Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.304
|
čitano: 939.139
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sve o nogometu

Neznam jeli netko gledao ove naše mlade protiv Paname, ali ovo je za izluditi i pojedu ti živce samo tako.

Znači sad pred kraj utakmice idu naši u kontru 3 na 2, Halilović vodi loptu u sredini i samo treba dodati bilo na lijevu stranu ili na desnu i imamo 100% šansu za gol 1 na 1 sa golmanom. Ali naravno, Halilović ide driblati 2 igrača.

instant ugašen TV. Taj mali toliko je prgav, umišljen, bahat, sebičan. Danas je zaslužio da mu se uzme kapetanska traka i da do kraja prvenstva sjedi na klupi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 16:59 (antimadridista).
14 godina
Re: Sve o nogometu
antimadridista kaže...

Neznam jeli netko gledao ove naše mlade protiv Paname, ali ovo je za izluditi i pojedu ti živce samo tako.

Znači sad pred kraj utakmice idu naši u kontru 3 na 2, Halilović vodi loptu u sredini i samo treba dodati bilo na lijevu stranu ili na desnu i imamo 100% šansu za gol 1 na 1 sa golmanom. Ali naravno, Halilović ide driblati 2 igrača.

instant ugašen TV. Taj mali toliko je prgav, umišljen, bahat, sebičan. Danas je zaslužio da mu se uzme kapetanska traka i da do kraja prvenstva sjedi na klupi.

Tak ti je to kad se svaki dan piše da svi nude milijune za tebe, da si najbolji igrač tog uzrasta na svijetu i slične gluposti. I onda se tu u temi čude kad ja napišem da on nema šta tražiti u A reprezentaciji...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
odjavljen
Sve o nogometu

najjači je murić

Losing all hope was freedom
15 godina
antimadridista kaže...
 Taj mali toliko je prgav, umišljen, bahat, sebičan. Danas je zaslužio da mu se uzme kapetanska traka i da do kraja prvenstva sjedi na klupi.

Nemoj tako govorit za hrvatskog Messija {#}

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
13 godina
Hexfire kaže...

Tak ti je to kad se svaki dan piše da svi nude milijune za tebe, da si najbolji igrač tog uzrasta na svijetu i slične gluposti. I onda se tu u temi čude kad ja napišem da on nema šta tražiti u A reprezentaciji...

Vidi se da vuče bosanske korijene...{#} 

Da li će igrat za nas u budućnosti?

It's not how good you are, it's how good you want to be.
14 godina
Artem kaže...

Sad je kasno pošto je već odigrao službene tekme za Hrvatsku. Eventualno ako će FIFA mijenjati propise, ali malo vjerojatno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

Ne znam šta misliš pod službene ali Izet Hajrović je igrao za Švicu pa je zaigrao za nas ove godine :D

Al' evo: http://sportski.net.hr/nogomet/reprezentacija/safet-susic-odustajealen-halilovic-ce-igrati-za-hrvatsku

EDIT:

Izgubili smo Ibrahimovića sad i Halilovića {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 20:00 (Artem).
14 godina
Artem kaže...

Ne znam šta misliš pod službene ali Izet Hajrović je igrao za Švicu pa je zaigrao za nas ove godine :D

Al' evo: http://sportski.net.hr/nogomet/reprezentacija/safet-susic-odustajealen-halilovic-ce-igrati-za-hrvatsku

EDIT:

On je igrao prijateljsku utakmicu za Švicarsku, a s time može onda mijenjati repku. Trebao sam reći natjecateljske, a ne službene.

16 godina
Hexfire kaže...
Artem kaže...

Sad je kasno pošto je već odigrao službene tekme za Hrvatsku. Eventualno ako će FIFA mijenjati propise, ali malo vjerojatno.

Nije igrao {#}

14 godina
Artem kaže...

EDIT:

Ma dragi Bosanci eto vam Halilović,ja mu platim put,daboga nikada vise za Hrv ne igrao.

Niko Kranjcar,Luka Modric to su sve "klinci" koji su obecavali svojim talentom i Bogme su se i dokazali,a Halilović se dokazao da nije niti za lopte kupiti iza gola!

...Takoder ako hocete Halilovica,on vam dolazi u paketu sa Sammirom!{#}

15 godina
protjeran
Milka30 kaže...
Artem kaže...

EDIT:

Ma dragi Bosanci eto vam Halilović,ja mu platim put,daboga nikada vise za Hrv ne igrao.

Niko Kranjcar,Luka Modric to su sve "klinci" koji su obecavali svojim talentom i Bogme su se i dokazali,a Halilović se dokazao da nije niti za lopte kupiti iza gola!

Zadržite ga. I onako je pola repke iz Bosne.

B-A-R-C-A
13 godina
Milka30 kaže...

Ma jok nećemo mi Sammira nije on naš hahah....a kao što vidiš u našoj reprezentaciji nema niko da je sebičan, nafuran i bahat, tako da možemo mi i bez Halilovića :D

Ali nema sumnje da će mali biti igračina

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 21:34 (Artem).
14 godina
Sve o nogometu

Joooj kak me iritiraju ovi šugavi novinari: FIFA poništila kvalifikacije

Još malo i bude: Atentat na predsjednika; Bombe padaju na Zagreb... {#}

Maurer
15 godina
David87 kaže...

Joooj kak me iritiraju ovi šugavi novinari: FIFA poništila kvalifikacije

Još malo i bude: Atentat na predsjednika; Bombe padaju na Zagreb... {#}

Pa jel ti kužiš da je to zafrkancija

Zdravi i veseli bili :)
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Dobili smo Island...znači ne budemo vidjeli Brazil{#}

15 godina
Sve o nogometu
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...

Komedija.

B-A-R-C-A
15 godina
protjeran

Tri gola Ibre za 20 minuta. Al jedan koji će obići svijet, kakva igračina.

B-A-R-C-A
16 godina
Sve o nogometu

http://i.minus.com/iS5JmNe2YVtOK.gif {#}

Gornji gif je greška..ova sam htel..Kralj

http://i.imgur.com/im1NpZg.gif 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 21:51 (plavi08).
17 godina

za ronalda kad se umirovi glumacka karijera je zagarantirana, a bit ce i uspijesna po svemu sudeci...

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 21:52 (Obi Wan).
13 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Gleda li itko Benficu slučajno? Ja neznam kako sudac dopušta da se igra u takvim uvjetima. Vaterpolo ftw

15 godina
protjeran
iNo_bhf kaže...

Tri gola Ibre za 20 minuta. Al jedan koji će obići svijet, kakva igračina.

Još jedan. 

B-A-R-C-A
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

za ronalda kad se umirovi glumacka karijera je zagarantirana, a bit ce i uspijesna po svemu sudeci...

Kakva glumačka karijera, izgleda da ti nisu jasna nogometna pravila. Da li ti znaš kako se kažnjava direktni udarac rukom u lice? Šta baljezgaš ti.....praviš se kao neki znalac.....

13 godina
Yoseep kaže...

Da li ti znaš kako se kažnjava direktni udarac rukom u lice?

Ronaldo zna!

12 godina
neaktivan
Yoseep kaže...
Obi Wan kaže...

Kakva glumačka karijera, izgleda da ti nisu jasna nogometna pravila. Da li ti znaš kako se kažnjava direktni udarac rukom u lice? Šta baljezgaš ti.....praviš se kao neki znalac.....

kakav udarac u lice, naslonio mu je ruku na rame skoro ko da mu je leptir sletio na rame.  Ostavi se ti nogometnih pravila i bjež u okuliste, što prije.

12 godina
protjeran
barcaINTER kaže...
Yoseep kaže...
Obi Wan kaže...

kakav udarac u lice, naslonio mu je ruku na rame skoro ko da mu je leptir sletio na rame.  Ostavi se ti nogometnih pravila i bjež u okuliste, što prije.

Očiti si troler....al ti ne uspjeva kvazi-troleru hahaha

15 godina
Yoseep kaže...
Obi Wan kaže...

Ajde ne se*i, CR mi je najdrazi igrac iako ne navijam ni za jedan spanjolski klub, al ovo je stvarno bilo zalosno kaj je napravio..

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
17 godina
Yoseep kaže...
Obi Wan kaže...

ti si profesionalni trol, steta sta te negdi ne mogu zaposlit da primas placu... valjda zbog slabog vida ne mozes proc prijemni ispit

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Sve o nogometu

Što je ovo {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...

Što je ovo {#}

Pa ništa tu je sve ok nema frke,Izlanuo se Manđukanci su se prije tekme napili Pilsner pive(dolazi iz grada Plzena) i eto potukli jadne čehe do daske.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice