danci su nas umeli svojom brzinom i kvalitetnim i dobrim vanjskim igračima.

U onoj utakmici protiv Francuza (uoči SP-a), igra mi se nije činila loša.

Ali očigledno je da se nešto treba mjenjat, ukoliko želimo vidjeti polufinale.

Mislim da se previše igra vrti oko nekih određenih imena.

Mislim da i drugi igrači zaslužuju i mogu vodit igru. Kao npr. danas Buntić.

Dakle, uoči drugog kruga, trebamo se pošteno probudit.

Bila bi velika šteta da ostane na ovome, jer mišljenja sam da vrijedimo mnogo više.

P.S. skoro sam tv razbio koliko sam živčan bio

Potpuno se slazem..  Ovakva prelosa statistika golmana nije samo njihova krivica nego i krivica obrambenih  igraca. Inace su Danci strah i trepet vecini golmana sa svojim zmajevskim sutevima sa 10 metara a zamislite u kakvoj su situaciji bili nasi golmani danas sa onakvom obranom, falilo im je samopouzdanja i sigurnosti sto sa ovakvom obranom koju su imali ispred sebe nisu mogli nikako dobiti.

15 godina

Bijelo  Crvena polja Hrvatska

Na dresu sjete me da ja volim te

Igrajte za nju, Našu voljenu

Nek' jače kuca to srce vatreno

Pustimo Alilovića i Šegu, nek se odmore, Laci, Vori isto, Bunta i Duvnja, Zrna, Mus, Ivna, Kopa....

AJmoooooooooooooo 

Švedi su lak plijen...

nema predaje...

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 2:30 (Flying Dutchman).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice