Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.

poruka: 1.409
|
čitano: 191.009
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.
Miro kaže...

Live prijenos izvlačenja skupina za SP 2010. može se pratiti na ovoj adresi:

http://www.fifa.com/live/competitions/worldcup/finaldraw/index.html

Hvala Miro na ovome.

Ipak ja pratim na televiziji izvlacenje Namigiva

Luckyluke!
17 godina
neaktivan

nekak mi je ružno gledat to izvlačenje, kad znam da nema kuglice u kojoj je hrvatska

:(

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
17 godina
moderator
luckyluke kaže...
Miro kaže...

Live prijenos izvlačenja skupina za SP 2010. može se pratiti na ovoj adresi:

http://www.fifa.com/live/competitions/worldcup/finaldraw/index.html

Hvala Miro na ovome.

Ipak ja pratim na televiziji izvlacenje Namigiva

Pa može i tako, ali mi mladi više ne gledamo TV, za nas postoji samo Internet! Cool

17 godina
neaktivan

Konačno je Brazil dobio malo težeg protivnika u prvom krugu...

...a ne, ti rešio, sam vodiš svoj rat protiv imperijalističke bande...
15 godina
neaktivan

Pa jel ždrijeb već bio kad piše ko je skim u skupini?

16 godina
(s)izgoreo kaže...

Konačno je Brazil dobio malo težeg protivnika u prvom krugu...

Zbilja je.

Bit ce Brazilu tesko protiv Obale Bjelokosti i Portugala.

Eh a gledajte kako je Engleska dobila laganu grupu...Neodlučan

Luckyluke!
16 godina

Grupa G skupina smrti, A i F totalno bezvezne... Englezi i Špa jako dobro prošli... bit će zanimljivo vidjet Novi Zeland, Alžir, Honduras i slične na SP.

17 godina
neaktivan

http://www.fifa.com/worldcup/standings/index.html

Za sve one koji kao ja, nisu bili u mogućnosti pratiti ždrijeb, evo rasporeda grupa.

EDIT: Francuska se opako skrumpala. Goddameri!

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 23:53 (i_rambo_plache).
15 godina
neaktivan

Neznam za vas , ali meni se ćini da ovo svjetsko i neće bit nešt . Najprije zbog toga što ne igra Hrvatska , a i zbog toga što su grupe bezveze, u svakoj  je neki Honduras,Čile,Novi Zeland i takvi.

15 godina
neaktivan

Tako je kad ne igra Hrvatska nije vrijedno da se ide tamo.   Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 18:28 (mustak982).
16 godina
neaktivan

Ne mogu vjerovat da je ova tema postala neaktivna!

Kakva su vaša očekivanja,tko će pobijediti,tko će kiksati,tko će biti iznenađenje prvenstva?

Ja mislim da će pobijedit Španjolska,Brazil će brzo ispasti a Urugvaj će iznenaditi!

Fućkaj ga!
15 godina
neaktivan

ah, kad vidim kakve repke igraju na prvenstvu a koja NE igra...Plač

hh... moji favoriti su švabe, englezi i španjolci. Argentinci bi isto mogli daleko dogurat ali da imaju boljeg trenera (nemogu vjerovat da lik nije pozvao cambiasa i zanetia, znam da maradona voli napadačku igru al što je sa obrambenim zadatcima, pa neće messi i aguero sprječavat kontra napade). Uglavnom... bit će ovo zanimljivo prvenstvo

16 godina

Bit će jako zanimljivo u svakom slučaju... Argentina neće daleko, Maradona je bio igračina, fenomen, ali kao izbornik nema pojma. Jedva se plasirali iako imaju veliku napadačku moć, sumnjam da mogu daleko.

Španjolci su možda i najuigraniji, bit će oslabljeni za Sennu koji je jako važan kotačić u toj momčadi, ali uz Xavija, Iniestu, Fabregasa i dvojicu luđaka naprijed (Villa, Torres) teško će bit s njima bilo kome. Prvi favoriti.

Brazil jako radnička mamčad, na što nismo navikli, također ko i Argentina sa puno igrača koji nisu povali a po mišljenju šireg puka su trebali biti (Ronaldinho, Pato)... vidjet ćemo kaj će s njima bit, nepoznanica su za mene.

Italija također sumnjam da će daleko, kao i Njemačka, osim ako će se gnojit kako samo oni to znaju. Njemačka bez Balllacka što će bit dosta velik hendikep.

Nizozemska, Obala Bjelokosti i Portugal imaju zanimljive reprezentacije, napadački strašno jake, ali defanzivno ne baš. Moguće iznenađenje od njih.

Engleze ćemo tek vidjet "za ozbiljno", pripremne tekme nisu bili uvjerljivi, ali sigurno će to Capello dovest u red... možda pritajeni favoriti, posebno ako Rooney proradi.

15 godina

Sorry ako sam preletio, ali imam jedno pitanjce Cool. Zna li itko termine odigravanja utakmica??

16 godina
zabranjeniples kaže...

Sorry ako sam preletio, ali imam jedno pitanjce Cool. Zna li itko termine odigravanja utakmica??

Evo termine odigravanja za sve skupine

LINK

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/kupovina-scythe-mugen-2/57102.aspx?page=0&jumpto=1000346&sort=asc&view=flat
17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Evo ga https://www.bwin.com/hr/public.aspx?aid=34650&row=1

Fućkaj ga!
15 godina
luckyluke kaže...

Veliko hvala Namigiva.

AlterEgo kaže...

Veliko hvala Namigiva.

Veliko hvala Namigiva.

16 godina
neaktivan

Da se malo uključim u temu,zaboravili ste Nizozemsku koja bi ovo prvenstvo mogla doći daleko,ali i SrbijuNamigiva

IF YOU LOVE NIGGAZ THEN YOU ARE MY MAN.Peace
16 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

Da se malo uključim u temu,zaboravili ste Nizozemsku koja bi ovo prvenstvo mogla doći daleko,ali i SrbijuNamigiva

Inače mi je Nizozemska najdraža ali imaju dosta slabu obranu,pa mislim da neće dobro proći protiv jačih reprezentacija.A Srbija,mogla bi iznenadit

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
al zagorec kaže...

Inače mi je Nizozemska najdraža ali imaju dosta slabu obranu,pa mislim da neće dobro proći protiv jačih reprezentacija.A Srbija,mogla bi iznenadit

u obrani su Heitinga,Giovanni van Bronckhorst,Mathijsen..nije baš jaka al ok

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 21:01 (al zagorec).
17 godina
neaktivan

Evo da se i ja malo uključim, navijat ću za Španjolsku jer dečki zaista lijepo igraju, a i efikasni su. Uostalom i Cesc igra tamo :)

Inače ne znam da li ste čuli,ali Rio Ferdinand (btw kapetan Engleske) se ozlijedio i propušta prvenstvo te je umjesto njega pozvan Michael Dawson, dok je Drogba u utakmici protiv Japana ozlijedio ligamente (spominje se i nekakva fraktura) te vjerojatno (još nije sigurno) propušta prvenstvo. Realno Argentina sa ovim bradatim divljakom (ofc mislim na Maradonu) nema šanse da pobjedi, njegovi kriteriji biranja igrača su suludi, bio je sjajan igrač ali kao trener je dno dna. Nizozemska je uvijek blizu a ostane daleko, uvijek su u krugu favorita, no za pravo kandidiranje na prijestolje svjetskog prvaka treba imati jaču obranu i golmana. Njemačka je uvijek prisutna kad se spominju favoriti, oni mi se čine kao dark horse prvenstva, njih ne treba nikad otpisivati, jer kao što je slavni napadač Lineaker rekao "Nogomet je igra koju svi igraju, a Njemci pobjeđuju"-mislim da to govori sve :)

Bogme sam se raspisao :D

Arsenal 4EVER
16 godina
neaktivan

Ja navijam za Brazil,Portugal i Nizozemsku

16 godina
neaktivan

Jedva cekam SP! Svim srcem uz Srbiju! Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
protjeran

Naši će dečaci da ih posmaraju sve tamo Smijeh

16 godina
odjavljen

Ja navijam za Španjolsku, uvijek i jesam odmah poslije naše repke. Brazil mi je uvijek bio odličan, ali ne mogu shvatiti kako nisu pozvani Ronaldinho i Pato. Pa to su igraci koji mogu preokrenuti utakmicu jednim potezom...

Ja nemam potpis!?
16 godina
neaktivan

Ja navijam za Italiju,Brazil i Srbiju...

Mislim da ce Francuska razocarat te ispast vec u grupi

16 godina
neaktivan
Kada počinje prva tekma ako netko zna.otvorio bi gore onaj link sa rasporedom utakmica ali sam na mobu.
16 godina
neaktivan
crowap kaže...
Kada počinje prva tekma ako netko zna.otvorio bi gore onaj link sa rasporedom utakmica ali sam na mobu.

11.06.

16 godina
crowap kaže...

11.6. u Johanessburgu u 16 h igraju JAR protiv Meksika.

Death has a thousand faces,evil only one.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice